neocranio

Βούισμα αυτιών ή αλλιώς Τινιτους και η Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία

Η Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία όταν υπάρχει Τίνιτους ή Βούισμα στα αυτιά

Όταν ο άνθρωπος υποφέρει από το Βούισμα του ενός ή και των δυο αυτιών του βασικά δεν υπάρχει αγωγή η οποία να είναι αποτελεσματική είτε με φάρμακα είτε με οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση.

  • Το Βούισμα των αυτιών ήταν για εμάς το πρώτο έναυσμα ότι με τον τρόπο της κλασσικής Κρανιοϊερής Θεραπείας που μάθαμε και εφαρμόζαμε δεν λύνετε το Θέμα του θεραπευόμενου. Εκεί είδαμε ότι όλη η Αλήθεια η οποια θα οδηγήσει τον άνθρωπο που υποφέρει στην ίασή του κρύβεται πέραν από την εφαρμογή τεχνικών.

Έτσι αρχίσαμε να δοκιμάζουμε να βρούμε τι θέλει να πει στον άνθρωπο το σώμα του και τις περισσότερς φορές όταν εισακούστηκε έπαψε να διαμαρτύρεται. Η έρευνα μας  αυτή μας οδήγησε στην ωρίμανση του Θεραπευτικού Διαλόγου που είναι το μέσον εκείνο που φέρνει τον Ταξιδιώτη σε επαφή με την Αγάπη για τον εαυτό του. Τα αυτιά ή μάλλον η ακοή είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση διότι είναι το όργανο εκείνο που δεν μπορούμε να το "κλείσουμε" και έτσι να ησυχάσουμε και να "Ξεκουραστούμε".
 

  • Με το Βούισμα απλά είναι ένας έμμεσος τρόπος να πει το σώμα ότι δεν μπορώ να ακούσω κάτω από ενα συγκεκριμένο επίπεδο σε Decibel. Με την Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια μπορεί να μάθει ο Ταξιδιώτης / Θεραπευόμενος, τι κάνει ο ίδιος δηλαδή τι εκφράζει ή δεν εκφράζει και τι ανέχεται και "Ακούει" που μάλλον βαθειά μέσα του δεν θα ήθελε να ακούσει. Αφού το μάθει μετά είναι στο χέρι του να ακολουθήσει τον δρόμο που του δείχνει το σώμα και να σταματήσει ο Τίνιτους ή να μην κάνει τίποτα και να συνεχίζει να υποφέρει.

    Εδώ θέλουμε να σημειώσουμε ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα θεραπεύσουμε εμείς τον άνθρωπο που έρχεται για Συνεδρία αλλά αφού μάθει τι μπορεί να κάνει ο ίδιος και το κάνει πράξη, τότε θα θεραπεύσει ο ίδιος τον εαυτό του. Εμείς απλά είμαστε πολύ καλά εκπαιδευμένοι να ΑΚΟΥΜΕ τα σώματα χωρίς να προσθέτουμε την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ μας ότι εμείς θεραπεύουμε.


 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ