neocranio

Η Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια είναι τρόπος ζωής

Πως με την Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια ο πόνος της μέσης μου θεραπεύτηκε με Κατανόηση και Αγάπη για μένα.
Συνέβη τη στιγμή που έσκυψα να πλύνω το πρόσωπό μου στο μπάνιο το πρωί. Σαν κεραυνός εν αιθρία..! Ένας οξύτατος πόνος στη μέση μου με παρέλυσε ακαριαία. Ήταν ένα Λουμπάγκο της χειρότερης μορφής. Έπεσα στα τέσσερα και από εκείνη τη στιγμή για τρεις ημέρες δεν μπορούσα να κινηθώ, να ξαπλώσω, να καθίσω και να σταθώ όρθιος…
 
 “Ο πόνος είναι η πόρτα που οδηγεί στην φώτιση” - Osho

Ο πόνος της μεσης μου συνεχιζόταν και σε κάθε κίνηση μ’ έκανε να ουρλιάζω. Το να πάω σε έναν γιατρό ούτε να το συζητήσω, γιατί ήξερα πως αν το έκανα, το σώμα θα έβρισκε άλλον τρόπο να μου δώσει το μήνυμα που μου έφερνε τώρα με το λουμπάγκο και τότε θα ήταν πιο επώδυνο.
Στην αρχή προσπάθησα μόνος να επικοινωνήσω με τον πόνο μου κλείνοντας τα μάτια και προσεγγίζοντάς τον με την προσοχή μου στραμένη προς τα μέσα. Δεν μπορούσα όμως να βρω καμιά άκρη και προ πάντων δεν έβρισκα επαφή με το συναίσθημά μου. Το μεσημέρι της τρίτης ημέρας παρακάλεσα την Natasha να κάνουμε μια συνεδρία. Σε μια συνεδρία Νεο-ΚρανιοΙερής ξέρω ότι ο Συνοδοιπόρος μου μέσω του Θεραπευτικού Διαλόγου με συντροφεύει να μείνω σε επαφή με αυτόν τον οξύ πόνο και έτσι να έχω την υπομονή να τον συναντήσω και να μάθω τι τον αφύπνισε και τι τον συντηρή καθώς και τι χρειάζεται από μένα. Η Natasha με τις ερωτήσεις της με φέρνει κοντά στον πόνο της μέσης και με παροτρύνει να τον ακούσω παρ' όλο που στιγμές στιγμές με παραλύει η έντασή του.
Μου λέει ο πόνος μου λοι΄πόν, ότι τρέχω και ξέχασα τον εαυτό μου, δεν προσφέρω τίποτα σε μένα και προ πάντων χρόνο. Τότε εμφανίζεται πολλή λύπη και κλαίω από απόγνωση, επειδή βλέπω "ζωντανά" αυτό που κάνω… Μέσα στη δύνη της καθημερινότητάς μου ξεχνώ τον εαυτό μου, υπερβαίνω τα όριά μου και το σώμα μου αναγκάζεται, για να με αφυπνίσει, να μου εμφανίσει αυτόν τον οξύ πόνο! Μου λέει πολλά ακόμα, τα οποία σημειώνω με προσοχή τις επόμενες ώρες σε ένα τετράδιο. Όμως ο  πόνος είναι ακόμη εκεί, άρα κάτι λείπει! Κάτι δεν κατάλαβα ή μάλλον δεν συγκράτησα από την συνεδρία. Ρωτώ τη Natasha αν θυμάται κάτι άλλο που μου είπε ο πόνος και το οποίο δεν έγραψα ή δεν συγκράτησα. Μου λέει “είπε κάτι για τις ενοχές απέναντι στα παιδιά σου”! Μπίγκο!!!
Σαν ένα γρήγορο φιλμ περνούν από μπροστά μου οι δύο ημέρες πριν το λουμπάγκο μου. Και οι τρεις κόρες μου που ζουν στην Γερμανία είχαν προβλήματα και ήθελαν η κάθε μια για τους δικούς της λόγους να επικοινωνήσω μαζί τους άμεσα, γιατί ήθελαν υποστήριξη και συμπαράσταση, την οποία αδυνατούσα να τους προσφέρω από τη Σάμο όπου ήμουν για κάποιο σεμινάριο. Τα κινητά δεν έπιαναν και μόνο το βράδυ θα μπορούσα να τις τηλεφωνήσω. Αποτέλεσμα ήταν να φορτωθώ ενοχές από τον ΚΡΙΤΗ μέσα μου τέτοιες που δεν άντεξα το βάρος τους και κατέρρευσα.

Η Καρδιά έχει όλη την Βιοδυναμική στην Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεια για να φέρει Ειρήνη και μ'αυτήν μαζί να θεραπεύσει

Στη στιγμή κλείνω τα μάτια, μ’ αγγίζει η Natasha, πιο πολύ για να έχω το άγγιγμα σαν στήριγμα και έρχομαι σε επαφή και επικοινωνία με την καρδιά μου. Της φέρνω το θέμα μου και την ρωτάω τη γνώμη της και αυτή, ο ύψιστος θεραπευτής μέσα μας, μου δείχνει τον δρόμο. «Εγώ σε αποδέχομαι έτσι όπως είσαι» μου λέει. «Αυτά που μπορείς να προσφέρεις αυτά προσφέρεις και είναι εντάξει για μένα! Εσύ μπορείς να το αποδεχτείς;» Γεμάτος δάκρυα και συγκίνηση αναγνωρίζω το δικό μου δρόμο προς την υγεία μου. Αποδέχομαι ότι είμαι εντάξει έτσι όπως είμαι με τις αδυναμίες μου. Πλημμυρίζω αγάπη και ευγνωμοσύνη μέ την ΑΠΟΔΟΧΗ μου και αυτήν ακριβώς τη στιγμή ο πόνος εξαφανίστηκε σαν σε θαύμα. Όσο ξαφνικά εμφανίστηκε το ίδιο ξαφνικά και εξαφανίστηκε, και μαζί με αυτόν και οι ενοχές μου. Πάνε τέσσερα χρόνια τώρα! Προσέχω τον εαυτό μου, επικοινωνώ με το σώμα μου, δέχομαι πολλές συνεδρίες και του δείχνω την ευγνωμοσύνη μου. Έτσι δεν έχει λόγο το σώμα μου να διαμαρτύρεται!
  
Ένας δρόμος και μια η φιλοσοφία της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας
 
Αυτός είναι ο δρόμος θεραπείας τον οποίον ακολουθούμε εμείς στην Νέο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία για την ίαση του ανθρώπου. Ο πόνος δεν είναι είδος προς καταπολέμηση, αλλά είναι η θύρα για να βρούμε την υγεία μας μέσα από αυτόν. Είναι δικός μας και φέρνει πάντα μαζί του μία ή όλη την αλήθεια μας, που αν την ακούσουμε και διαβούμε την οδό που μας αποκαλύπτει τότε δεν έχει λόγο να υπάρχει.
 
Το άγγιγμά μας στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια είναι απαλό, ήπιο και μη παρεμβατικό με 2 έως 5 γραμμάρια πίεσης οπουδήποτε χρειάζεται στο σώμα. Είναι σιωπή, ησυχία, γαλήνη διαλογισμός και ειρήνη. Δεν είναι σίγουρα διάγνωση, Αξιολόγηση και «ξέρω» Πρόκειται για μια πολύ βαθιά εμπειρία και του Ταξιδιώτη/θεραπευόμενου αλλά και του Συνοδοιπόρου, η οποία συμβάλλει στην αφύπνιση του Θεραπευτικού Δυναμικού του ίδιου του θεραπευόμενου.

 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ