neocranio

Τα ΝΕΑ μας με τις δραστηριότητες μας τους πρώτους μήνες του 2024!

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια - Σε όλα που κάνεις καθημερινά, δώσε και λίγο χώρο στην ΚΑΡΔΙΑ σου;



Γεια σας αγαπητοί μας φίλοι και συνοδοιπόροι!

 

Ερχόμενοι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Γερμανία διαπιστώνουμε όλο και περισσότερο ότι το μεγάλο ζητούμενο στους περισσότερους ανθρώπους είναι η ΧΑΡΑ και η ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
Άνθρωποι υγιής με πολλές ευεργεσίες της ζωής π.χ. καλή δουλειά και οικονομική ευχέρεια να μην μπορούν να νιώσουν πόσο ευλογημένοι βασικά είναι με όλα αυτά τα δώρα που τους προσφέρει η ζωή.

Το πιο απλό πράγμα π.χ. είναι να υποφέρει κάποιος από κάποιον πόνο για αρκετό καιρό και κάνοντας δουλειά με τον εαυτό του είτε με συνεδρία Νεο-ΚρανιοΙερής είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο Yoga κτλ. να μην μπορεί να νιώσει ευχαρίστηση που μία ενόχληση που είχε σωματική ή ψυχολογική ξαφνικά εξαφανίστηκε.
Συχνά η απάντηση στην ερώτηση:
-Τι νιώθεις που το σώμα σου σου κάνει δώρο να αποσύρει τον πόνο; είναι:
-ΤΙΠΟΤΑ!

Δεν υπάρχει συναίσθημα για μια αλλαγή που έκανε το σώμα. Και προ πάντων δεν υπάρχει χαρά έστω για αυτό το μικρό δώρο που δεν πονάω!

Τι συμβαίνει και δεν μπορεί κανείς να νιώσει την χαρά του;
Πολλές σκέψεις και πολύ νους. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χώρος μέσα στο τρέξιμο της καθημερινότητας να συνεσταλθούμε και να νιώσουμε τι συναίσθημα υπάρχει τούτη εδώ την στιγμή μέσα μου είτε είμαστε λυπημένοι είτε συγκινημένοι είτε χαρούμενοι.

Για να μπορεί κανείς να νιώσει χρειάζεται χρόνο. Γιατί το συναίσθημα δεν είναι να πατάς ένα κουμπί και να σου εμφανίζεται. Χρειάζεσαι επαφή με σένα, με το σώμα σου και με την ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ. Αν δεν έχεις χρόνο για σένα και την ανάγκη σου να νιώσεις εσένα, τότε η χαρά θα είναι κάτι που θα το ψάχνεις και θα τρέχεις λαχανιασμένη/-ος να την προλάβεις και πάντα θα τρέχει πιο γρήγορα από εσένα μακριά σου.

Άνοιξε τα μάτια σου! Κοίτα λιγάκι γύρο σου, πρόσωπα, μάτια, ανθρώπους, παιδάκια, πουλιά που μέσα στη απάνθρωπη πόλη σου προσπαθούν με το κελάϊδημάτους να αγγίξουν την ΚΑΡΔΙΑ σου για να ΧΑΡΕΙΣ.

ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ!!



Και ευκαιρίες να νοιώσουμε εμάς τους ίδιους τους εαυτούς μας πλημμυρισμένους από Ενδορφίνες της χαράς είναι πολλές αλλά με μικρή διάρκεια. Αν δεν έχουμε χρόνο να τις δούμε τότε χάσαμε μια ακόμη ευκαιρία να χαρούμε. Δεν πειραζει όμως η επόμενη μας περιμένει να βρει την πορτα μας ανοιχτή για να την υποδεχτούμε σαν μια δυνατότητα να χαρούμε.
Αυτό γίνεται σιγά σιγά όμως συνήθεια να μην νοιώθουμε.....την χαρά και αυτό που μένει είναι να καταλήξουμε στην εσωτερική δυστυχία του ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ.
Γι' αυτό η καλύτερη ευχή από μας είναι: ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ για τις μικρες χαρές ανοιχτές π.χ. ένα χαμόγελο που σας χαρίζει κάποιος άγνωστος στον δρόμο, ένα πουλάκι που κελαϊδά ξαφνικά καθ' οδόν, ένα σκηνικό που σας συγκινεί εκείνη την στιγμή που το βλεπετε ή μι αγκαλιά που σας προσφέρεται από κάποιον άνθρωπο και πολλά άλλα. Και αυτοί οι αισθητήρες βρίσκονται στην ΚΑΡΔΙΑ μας. Ο καθένας έχει τους δικούς του αισθητήρες να νοιώσει τα ερεθίσματα που έρχονται.
Αξιζει πραγματικά.
Και το σώμα μας υποστηρίζει σε τέτοιες στιγμές. Ξαφνικά γεμίζουμε με ευφορία, γινόμαστε ανάλαφροι πετάμε. Έστω και για μια στιγμή. Είναι υπεραρκετό για να νοιώσουμε υγιής!

Έχουμε να σας ανακοινώσουμε και το επόμενο Εισαγωγικό τριήμερο σεμινάριο μας στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Επίσης έχουμε στο πρόγραμμά μας ένα τριήμερο εντατικό σεμινάριο για αρχάριους 29, 30 & 31 Μαρτίου, στο οποίο θα διδαχθούν η διδακτέα ύλη του πρώτου και του δεύτερου μέρους του LEVEL 1 της εκπαίδευσης της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας.
 

Πληροφορίες για το παραπάνω σεμινάριο μπορέιτε να δείτε ΕΔΩ




 
 


< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ