neocranio

Αλλεργίες και η θεραπευτική προσέγγιση μέσω της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας

Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία και πως προσεγγίζουμε τις Αλλεργίες
Στην Νεο-Κρανιοϊερή Θεραπεία οι Αλλεργίες είναι όπως και πολλές δυσλειτουργίες στο ανθρώπινο σώμα ένα Σύμπτωμα το οποίο πυροδοτείται πρωτίστως από τον ίδιο τον πάσχοντα. Φυσικά και παίζουν μεγάλο ρόλο οι συνθήκες όπου ζει ο άνθρωπος και πολλοί άλλοι παράγοντες αλλά δεν είναι τυχαίο ότι τις περισσότερες φορές η μόνη λύση είναι η κορτικοειδή αγωγή για να υπάρξει μια ανεκτή κατάσταση της αλλεργίας. Για μας όμως δεν είναι η αλλεργία αυτή καθ' αυτή η οποία μας ενδιαφέρει αλλά το να βρεθεί η αλήθεια που κρύβεται πίσω από την αλλεργία. Γιατί δηλαδή το συγκεκριμένο άτομο ξαφνικά ασθενεί από κάτι που έρχεται είτε περιοδικά είτε υπάρχει καθημερινά αλλά έχει κάπου κάπου εξάρσεις.
Το σώμα μας με την σοφία που το διακατέχει λειτουργεί χωρίς να διαμαρτύρεται μέχρις ότου φτάσουμε στο σημείο όπου δεν μπορεί άλλο! Και αυτό το δείχνει σε άλλον με έναν χρόνιο πόνο σε άλλον με κάποια ορμονική  δυσλειτουργία και στην συγκεκριμένη περίπτωση με κάποια αλλεργία.Αν αρχίσουμε να κάνουμε ΚρανιοΙερή Θεραπεία εφαρμόζοντας τεχνικές οι οποίες χαλαρώνουν τον άνθρωπο για λίγο δεν θα βρεθεί το κλειδί που έκανε το σώμα να πυροδοτήσει την εμφανίσει της Αλλεργίας. Αν όμως με την προσέγγιση της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας επιτραπεί στο σώμα μεσα από τον Θεραπευτικό Διάλογο, το μέσον εκείνο που φέρνει Επίγνωση στον Θεραπευόμενο τότε θα μάθει αυτός τι κάνει στην ζωή του και το σώμα του επαναστατεί γιατί δεν αντέχει άλλο.
Όλοι μας νομίζουμε ότι το σώμα μας μας εκδικείται. ΌΧΙ! Το πρόγραμμα του σώματός μας είναι ΥΓΕΙΑ. Αν όμως εμείς συνειδητά ή μη δεν φροντίζουμε να ζούμε συγχρονισμένοι με την Αλήθεια μας που είναι π.χ. τα συναισθήματά μας και τα κρύβουμε, τότε το σώμα προσπαθεί να μας αφυπνίσει με τον έναν ή άλλο τρόπο.
Μαθαίνει ο θεραπευόμενους από το σώμα του λοιπόν τι μπορεί να κάνει ο ίδιος για να μην υποφέρει ο ίδιος και το σώμα του και αν το εφαρμόσει σιγά σιγά στην ζωή του, τότε το σώμα θα τον ανταμείψει με την αφαιρέσει της όποιας αλλεργίας. Χρειάζονται όμως αλλαγές και εκεί εξαρτάται από τον ίδιο τον άνθρωπο αν θα τις κάνει ή αν δεν τις κάνει και θα υποφέρει. Θα ξέρει όμως τώρα ότι είναι συνειδητή απόφαση να υποφέρει.

Διαβάστε και τις Μαρτυριες της Χρυσούλας Β. ΕΔΩ, η οποία έπασχε από Αλλεργία και Ασθμα και πως βρήκε τον δρόμο για την θεραπεία της με συνεδρίες Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας.


< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ