neocranio

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια στην Θεσσαλονικη - Θεραπευτές - Αρης Χαντζηνάσιος

Θεραπευτές Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας στην Θεσσαλονίκη

Άρης Χαντζηνάσιος, Αμπελόκηποι / Θεσσαλονίκη. Τηλ. 6945703890

Η Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία για μένα είναι πλέον εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο "τρόπος ζωής" μου. Η αρχική αναζήτησή μου να βρω έναν δρόμο που να μου διδάξει την Αλήθεια μου με οδήγησε σε διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις όπως το Rolfing, Shiatzu και Rebalancing. Όλες αυτές οι θεραπευτικές μέθοδοι όμως μου φαινόταν μετά από λίγο καιρό πολύ παρεμβατικές και με πολύ πόνο συνδεδεμένες και έχανα γρήγορα οποιαδήποτε "όρεξη" να την ασκήσω. Με την ΚρανιοΙερη Θεραπεια ήταν ξαφνικά αλλιώς τα πράγματα. Με το πρώτο άγγιγμα που δέχτηκα στην πρώτη συνεδρία μου γέμισα ήδη με ενθουσιασμό! Το άγγιγμα αυτό με μάγεψε! Έχασα την αίσθηση του χρόνου στην διάρκεια της συνεδρίας. Να αναφέρω ότι την περίοδο εκείνη εργαζόμουν σαν Manager στην βαριά χημική βιομηχανία στην Γερμανία και η ημέρα μου οριζόταν από το ωρολόγιο μου. Στρες πολύ. Έτσι το να χάσω την αίσθηση του χρόνου ήταν για μένα Θείο Δώρο. Με άγγιξε βαθιά και επειδή εκείνη την περίοδο της ζωής μου υπέφερα πολύ από κρίσεις πόνου της μέσης μου (Λουμπάγκο) αποφάσισα να ξεκινήσω την εκπαίδευση του Osho CranioSacral Balancing για να βρω την αιτία των "παθών" μου. Έτσι και έγινε. Έκανα ένα πρώτο LEVEL στην Κέρκυρα ερχόμενος στην Ελλάδα για διακοπές από την Γερμανία όπου ζούσα και αυτό ήταν!!!. Μαγεύτηκα! Τον ακόλουθο χειμώνα έκανα ολόκληρη την εκπαίδευση στην Pune/Ινδία στο Ashram του OSHO. Μετά την εκπαίδευση, την οποία παρεμπιπτόντως δεν έκανα για να την ασκήσω σαν επάγγελμα αλλά για να βρω ας πούμε την υγειά μου, γύρισα στην Γερμανία άλλος άνθρωπος. Ξαναγεννημένος.
Κατενθουσιασμένος από αυτό που έμαθα φρόντισα να ενημερώσω όλους τους φίλους μου και να δίνω συνεδρίες σαν δώρο που μου πρόσφεραν το σώμα τους για να ασκηθώ και να είμαι σε Διαλογισμό. Για μένα ήταν το υγιέστερο αντιστάθμισμα στην στρεσογόνο καθημερινότητά μου. Ανυπομονούσα να έρθει το βράδυ και να κάνω μια ή δυο συνεδρίες με κάποιον από τους φίλους μου. Την ημέρα έκανα μια δουλειά η οποία με έφθειρε και το βράδυ έπαιρνα ηρεμία, γαλήνη, ισορροπία, αγάπη και ευγνωμοσύνη.
Τη στιγμή που έκλεινα τα μάτια μου και άγγιζα ένα σώμα σταμάταγε η επαφή με τον έξω κόσμο. ήμουν ΕΔΩ στο τώρα στο νοιώθω το σώμα του ανθρώπου και εμπιστεύομαι τα χέρια μου. Σαν να βρισκόμουν στην πηγή της ζωής και να λουζόμουν σε αυτήν. Αυτό με έπεισε σιγά σιγά και δρομολόγησα την διαδικασία ώστε μετά από δυο χρόνια είπα αντίο στην δουλειά που με έφθειρε και μου έδινε την ψευδαίσθηση ότι είμαι κάποιος και κάτι το ιδιαίτερο. Νόμιζα κάποτε πριν ότι είμαι αναντικατάστατος αλλά διαπίστωσα ότι και να λείψω η ζωή συνεχίζεται και χωρίς εμένα στην εταιρεία. Άρα καιρός να αλλάξω σελίδα. Άφησα την δουλειά με όλη την "ασφάλεια" που αυτή προσέφερε και πήρα την πρόκληση να βαδίσω το μονοπάτι της ΚρανιοΙερής Θεραπείας. Πρόκληση που μέχρι και σήμερα παραμένει σαν τέτοια.
Στην πορεία ήρθαμε στην Ελλάδα μαζί με την σύντροφο της ζωής μου Natasha Green. Η Ελλάδα ήταν και είναι η επόμενη πρόκληση της ζωής μου χωρίς καμιά ασφάλεια και με μόνο εφόδιο τον ενθουσιασμό μου/μας για την ΚρανιοΙερή Θεραπεία. Επειδή ήταν και είναι η ΖΩΗ μας προχωρήσαμε την ΚρανιοΙερη Θεραπεια και την εξελίξαμε αλλά και συνεχίζουμε να την εξελίσσουμε συνεχώς. Επειδή αυτό που μάθαμε είτε σαν OSHO Craniosacral Balancing είτε στην Florida στην συνεχεια στις πρόσθετες μετεκπαιδεύσεις μας δεν  έχει καμιά σχεση ΚρανιοΙερή Θεραπεια που ασκούμε, την μετονομάσαμε ως Νεο-Κρανιοϊερή Θεραπεία.
Ακόμη και σήμερα 28 χρόνια μετά η κάθε μέρα που ξεκινάει είναι μια γλυκιά πρόκληση γεμάτη αναμονή για το απροσδόκητο. Η κάθε συνεδρία στην οποία καλούμε να είμαι Συνοδοιπόρος είναι ένα Ταξίδι στο άγνωστο και ένα Ταξίδι γεμάτο από την Εμπιστοσύνη που την εκπέμπει η καρδιά μου, γιατί όσο γνωστός ή άγνωστος να είναι ο Ταξιδιώτης μου την στιγμή που κλείνω τα μάτια μου δεν τον ξέρω και δεν γνωρίζω τι θα αποφασίσει το σώμα του με μένα σαν Συνοδοιπόρο να "δουλέψει" σαν Θέμα της συνεδρίας.
Αυτό και μόνο με κρατάει "αφυπνισμένο" και με κάνει να μην "βαριέμαι". Γιατί όταν κάνουμε κάτι που είναι φαινομενικά καθημερινά το ίδιο αργά ή γρήγορα ο νους βαριέται και έτσι σερνόμαστε από την μια μέρα στην άλλη και περιμένουμε πότε θα τελειώσει αυτή η βαρετή ζωή. Για μένα σήμερα και τώρα η κάθε συνεδρία είναι ξεχωριστή και μοναδική και αυτό και μόνο με γεμίζει ζωντάνια και ενθουσιασμό.Νοιώθω ευτυχισμένος που είμαι εδώ και μπορώ να δεχτώ την πρόσκλησή σας να είμαι Συνοδοιπόρος στο Ταξίδι της ή των συνεδριών σας.

 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ