neocranio

Πόσο χρόνο χρειάζεται κανείς για να τελειώσει την εκπαίδευση της Νέο-Κρανιοιερης Θεραπειας;

Η εκπαίδευση στην Νέο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια αποτελείται από πέντε Επίπεδα ή Levels και ένα Βιωματικό Σεμινάριο Αυτογνωσίας zENCOUNTER και το Επταήμερο σεμινάριο των Εξετάσεων.
Τα σεμιάρια μας είναι εντατικά βιωματικά σεμινάρια των δέκα ημερών περίπου ή 115 διδακτικών ωρών το κάθε ένα. Μετά από κάθε Επίπεδο/LEVEL γίνεται ενα διήμερο ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ/SUPERVISION, όπου συναντώνται οι μαθητές όλων των επιπέδων και φέρνουν τις απορίες τους και εκεί έχουμε εμείς οι Δάσκαλοι την ευκαιρία να δούμε και να διορθώσουμε τις τεχνικές που δεν εμπεδώθηκαν καλά και προ πάντων τον τρόπο που αγγίζουν καθώς και να ξεκαθαρίσουν μέσα τους την πρόθεσή τους.
Μετά από κάθε βαθμίδα οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να δώσουν 50 πιστοποιημένες συνεδρίες χωρίς αμοιβή σε φίλους, γνωστούς ή συγγενείς και όχι σε επαγγελματικούς χώρους και επίσης να δεχθούν 10 συνεδρίες από συμμαθητές τους και δύο συνεδρίες από εμάς τους Δασκαλους τους.
Έτσι αυτονόητο είναι να χρειάζεται ο κάθε εκπαιδευόμενος κάποιο χρόνο μέχρι να τις συμπληρώσει τις συνεδρίες αυτές. Γι' αυτό ο μέσος όρος που χρειάζεται κανείς για να τελειώσει την εκπαίδευση είναι δύο με δυόμιση χρόνια.

 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ