neocranio

Αναπνευστικά Προβλήμματα και Άσθμα

Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία σε περιπτώσεις με αναπνευστικά προβλήμματα και Άσθμα
Τι σου κόβει την Ανάσα άραγε; Αυτό είναι σημαντικό να σου αποκαλύψει το σώμα σου. Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη λυση ή μάλλον οδός που θα οδηγήσει στην λύση και ην θεραπεία. Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του ιστορία με την εντελώς δική του Αλήθεια. Ή Αλήθεια του όμως είναι εκεί στο σώμα του, στα κύταρα του καταγεγραμένη. Με την προσέγγιση της Νεο-Κρανιοϊερής Θεραπείας μπορεί να δοθεί η δυνατότητα στο σώμα να εκφράσει τι το "Σκάει" και τι το απελευθερώνει τότε μπορεί να αποσύρει την Δυσπνοια ή το αναπνευστικό Θέμα αν ο Ταξιδιώτης / Θεραπευόμενος κάνει πράξη σιγα σιγά αυτό που άκουσε από το σώμα του. Αλλος δρόμος δεν υπάρχει. Είναι πάμπολλες οι περιπτώσεις ανθρώπων που λύτρωσαν το σώμα τους με αυτόν τον τρόπο μετά από μερικές συνεδρίες Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας.
Άσθμα προκαλείτε από πολλους και διάφορους λόγους. Φυσικά μπορεί να βελτιωθούν τα συμπτώματα αν αλλάξει κανείς την διατροφή του, τον τρόπο που ζει, πότε παέι για ύπνο σε ποιο περιβάλλον ζει κτλ. Ολα αυτά μπορεί να βοηθήσουν κάπως αλλά η αιτία βρίσκεται αλλού... Στον ίδιο τον ανθρωπο και στην ιστορία που κουβαλάει μαζί του. Αυτό μπορεί να το μάθει από το ίδιο του το σώμα. Και αυτό μπορεί να γίνει με την Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία.
Διαβάστε και τις Μαρτυριες της Χρυσούλας Β. ΕΔΩ, η οποία έπασχε από Αλλεργία και Ασθμα και πως βρήκε τον δρόμο για την θεραπεία της με συνεδρίες Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας.

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ