neocranio

Πως διαχειριζόμαστε στην Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία ανθρώπους με Πεπτικά Προβλήματα

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια και πεπτικά προβλήματα


Στους καιρούς που ζούμε ο κάθε δεύτερος άνθρωπος έχει κάποιο Θέμα με την πέπση του. Λόγω της δουλειάς μας με την Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία, η οποία μας διδάσκει να παρατηρούμε και να βλέπουμε τι συμβαίνει με εμάς τους ίδιους αλλά και γύρο μας, βλέπουμε τους ανθρώπους να ασχολούνται όταν τρώνε π.χ. με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό για το οποίο κάθισαν να κάνουν. Όταν λοιπόν τρως και δεν έχεις χρόνο να απολαύσεις αυτό που έχεις μπροστά σου στο πιάτο σου και να αφεθείς σε ότι προσπαθούν οι αισθήσεις σου να σε γεμίσουν, τότε μην εκπλήσσεσαι όταν έχεις δυσκοιλιότητα ή διάρροια ή κολικούς.
Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η "Κοιλιά" μας με ότι σχετίζεται μ' αυτήν είναι και η πηγή των συναισθημάτων μας. Έχω χρόνο να τα νιώσω και να τα εκφράσω; Αν δεν έχω επαφή με τα Συναισθήματά μου, τότε το πεπτικό σύστημά μου είναι από τα πρώτα που θα αντιδράσει. Με τις συνεδρίες της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας αποκτάς συνειδητότητα δηλαδή τι κάνεις με τον εαυτό σου. Και δεν παίζει ρόλο αν δεν τρως βιολογικές τροφές αλλά το ότι ακόμη και με το φαγητό, όταν τρως είσαι ασυνείδητος.
Πεινάς και θέλεις να φας κάτι; Τότε κάθισε, μύρισε, δες τι τρως και γεύσου χωρίς να κοιτάς κλέφτικα το κινητό σου ή να τρέχεις στον δρόμο να προλάβεις κάτι.
Και από την άλλη νοιώθεις Χαρά, Θλίψη, Ευγνωμοσύνη ή Αγάπη, τότε καιρός είναι να μην τα κρύβεις αλλά να τα εκφράσεις και τότε το σώμα σου θα σε ανταμείψει με λιγότερες ή καθόλου δυσλειτουργίες. Με την Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια το σώμα σου θα σε ενθαρρύνει να εκφραστείς και να δεις πως είναι αυτό το σώμα σου την στιγμή που εκφράζεσαι συναισθηματικά!

Από τις ιστορίες της "κοιλιάς" των διαφόρων ανθρώπων που ήρθαν να κάνουν συνεδρίες Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπείας ακούσαμε τόσες πολλές αλήθειες και η λύση των όποιων πεπτικών θεμάτων είναι τόσο κοντά όταν δείξει ο Ταξιδιώτης/θερεπευόμενος ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ για το σώμα του και υποσχεθεί να γίνει πιο συνειδητή/-ος με αυτό που κάνει.
Εμείς άλλωστε όπως σε όλα τα κείμενα τονίζουμε δεν θεραπεύουμε αλλά ΑΚΟΥΜΕ όταν αγγίζουμε τα σώματα των ανθρώπων και αυτά τότε ξετυλίγουν τις αλήθειες και τις ανάγκες τους και τις εκφράζουν. Από τον θεραπευόμενο ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ αν θα θεραπευτεί ή όχι. Αξίζει να δοκιμάσετε αυτόν τον δρόμο που μπορεί να σας βοηθήσει να γίνεται και με άλλες συμπεριφορές σας πιο συνειδητοί και πιο υγιής.

 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ