neocranio

Πως βλέπουμε στην Νέο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία ανθρώπους με Διαταραχές Αισθήσεων

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια και απώλεια μιας ή περισσοτέρων αισθήσεων
Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι εκείνοι οι οποίοι ξαφνικά ή σιγά σιγά χάνουν μια ή και περισσότερες από τις αισθήσεις τους. Για παράδειγμα έρχονται να κάνουν συνεδρίες Νέο-ΚΡΑΝΙΟΙΕΡΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν όσφρηση και μαζί με αυτή συνήθως έχουν και απώλεια της γεύσης. Η απώλεια της Ακοής και της Όρασης είναι δύο ιδιαίτερες περιπτώσεις με τις οποίες θα ασχοληθούμε σε άλλο άρθρο μας. Η διαδικασία όμως είναι η ίδια και έχει άμεσα να κάνει με τον ίδιο τον άνθρωπο και τον τρόπο που ζει ή δεν επιτρέπει στον εαυτό του να ζει.
Η όσφρηση και η γεύση είναι δυο αισθήσεις οι οποίες είναι άμεσα συνδεδεμένες με την απόλαυση και επίσης με την επιβίωσή μας. Αν δεν μυρίζουμε ότι μια τροφή π.χ. είναι χαλασμένη και δεν έχουμε στην διάθεσή μας και την γεύση μας, τότε κινδυνεύουμε να πάθουμε δηλητηρίαση και πολλές φορές κινδυνεύει και η ζωή μας. Αλλά με τις δυο αυτές τις αισθήσεις απολαμβάνουμε με την μύτη μας τις ευωδιές της ζωής και γευόμαστε όλον τον πλούτο της ύπαρξης.
Τι συμβαίνει και ξαφνικά ή βαθμιαία έχει ο άνθρωπος απώλεια των δύο αυτών αισθήσεών του; Κάτι συνέβη στο παρελθόν του και ο άνθρωπος αυτός υιοθέτησε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά για τον εαυτό του, την οποία συμπεριφορά συνεχίζει μέχρι σήμερα να έχει, ώσπου το σώμα του με την απόσυρση των δυο αισθήσεων του διαμηνύει ότι δεν μπορώ άλλο. Ξεχειλίζει δηλαδή σε κάποια στιγμή στην ζωή του το ποτήρι και το σώμα δεν έχει άλλες αντοχές πλέον.
Όσες θεραπευτικές μεθόδους και να εφαρμόσει κανείς μπορεί να βελτιώσουν μηδαμινά την κατάσταση αλλά ολική επαναφορά δεν υπάρχει. Το αίτιο βρίσκεται εκεί στον ίδιο τον άνθρωπο. Κάτι έκανε και κάνει ο ίδιος. Συνήθως είναι ασυνείδητες συμπεριφορές που στρέφονται ενάντια στον εαυτό του. Έλλειψη π.χ. ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ για την ζωή ή το ότι παρ' όλο που είναι υγιής δεν νοιώθει καμία χαρά για ότι έχει και ότι δημιουργεί.
Με την ΝΕΟ-ΚΡΑΝΙΟΙΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ μπορεί να ακούσει ο "Ταξιδιώτης"/θεραπευόμενος από το σώμα του την ιστορία της δυσλειτουργίας αυτής και να μάθει επίσης τι μπορεί να κάνει αυτός ο ίδιος ώστε το σώμα του να του "ΧΑΡΙΣΕΙ" πάλι πίσω τις αισθήσεις του.

Το έχουμε γράψει και σε άλλα άρθρα στην ιστοσελίδα μας αυτή ότι το Σώμα μας έχει όλες τις δυνατότητες να μας αρρωστήσει, εάν ζούμε ενάντια στις Αλήθειες μας και έχει επίσης όμως όλες τις δυνατότητες να επαναφέρει όλες τις ισορροπίες και την υγεία, μόλις κατανοήσουμε ποιος είναι ο δικός μας δρόμος στην ζωή μας και αρχίσουμε να το κάνουμε πράξη, να το ζούμε δηλαδή. Η Νέο-ΚΡΑΝΙΟΙΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ φέρνει τον άνθρωπο με διαταραχή της όσφρησης ή της γεύσης σε επαφή με αυτό που το σώμα έχει να του πει. Και φυσικά για τον καθένα που έχει το ίδιο Σύμπτωμα διαφορετική είναι πάντα η αιτία, διότι όσοι άνθρωποι κατοικούν σ' αυτήν τη γη τόσες είναι και οι μοναδικές Αλήθειες του καθενός. Σιγά σιγά στις συνεδρίες το σώμα θα ξετυλίξει την ιστορία που κρύβεται πίσω από την απώλεια κάποιας αίσθησης και θα μάθει ο άνθρωπος αυτός τι μπορεί να κάνει ό ίδιος ώστε να ξαναβρεί τις αισθήσεις του!
Για να γίνει κατανοητό τι εννοούμε θα αναφέρουμε εδώ εν συντομία τι συνέβη σε έναν Ταξιδιώτη μας ο οποίος ήρθε γιατί μετά από ένα μεγάλο ατύχημα και αφού πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο πρώτα στην εντατική, μετά με πολλαπλά χειρουργεία για να συναρμολογηθούν τα πόδια του από τα οστά με πολλαπλά θραύσματα, δεν μπορούσε να σηκωθεί μόνος από τον καναπέ και να περπατήσει παραπάνω από μερικά βήματα. Αφού σιγά σιγά κατάφερε να μπορεί να περπατάει, να οδηγεί μοτοσυκλέτα και να βγαίνει χωρίς υποστήριξη βόλτα γκρίνιαζε γιατί δεν ήταν όπως πριν το ατύχημα. Και όσο γκρίνιαζε τόσο έχανε και την όσφρηση και την γεύση του. Ώσπου δεν μύριζε τίποτα και δεν είχε γεύση όσο καυτερά και να έτρωγε. Σε μια από τις πολλές συνεδρίες Νέο-ΚΡΑΝΙΟΙΕΡΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ που έκανε του αποκάλυψε το σώμα πόσο λίγη Ευγνωμοσύνη έδειξε προς το σώμα του για το θαύμα που έκανε να τον κρατήσει στην ζωή και αυτός το μόνο που είχε να πει ήταν η αγνωμοσύνη του. "Δείξε μου την χαρά σου ότι ζεις και εγώ θα σε ανταμείψω με τις αισθήσεις σου" του αποκάλυψε το σώμα του στην συνεδρία. Χρειάστηκε τον χρόνο του να το κατανοήσει και μόλις το κατανόησε και άφησε την χαρά του να γίνει μέρος της καθημερινότητάς του και να απολαμβάνει πραγματικά την κάθε στιγμή σαν δώρο που του έκανε το σώμα του, τότε επανήλθαν οι όσφρηση και η γεύση του οι οποίες του υπενθυμίζουν πόσο μεγάλο δώρο είναι η ΖΩΗ.

 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ