neocranio

Μετά το Σεμινάριο zENCOUNTER...

Το Σεμινάριο ENCOUNTER είναι υποχρεωτικό στην εκπαίδευση της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας, όμως και ανοιχτό για οποιονδήποτε θέλει να κατανοήσει τον εαυτό του και να συμμετάσχει!

Στο Σεμινάριο ENCOUNTER που μόλις ολοκληρώθηκε εμφανίσαμε πολλά νέα παιχνίδια για να μπορέσουν οι άνθρωποι που συμμετείχαν να αγγίξουν χωρίς φόβο πολλές κρυμμένες Αλήθειες τους και επίσης να αγκαλιάσουν αυτούς τους εαυτούς τους με αγάπη και να τους υποδεχθούν στο "ΣΠΙΤΙ" τους που είναι φυσικά η ΚΑΡΔΙΑ τους.
Το να μπορείς να δεις πόσο ο Κριτής σου σε βασανίζει και να του ορίσεις επιτέλους τα όρια στα οποία μπορεί να εμφανίζεται και πουθενά αλλού γιατί δεν είσαι ένα μικρό παιδί πλέον, είναι η απόλυτη Λύτρωση. Τα πρόσωπα έλαμψαν και ένα μεγάλο φορτίο έφυγε από πάνω από τις πλάτες των συμμετεχόντων.
Για μας ήταν μια εμπειρία ακόμη όπου σιγά σιγά φέρνουμε το Νέο στοιχείο στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια την Βιοδυναμική της Καρδιάς. Πόσο αυτή χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια αλλάζει τον χημισμό και την οπτική γωνία που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους άλλους γύρο μας. Είναι λυτρωτικό να συνειδητοποιείς γιατί πολλοί άνθρωποι σου "την σπάνε", σε τσατίζουν σε θυμώνουν με την συμπεριφορά τους και να ανακαλύπτεις ότι και εσύ έχεις την ίδια συμπεριφορά και ντρέπεσαι γι' αυτόν τον εαυτό σου ή έχεις ενοχές όταν σου ξεφεύγει από τον έλεγχό σου...

Το επόμενο Σεμινάριο ENCOUNTER είναι ήδη προγραμματισμένο για τις 2 με 9 Ιανουαρίου για ένα ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ του καινούριου Έτους, όπου ούτως ή άλλως όλοι ξεκινούμε με πολλές καλές προθέσεις τις οποίες ήδη μετά από μερικές ημέρες ή εβδομάδες ξεχνάμε. Ευκαιρία να βιώσει κανείς ότι αυτό που βάζουμε σαν πρόθεση είναι εφικτό και προ πάντων γίνεται εύκολα με την υποστήριξη της Καρδιάς και του σώματος. Είναι ανοιχτό και για τους φίλους σας γιατί δίνει πολύτιμα "Εργαλεία" τα οποία μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει στην καθημερινότητα του και να ελευθερωθεί από "άρρωστες" συμπεριφορές του ενάντια στον εαυτό του.

 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ