neocranio

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια - ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ από Σεμιναριο ENCOUNTER 2019

Νεο-Κρανιοϊερή Θεραπεία Μαρτυρίες και Εμπειρίες από το Σεμινάριο zEncounter

Αρη και Natasha σας ευχαριστώ που με τόση αγάπη και υπομονή μου δείξατε τον εντελώς δικό μου δρόμο να βρω Αλήθειες μέσα μου και να νιώσω ευτυχισμένη!

Αυτό το σεμινάριο zENCOUNTER της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας ήταν το καλυτερο δώρο που θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου στο ξεκίνημα της Νεας Χρονιάς. Βρήκα τις απαντήσεις για ερωτήματα που υπήρχαν μέσα μου όσον αφορά την ζωή μου και πως να μπορέσω να διαχειριστώ τις ΕΝΟΧΕΣ μου που με τυρανούσαν καθημερινά. Βρήκα πως π.χ. η καταστροφική αυτοκριτική μου με γεμίζει ενοχές καθώς επίσης βρήκα και το ΚΛΕΙΔΙ ώστε να μπορώ να στέκομαι και να στηρίζω όλες τις επιλογές μου χωρίς να ενδίδω στον πραγματικό βομβαρδισμό του ΚΡΙΤΗ μέσα μου. Ετσι βρήκα έναν πολύ βιωματικό τρόπο να διαχειρίζομαι την κριτική και τις ενοχές μου και να είμαι καλά που δεν τις έχω. Σ' αυτόν τον δρόμο βίωσα πόσο δύναμη έχει η ΚΑΡΔΙΑ μου. Σ' αυτήν την δύναμή της μπορώ να στηρίζομαι πάντα και να γεμίζω με εμπιστοσύνη πως ότι και αν κάνω ή αποφασίζω είναι δική μου επιλογή και είναι ακόμη μια εμπειρία δική μου...Και για τις εμπειρίες μου είμαι υπερήφανη που τις έκανα. Να είστε καλά!

Μαρία Κ.
 
Αρη και Natasha,

δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για τις εμπειρίες που έκανα στο σεμινάριο zENCOUNTER. Σας ευχαριστώ που με πολύ αγάπη και αποδοχή για τις "αδυναμίες" μου και αυτές του καθενός μας, είχατε το κλειδί ώστε να πάρουμε το θάρρος να βιώσουμε τους εαυτούς μας τους πραγματικούς. Σας ευχαριστώ επίσης για την εμπιστοσύνη που μας γεμίσατε όλους να πάρουμε τα ηνία της ευτυχίας μας στα χέρια μας. Προσωπικά είδα πόσο κουραστικό είναι να παίζω "θέατρο" μέσα στην καθημερινότητά μου για να γίνομαι αρεστός στους άλλους και να εξουθενώνομαι. Κατανόησα πως μέσα από το σώμα μου μπορώ να αντλήσω την πληροφορία αν αυτό που κάνω αυτήν εδώ την στιγμή συμβαβδίζει με την αλήθεια μου ή είναι γιατί έτσι έχω μάθει να το κάνω αυτόματα από μικρός χωρίς να αναρωτιέμαι γιατί το κάνω. Ανακάλυψα πόσους από τους πολλούς εαυτούς μου δεν ζω μέσα στην καθημερινότητά μου γιατί φοβάμαι την απόριψη. Έμαθα πως είναι να "ξέρω" ότι ενηλικιώθηκα και σαν ενήλικας να στέκομαι πίσω από τις συμπεριφορές μου και τις αποφάσεις μου και να μην είμαι έρμαιο της κριτικής του ΚΡΙΤΗ μέσα μου. Έμαθα μαζί σας ότι για τον μικρό Γιώργο μέσα μου εγώ είμαι υπεύθυνος να τον στηρίξω και να τον προστατέψω να κάνει βήματα χωρίς να φοβάται και μαζί με αυτόν να μην φοβάμαι πια και εγώ.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Γιώργος Δ.


< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ