neocranio

Τα ΝΕΑ μας από τον Καινούριο Χρόνο - Σεμινάρια και Άρθρα

Τα ΝΕΑ της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας από τα Σεμινάριά μας και οι νέες ημερομηνίες των Σεμιναρίων καθώς και Νέα άρθρα.
 Καλή Χρονιάααα!!! Δείτε το πρώτο ηλιοβασίλεμα της χρονιας! Αν δεν είναι αυτό ένας καλός οιωνός;


Έφυγε από κοντά μας τρεις μέρες πριν την λήξη του νέου έτους η αγαπημένη μας Καλλιόπη από την Θεσσαλονίκη. Την αποχαιρετίσαμε και ευχόμαστε καλή ξεκούραση και ειρήνη. Όλοι όσοι την ξέραμε νιώσαμε τον πόνο και ότι είναι ΟΚ γιατί και αυτός ο πόνος είναι μέρος της ΖΩΗΣ μας και Αποδοχή ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι να αλλάξουμε το γεγονός. ΑΠΟΔΟΧΗ!

Και επειδή παντού γύρο μας βλέπουμε και τους αγαπημένους μας φίλους/μαθητές να ταλαιπωρούνται από "Δυστυχία" και προβληματισμούς και καθόλου χαρά, αποφασίσαμε εμείς οι δάσκαλοι της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας, να προσφέρουμε μια ημέρα Κρανιο-συνάντησης. Να μαζευτούμε όσοι το αποφάσισαν αμέσως και αυθόρμητα στις 2 Ιανουαρίου να ανταλλάξουν με την εποπτεία των Δασκάλων απλά πολλές συνεδρίες χωρίς πολλά πολλά...
Έτσι πρόσφεραν η Στεφανή και ο Γιώργος το σπίτι τους στην Κερασιά έξω από την Θεσσαλονίκη, όπου συναντηθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε, ευχηθήκαμε αλλήλους, όλα τα καλά για την ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ανοίξαμε τα κρεβάτια μασάζ και άρχισαν οι συνεδρίες. Ήταν μια φανταστική ηλιόλουστη μέρα. Ότι πρέπει για να ξεκινήσουμε με ευφορία και "μπερεκετλίδικα" το ΝΕΟ!
Ήμασταν δέκα άτομα, γιατί δεν χώραγε παραπάνω ο χώρος, διψασμένοι όλοι να νοιώσουμε το σώμα, να το ακούσουμε να κατανοήσουμε εμάς και να προσφέρουμε Αποδοχή και Αγάπη σε εμάς τους ίδιους, πέρα από  οποιαδήποτε κριτική. Τα χαμόγελα άρχισαν να απλώνονται στα πρόσωπα μετά την πρώτη συνεδρία και έγινε κτήμα ξανά η μοναδική ομορφιά του καθενός μας μέσα από την επαφή με το σώμα μας, το οποίο ξεχνιέται μέσα στην καθημερινότητα. Εμείς χαρήκαμε που υπήρχε αυτή η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ για την δυνατότητα να μπορούμε να γευόμαστε αυτού του είδους τις συναντήσεις.
Φέραμε και δυο Βασιλόπιτες μαζί μας και τις κόψαμε με πολύ χαρά και γέλια και το Φλουρί έπεσε ανάμεσα στα δυο κομμάτια που ήταν το ένα της Καρδιάς και το άλλο του Νεο-Κράνιο. Ακόμα και η τύχη μας έδειξε τον δρόμο - Καρδιά και Ελευθερία!
Το βράδυ καθίσαμε και απολαύσαμε ότι είχαμε φέρει ο καθένας για να τσιμπολογήσουμε και απολαύσαμε την πολύ γεμάτη ημέρα μέχρι πρωίας. Καλό Ξεκίνημα μας λοιπόν για ότι καινούριο προκύψει στο 2018...
Νέες ημερομηνίες των Σεμιναρίων της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας για Αρχάριους στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη
Οι νέες ημερομηνίες των σεμιναρίων μας για αρχάριους αναρτήθηκαν ήδη στην σελίδα μας εδώ και μπορείτε να πληροφορηθείτε ΕΔΩ  για την Αθήνα 20-21 Ιανουαρίου και για την Θεσσαλονίκη 3-4 Φεβρουαρίου.

ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠ' ΑΥΤΗΝ
 
Επίσης μπορείτε να διαβάστε ΕΔΩ το νέο μας άρθρο μέσα από την εμπειρία ενός ανθρώπου/Ταξιδιώτη που μετά τον θάνατο του πατέρα του τον τρέλαιναν οι ενοχές και βρέθηκε να έχει Κατάθλιψη και καθόλου όρεξη πλέον για ζωή. Το σώμα του τον οδήγησε στο να κατανοήσει πόσο υποφέρει απ' αυτήν την κατάσταση και ότι αυτό θέλει να ξαλαφρώσει απο το φορτίο. Τον οδήγησε μέσω του Θεραπευτικού Διαλόγου στην συνεδρία να λυτρωθεί.


< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ

Ακολουθήστε μας