neocranio

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια

Εναλλακτικές Διακοπές 2024

Ένα ταξίδι Βιωματικής Γνωριμίας και Εκμάθησης της
 
Νέο-ΚρανιοIερής Θεραπείας 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΡΧΑΡΙΩΝ
 
1 -  11 Αυγούστου '24

στα ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ / ΑΙΓΙΟ

 
 

Αν δεν έχετε σχεδιάσει ήδη τις θερινές σας διακοπές!!! 

θέλουμε να σας προτείνουμε για το φετινό καλοκαίρι ένα ταξίδι εξερεύνησης και ανακάλυψης σε έναν όμορφο τόπο, στα Σελιανιτικα Αιγιαλειας, και μαζί με ωραίους ανθρώπους, όπου:
 • Θα προσφέρετε στον εαυτό σας ίσως κάτι διαφορετικό ιδιέταιρο και άκρως εποικοδομητικό!
 • Θα κάνετε το πιο συνειδητό και γεμάτο συγκινήσεις ταξίδι της ζωης σας!
 • Θα γυρίσετε πίσω στην βάση σας υγιείς, χαρούμενοι, γεμάτοι αισιοδοξία για την ζωή και πολλή κατανόηση για σας!!
Ίσως το πρόγραμμά μας που σας αναγγέλλουμε μέσω αυτού του σημειώματός μας να σας δώσει κάποια ερεθίσματα, ότι δηλαδή οι διακοπές αυτές μπορούν να γίνουν το Συμβάν το οποίο θα αναζωογονίσει και θα γεμίσει με αισιοδοξία κυριολεκτικά την ζωή σας και θα σας γεμίσει με ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σε σας τους ίδιους ώστε να απαλλαγείτε από την επιρροή των φόβων των καιρών μας.

Μπορεί  εντελώς απλά να γυρίσετε άλλοι άνθρωποι, πιο ζωντανοί και γεμάτοι Εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, πίσω στις πόλεις και την καθημερινότητά σας, έχοντας κάνει φίλους, ανθρώπους - κατ' αρχάς αγνώστους -, με τους οποίους μοιραστήκατε όμως κοινές βαθιές εμπειρίες ζωής! 
Οι ημέρες μας θα είναι γεμάτες ΧορόΠαιχνίδιαΔιαλογισμούς και πολλές θεραπευτικές, βιωματικές συνεδρίες με απαλά αγγίγματα στο σώμα, όπου χάνεται η αίσθηση του χρόνου και η διαφορά του αγγίζω και μ' αγγίζουνε. Αυτό που μένει είναι το σώμα μας γεμάτο Ευγνωμοσύνη - Υγεία και Ευεξία -, γιατί επιτέλους το προσέχουμε!!
 
Για  τους συμμετέχοντες μέχρι σήμερα ήταν κατά γενική  ομολογία και χωρίς υπερβολή οι καλύτερες διακοπές της ζωής τους!!!
 
Αρη και Natasha
 • ... σας ευχαριστώ πολύ που μου δείξατε τον δρόμο της καρδιάς και της Αγάπης στο εαυτό μου. Οι αγκαλιες, τα ήπια αγγίγματα στο σώμα, οι Διαλογισμοί, ο χορός, οι βαθιές εμπειρίες συγκίνησης και η ανθρωπιά που έζησα, τα νιωθω σαν ενα Εφόδιο ζωής από εδώ και στο εξής...
Σας ευχαριστώ από καρδιάς Γεωργία
 
 • ...μέχρι τώρα νόμιζα πως είχα σώμα. Μετά το δεκαήμερο σεμινάριο με σας έμαθα και βίωσα ότι υπάρχει. Το σέβομαι και νιώθω ευγνωμωσύνη και δέος που με στηρίζει. Σας ευχαριστώ που με πολύ υπόμονή και με την απλότητά σας μου/μας δείξατε πόσο άμεσα συνδεεται η υγεία μας με το συναίσθημά μας. Πόσο η αγάπη και η αγκαλιά είναι προτογενής ανάγκη μου. Πως ο χορός είναι μεσον για να με νιώσω, πως το ΚρανιοΙερό άγκιγμα των 5 γραμμαρίων είναι Σεβασμός στην Αλήθεια μας. Ολα αυτά τα παίρνω μαζί μου και νιώθω πολύ πλούσιος...
Σας ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρος
 
Το ταξίδι στο Σώμα μας και στο Είναι μας μπορεί να γίνει το πιο μακρινό και ευεργετικό απ' όσα έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Σας προσκαλούμε λοιπόν και εσάς φέτος το καλοκαίρι να πάρετε μέρος σ' αυτή την εμπειρία και τη γιορτή του εαυτού σας. 
Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε μαζί σας είναι διάθεση και περιέργεια για το καινούριο! Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουμε εμείς -η Νatascha και ο Άρης.


Στο σεμινάριο αυτό θα διδαχθουν:
 • Εισαγωγή στην φιλοσοφία της Νέο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας, -πρώτες βασικές αρχές της Νέο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας-, δηλαδή Σεβασμός μεσω του άγγιγματος των 5 γραμμαρίων,
 • Ευαισθητοποίηση των χεριών μας και Εμπιστοσύνη στην Αφή μας,
 • Χαλάρωση των τριών Διαφραγμάτων του σώματος (Πυελικό, Αναπνευστικό και Θωρακικό Διάφραγμα),
 • Χαλάρωση του Υοειδούς οστού και απελευθέρωση του Θυρωειδούς, της γλώσσας και της αναπνοής
 • Τεχνικές χαλάρωσης όλου του Κρανίου Οστών και Μηνίγγων
 • Εξισορρόπηση του Πνευμονογαστρικού Νεύρου μέσω της χαλάρωσης του συνδέσμου Άτλας/Ινιακό οστό
 • Ψηλάφηση του ΚρανιοΙερού Κύματος και τεχνικές για την παύση του,
 • Επίσης Διαλογισμοί, Επικοινωνία με το σώμα και με τα συναισθήματά μας, όπως επίσης Ανατομία και Φυσιολογία του ΚρανιοΙερού Συστήματος,
 • ΣωματοΣυναισθηματική Απελευθέρωση Level 1 με προσωπικές συνεδρίες στην ομάδα από τους Δασκάλους,
 • Μαθαίνουμε να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας έτσι όπως είμαστε -αυτή την στιγμή, χωρίς την ισοπεδοτική αυτοκριτική- και την Όποια αλήθεια των άλλων.
 • Ξαναβρίσκουμε την επαφή με την Σοφία μέσα μας μέσα από τον "Δρόμο της Καρδιάς",
 • Βιώνουμε ότι η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ είναι ο μοναδικός εναλλακτικός δρόμος εκτός από αυτόν των Φόβων και της Ανασφάλειας.
 • Μαθαίνουμε να "ΑΚΟΥΜΕ" το σώμα μας και να το σεβόμαστε την δική μας αλήθεια καθώς και αυτή των άλλων!
 • Μαθαίνουμε μέσα από τα βιώματά μας - αλλά και των άλλων - πόσο ευεργετική για το σώμα μας είναι η Σωματοσυναισθηματική Απελευθέρωση.
 
Και μια Παράκληση: μην το αφήνετε για την τελευταία στιγμή διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες!!! Μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο σεμινάριο του Level 1 το συντομότερο Δυνατόν είτε μέσω email στα neocraniosacral@gmail.com ή info@neocranio.com, είτε ακόμη καλύτερα τηλεφωνικά στο 6945703890. Εκτός του κόστους του σεμιναρίου το κόστος της διαμονής είναι
30,- Ευρώ/ημέρα σε δίκλινο δωμάτιο. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος διατροφής. Τα γεύματά μας τα ετοιμάζουμε από κοινού και είναι κατά προτίμηση vegeterian. 

Το πρόγραμμα της ημέρας μας 
ξεκινάει στις 10:30πμ, μετά το πρωινό, (το οποίο πέρνουμε όλοι μαζί) και τελειώνει γύρο στις 14:30-15:00.
Ακολουθεί μεσημεριανό διάλειμμα για φαγητό, μπάνιο στην θάλασσα, ξεκούραση κλπ. και 
συνεχίζουμε στις 17:30 +/- μέχρι τις 21:30 με 22:00 η ώρα ανάλογα πως θα γίνονται οι συνεδρίες  μας.


Οι ημερομηνίες για τα θερινά σεμινάρια είναι:  

Level 1για Αρχάριους:
   
1 μέχρι 11 Αυγούστου 2024


Καλή αντάμωση λοιπόν και μέχρι τότε σας χαιρετούμε φιλικά
 
Natasha Green και Άρις Χαντζηνάσιος

Πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες π.χ. για το κόστος του σεμιναρίου παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6945703890!
ΕΠΑΝΩ