neocranio

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια στην Θεσσαλονικη - Θεραπευτές - Χάρης Βογιατζής

Θεραπευτές Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας στην Θεσσαλονίκη

Χαρίλαος Βογιατζής - Οδός Λύτρα/Βασ. Γεωργίου (Φυσικοθεραπευτήριο) - Τηλ. 6977429946, email: vogiatzisxaris@yahoo.gr

Είμαι ο Χάρης Βογιατζής, Φυσικοθεραπευτής και Διπλωματούχος της Νέο-ΚρανιοΙερής θεραπείας. Είχα την τύχη να γνωρίσω την ΚρανιοΙερή θεραπεία από τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας.

Τελειώνοντας την σχολή της Φυσικοθεραπείας αλλά και πιο μπροστά είχα έντονο το αίσθημα της αναζήτησης, να γνωρίσω νέες μεθόδους, να μάθω, να εξερευνήσω τι γίνεται με το σώμα, πόσο σοφό είναι τελικά όπως λένε. Τι είναι η αυτοίαση, τι γίνεται με τον πόνο, πόσο πρέπει να μάθεις και να εξελιχθείς για να δώσεις ανακούφιση στον ασθενή. Πράγματα που αναζητούσαμε και μαθαίναμε κατά την διάρκεια των σπουδών αλλά ξέραμε ότι η γνώση και η μάθηση για το σώμα είναι ένας ωκεανός.
Μία φίλη και συνάδελφος μου, η Μαργαρίτα, μου σύστησε να γνωρίσω την μέθοδο και μ' έφερε σ' επαφή με τους μετέπειτα δασκάλους μου Άρη και Νατάσα. Ξεκίνησα κατευθείαν τα σεμινάρια και αμέσως κατάλαβα ότι εδώ γίνεται κάτι διαφορετικό. Εκπαιδευτήκαμε σε ήπιους χειρισμούς, άγγιγμα με 5 γρι. πράγμα που ήταν αδιανόητο για μένα που μέχρι τότε είχα μάθει να είμαι πιο παρεμβατικός και με πιο δυναμικούς χειρισμούς. Ήταν πραγματικά κάτι το μοναδικό για εμένα και τότε κατάλαβα ότι εδώ γίνεται σοβαρή δουλειά με απόλυτο σεβασμό στο σώμα. Οι πρώτες συνεδρίες που δέχτηκα από τους δασκάλους και τους συμμαθητές μου έδειξαν αμέσως την αιτία των προβλημάτων μου στην μέση αλλά και διάφορα άλλα προβλήματα που αντιμετώπιζα εκείνον τον καιρό. Το "Ταξίδι" και τα "Ταξίδια" είχαν ξεκινήσει για εμένα και στην αρχή είχα την ίδια χαρά αλλά και φόβο στο να γνωρίσω εμένα και να δώσω χώρο στη φιλοσοφία του neo-cranio και να γίνει κομμάτι της ζωής μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα, ολοκλήρωσα την εκπαίδευση για τις στιγμές που έζησα και μοιράστηκα με τους ανθρώπους Συνταξιδιώτες, Συνοδοιπόρους φίλους και τους δασκάλους μου και ότι συνεχίζω ακόμη μέχρι σήμερα με την Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία.



< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ