neocranio

Ημικρανιες και Χρονιος Πονοκέφαλος με την Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία

Η Ημικρανιες και  Χρόνιοι Πονοκέφαλοι στην Νέο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια
Στην Νέο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία και οι ημικρανίες όπως και ο χρόνιος πονοκέφαλος είναι ένας πόνος. Και ο κάθε πόνος είναι για μας στην Νέο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια η πύλη για να μάθουμε τις Αλήθειες μας. Και επειδή οι πονοκέφαλοι επανέρχεται συχνά πυκνά στην Νέο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια ότι το σώμα μέσω του πόνου διαμηνύει ότι κάτι δεν πάει καλά στην ζωή της/του. Ή κάτι από αυτά τα σημαντικά πράγματα που κάνει στην ζωή του τώρα ή μάλλον όλα τα χρόνια που υποφέρει δεν συμβαδίζουν με την “πραγματική του Αλήθεια”. Και αυτό μπορεί να είναι κάποια συμπεριφορά της/του με ανθρώπους της οικογένειάς του ή στην εργασία του. Μπορεί μερικές φορές να έχει την αιτία της η ημικρανία σε κάποιο ατύχημα που συνέβη στο παρελθόν. Παρ’ όλ’ αυτά όμως είναι σημαντικό να βρει τον λόγο για τον οποίον το σώμα του εμφανίζει τον πονοκέφαλο ή την ημικρανία μετά από τόσον καιρό. Στην Νέο-Κρανιοϊερή Θεραπεία π.χ. δεν μας ενδιαφέρει να διορθώσουμε ή να αποκαταστήσουμε κάτι αλλά π.χ. να μάθει ο Θεραπευόμενος/Ταξιδώτης πως ένοιωθε την στιγμή που συνέβη το ατύχημα! Δηλαδή στην Νέο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία δεν μας ενδιαφέρει να διορθώσουμε κάτι στο σώμα του για να φύγουν οι ημικρανίες Ταξιδιώτη, αλλά μας ενδιαφέρει να κατανοήσει αυτή/αυτός τι κάνει ο ίδιος ξανά και ξανά και λειτουργεί στην κυριολεξία ενάντια στο ΚΑΛΟ ΤΟΥ!
  • Αυτό μπορεί να είναι π.χ. ότι «συγκατοικεί κατ’ ανάγκην με την μητέρα της/του» και έτσι είναι αναγκασμένη/-ος να παίζει εκεί κάποιον ρόλο ο οποίος δεν της/του κάνει καλό.
  •  Ή να υπομένει κάποιους ανθρώπους στην δουλειά του γιατί δεν έχει το θάρρος να εκφράσει την γνώμη ή την Αλήθεια του.
  •  Ή ακόμη πιο δραματικά εμφανίζεται στις συνεδρίες της Νέο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας να έχει την πεποίθηση ότι «η οικογένειά μου με προσέχει μόνον όταν είμαι άρρωστη/-ος». Υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι μας τηλεφώνησαν αφού απαλλάχθηκαν από την ημικρανία τους ότι θέλουν να ξαναέχουν πονοκεφάλους γιατί έτσι όπως είναι τώρα – δηλαδή υγιείς – δεν παίρνουν την προσοχή που θα ήθελαν. Και η ερώτηση τους ήταν  αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να έχουν πάλι τις ημικρανίες τους.
Και φυσικά όταν δεν είμαστε αληθινοί τότε το σώμα μας αργά ή γρήγορα θα μας αρρωστήσει για να μας ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ. Το ζητούμενο για την Νέο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία δεν είναι όπως είπαμε κα παραπάνω να αφαιρέσουμε εμείς την ασθένεια αλλά να κατανοήσει ό Ταξιδιώτης ό ίδιος ότι η ημικρανία του εξαρτάται από την/τον ίδιο.
  • Το ερώτημα που τίθεται ξανά και ξανά στον καθένα από εμάς είναι: «Θέλω να είμαι υγιής; Ή θέλω να είμαι βολεμένος, να μην αλλάξω δηλαδή κάτι και να είμαι άρρωστος".
Αν θέλεις τότε το σώμα σου θα σε ανταμείψει με υγεία και ελευθερία. Αξίζει να δοκιμάσεις!  
 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ