neocranio

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια - Θεραπευτές στην Θεσσαλονίκη

 
Θεραπευτές της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας στην Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν αρκετοί θεραπευτές τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα ποιος είναι διαθέσιμος την περίοδο που εσείς χρειάζεστε συνεδρία ή συνεδρίες και επίσης σε ποια περιοχή της Θεσσαλονίκης δίνει συνεδρίες.
Αυτή την στιγμή η ιστοσελίδα μας είναι ενημερωμένη με τα ονόματα εκείνων των θεραπευτών οι οποίοι μας δήλωσαν ότι θέλουν να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν και άλλοι θεραπευτές μας οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει μεν την δική μας εκπαίδευση της Νεο-ΚρναιοΙερης Θεραπειας αλλά δεν θέλουν για τους δικούς του λόγους ο καθένας να συνυπάρχουν μαζί με τους παρόντες.
Επίσης θέλουμε να επιστήσουμε την ΠΡΟΣΟΧΗ σας σε άτομα που έκαναν μόνον ένα μέρος της εκπαίδευσής τους με εμάς και χωρίς να την ολοκληρώσουν δηλώνουν Θεραπευτές ΚρανιοΙερής Θεραπείας κάπου χωρίς όμως να είναι...

Όλοι οι θεραπευτές που παρουσιάζονται εδώ έχουν παρακολουθήσει όχι μόνον την βασική εκπαίδευση αλλά και συνεχίζουν να ενημερώνονται στα μεταπτυχιακά μας σεμινάρια που γίνονται κάθε χρόνο και έτσι ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις της Νεο-ΚρανιοΙερής και της Καρδιο-Βιοδυναμικής Κρανιοιερης Θεραπειας.

Ο Άρης Χαντζηνάσιος είναι Δάσκαλος της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας και δίνει συνεδρίες στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.


Ο Χάρης Βογιατζής είναι Φυσιοθεραπευτής και ασκεί την Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία στο Φυσιοθεραπευτήριό του στην οδό Βασ. Γεωργίου πολύ κοντά στο νέο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Είναι από τους πρώτους αποφοιτήσαντες μαθητές της σχολής της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.


< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ