neocranio

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια - ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ από το Σεμιναριο ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Νέο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία Εμπειρίες από Σεμινάριο ΑΡΧΑΡΙΩΝ
Natasha και Άρη,

θέλω να σας ευχαριστήσω για τα πολλά πράγματα που έμαθα σ'αυτό το πρώτο ΣαββατοΚύριακο στο σεμινάριο Αρχαρίων της Νεο-ΚρανιοΙερής θεραπείας. Είχα ακούσει για την ΚρανιοΙερη από  κάποια άρθρα που διάβασα παλιότερα και ήρθα χωρίς να ξέρω τι θα βρω, παρ' όλο που διάβασα αρκετά στο site σας για την Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία. Έμαθα από σας πως η ΠΡΟΘΕΣΗ μας όταν αγγίζουμε ένα σώμα είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να συμβεί θεραπεία. Έμαθα να εμπιστεύομαι και να ακούω το σώμα μου και αυτό που θέλει να μου πει. Έμαθα επίσης το πόσο μεγάλη σημασία έχει η λέξη ΑΠΟΔΟΧΗ. Να αποδέχομαι προ πάντων εμένα με όλες μου τις αρετές και τις "Ατέλειες" και να νοιώθω ξαλαφρωμένος και απελευθερωμένος. Έμαθα όμως να Σέβομαι εμένα και τον οποιονδήποτε άλλον για την μοναδικότητά μας και βίωσα πόσο ενοχλεί η οποιαδήποτε παρέμβαση απ' έξω.
Αυτό το βίωσα στο σώμα μου όταν ήταν να ανταλλάξουμε συνεδρία με μια συμμαθήτριά μου η οποία προσπάθησε να "Θεραπεύσει" τον πονοκέφαλο μου το πρωί της Κυριακής. Αυτό όμως που με εξέπληξε και ήταν ΝΕΟ για μένα είναι η Φιλοσοφία σας της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας, ότι το σώμα ΞΕΡΕΙ και αυτό που θέλει όταν πονάει και δυσλειτουργεί είναι να δείξουμε επιτέλους εμείς πως νοιώθουμε δηλαδή το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ μας. Μπορεί στην θεωρία να το καταλαβαίνουμε με το μυαλό μας αλλά εγώ είμαι ευγνώμων που το έζησα στο σεμινάριο πως εξαφανίστηκε ένας πολύ οξύς πόνος σε συμμαθήτριά μου την στιγμή που με την δική σας παρουσία πήρε το θάρρος να δείξει πως νοιώθει μ' αυτόν τον πόνο της. Ο φριχτός της πόνος ως δια μαγείας εξαφανίστηκε!
Έχω τώρα μερικά εφόδια και για την καθημερινότητά μου που μπορώ να τα προσφέρω σε μένα και παράλληλα έχω και την δυνατότητα να προσφέρω στα χέρια μου την δυνατότητα να αγγίξουν φίλους με μοναδική ΠΡΟΘΕΣΗ να ακούσω και να κάνω και να κάνουν εμπειρίες...
Και φυσικά είμαι ανυπόμονος να πάρω μέρος και στο επόμενο δεύτερο και τρίτο μέρος του LEVEL 1...

Σας ευχαριστώ πολύ
Αντώνης Π.
Αθήνα Νοεμβ. 2016


< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ