neocranio

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια για Βρεφη, Μωρα, Νεογνα και Μικρά Παιδιά

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια για Βρέφη και Νεογνά
Τα Βρέφη / μωρά πολλές φορές υποφέρουν από:
  • Βρεφικούς κολικούς,
  • Γαστρο-οισοφαγική Παλινδρόμηση,
  • Εγκεφαλική Παράλυση στα πρόωρα Βρέφη,
  • Επίσης βρέφη που έχουν προβλήματα με το Θηλασμό και γενικά με την τροφή ή δείχνουν γενικά διάφορες δυσφορίες.

Η Νέο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία για Βρέφη και Νεογνά / Μωρά είναι μια εξειδικευμένη προσέγγιση, η οποία απαιτεί πολύ σεβασμό και ταπεινότητα από αυτόν που θα αγγίξει το σώμα ενός μόλις πρόσφατα γεννημένου μωρού.
Όταν "μας επιτραπεί" από το ίδιο το βρέφος, το Νεογνό ή Μωρό να το αγγίξουμε, είναι για μας σαν να μας προσφέρει η ύπαρξη ολόκληρη την ΑΛΗΘΕΙΑ της στα χέρια. Ευλάβεια είναι ο μοναδικός σύντροφός μας σε μια τέτοια συνεδρία. Γνωρίζουμε ότι αγγίζουμε έναν «ΒΟΥΔΑ» ο οποίος είναι ένας Δάσκαλος που μας παίρνει από το χέρι και μας υποδεικνύει που χρειάζεται την υποστήριξή μας για να «Ξαναβρεί την Πρωτογενή Έμφυτη Υγιή του κατάσταση». Από αυτήν απέκλινε είτε στην Εμβρυακή ηλικία, είτε κατά την διαδικασία της γέννας είτε επειδή γεννήθηκε με καισαρική και δεν τροφοδοτήθηκαν τα κύτταρα του σώματός του με την πληροφορία ενός φυσιολογικού τοκετό.

Βρεφη / Μωρά και μικρά παιδιά που γεννήθηκαν με Καισαρική

Τα παιδιά τα οποία γεννήθηκαν με καισαρική είναι σχεδόν απαραίτητο να δεχθούν μια/δυο συνεδρίες Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας για να συμπληρωθεί στα κύτταρα του σώματός τους η πληροφορία μιας γέννας ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ. Τα κύτταρα του σώματος ενός εμβρύου/μωρού περιμένουν να πάρουν την πληροφορία ότι "Με το Σπαθί μας κερδίσαμε την Ζωή". Όσο αυτή η πληροφορία λείπει τόσο θα υποθάλπει στο σώμα του ανθρώπου αυτού η πληροφορία της "Μη επιτυχίας" και του ανεκπλήρωτου. Και αυτό θα του φέρει τραύματα ή ασθένειες στην πορεία της ζωής του.
 

  • Η Νέο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία είναι η πιο εξελιγμένη μορφή της ΚρανιοΙερης θεραπείας με μοναδικό γνώμονα την μη παρεμβατική προσέγγιση.

Η Οστεοπαθητική και η κλασική ΚρανιοΙερή Θεραπεια, είναι πάρα πολύ παρεμβατικές, διότι ξεκινούν  από τη αφετηρία ότι αυτό που δεν πάει καλά στο σώμα θα το διορθώσει ο Οστεοπαθητικός ή ο θεραπευτής. Η προσέγγισή τους είναι με αφετηρία το "Ξέρω  τι χρειάζεται το σώμα του Βρέφους ή γενικά του ανθρώπου" . Το Ξέρω είναι όμως αλαζονεία.

  • Αντιθέτως στην Νέο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια έχουμε ως αφετηρία την σοφία που φέρνει σ' αυτόν τον κόσμο το βρέφος και το σώμα του. Γενικά όμως για οποιοδήποτε Βρέφος ή και Νεογέννητο ότι πιο καλύτερο μπορεί να κάνουν οι γονείς του είναι να κάνει μια/δύο συνεδρίες Νεο-Κρανιοιερης Θεραπειας. Με την προσέγγιση της Νεο-Κρανιοιερης Θεραπειας μπορεί να αποβάλλει το σώμα του Βρέφους / παιδιού το "τραύμα" της γέννας του, με το οποίο είναι επιφορτισμένο. Σχεδόν όλοι μας και μαζί με εμάς και τα σώματά μας φέραμε σ' αυτόν τον κόσμο το πρωτογενές τραύμα, το σοκ που βιώσαμε την στιγμή της γέννας μας. Αυτό το σοκ μπορεί να γίνει αργότερα στην ζωή μας αιτία από Φοβίες ή οποιασδήποτε ασθένειας.

  • Στην Γερμανία πχ. εκπαιδεύονται τα τελευταία 15 χρόνια μεταξύ άλλων και από μας, όλες οι μαίες στην μη παρεμβατική ΚρανιοΙερή θεραπεία και την εφαρμόζουν τις πρώτες ώρες αμέσως μετά τον τοκετό. Αυτό γίνεται διότι όπως και να γεννηθεί το παιδί (εύκολη ή δύσκολη γέννα) η διαδικασία που μπαίνει το σώμα του δηλαδή από την απόλυτη θαλπωρή στην διαδικασία να περάσει από το "γεννητικό κανάλι" και να γεννηθεί είναι επίπονη και επώδυνη.
  • Στην συνεδρία της Νεο-Κρανιοϊερής Θεραπείας, μας δείχνει το ίδιο το σώμα του μωρού, τι χρειάζεται και του προσφέρουμε ακριβώς την υποστήριξη αυτή που χρειάζεται για να αποβάλλει από όλα τα κύτταρα του σώματός του το σοκ της γέννας του. Έτσι του προσφέρετε η δυνατότητα να αποβάλλει από πάνω του μια πιθανή αιτία ασθένειας στην μετέπειτα ζωή του.
  • Το ίδιο ισχύει και για τα βρέφη που γεννήθηκαν με καισαρική. Το σώμα ενός μωρού με καισαρική γέννα δεν έχει κάνει την εμπειρία της γέννας, να έχει κερδίσει δηλαδή "με το σπαθί του" την πρώτη ανάσα, δηλαδή την ζωή του. Το σώμα τους αποζητά να κάνει αυτήν την εμπειρία για να μην "νομίζει" ότι στην μετέπειτα ζωή του όλα θα είναι εύκολα. Γιατί μια αποτυχία στο μέλλον είτε στο σχολείο, είτε στις σχέσεις του, είτε επαγγελματικά μπορεί να του δώσει την αίσθηση ότι χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του.

Αφού λοιπόν με την συνεδρία γίνει η καινούρια καταγραφή στα κύτταρά του, χωρίς το τραύμα της γέννας, τότε είτε άμεσα είτε εντός των επόμενων δύο/τριών εβδομάδων βελτιώνονται και ο θηλασμός και ο ύπνος του (ελαφρύς ύπνος, λιγότεροι ή καθόλου κολικοί κλπ.) και πολλές δυσκολίες που πιθανόν να έχει.
Προσοχή! Για τα βρέφη / μωρά χρειάζεται ιδιαίτερη εκπαίδευση από τον Συνοδοιπόρο / Θεραπευτή. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε που κάνει ΚρανιοΙερη Θεραπεια να κάνει θεραπεία και σε μωρά. Εμείς στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια πχ. προσφέρουμε σεμινάρια για θεραπεία σε μωρά μόνο σε αυτούς που ασκούν την Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια τουλάχιστον 3-4 χρόνια. Γιατί το βρέφος απαιτεί απόλυτο σεβασμό και ταπεινότητα από πλευράς του θεραπευτή.

 

ΕΠΑΝΩ