neocranio

Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία στην Αθήνα - Θεραπευτες - Χρυσή Παντελάκη

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια - Θεραπευτες στην Αθήνα:

Χρυσή Παντελάκη, τηλ. 6945248046, email: panchryssi@gmail.com

 
Με λένε Χρυσή Παντελάκη και ξεκίνησα την εργασιακή μου εμπειρία το 1987 ως ηλεκτρονικός.
Πριν την αλλαγή της χιλιετίας η ζωή  έφερε στο δρόμο μου ένα αναπάντεχο δώρο…
με οδήγησε  στις εναλλακτικές θεραπείες, και συγκεκριμένα στην Νέο-Κρανιοϊερή θεραπεία. Μέχρι τότε αυτός ο κόσμος για εμένα ήταν σχεδόν άγνωστος, είχα μόνο ακούσει για  τον βελονισμό και την ομοιοπαθητική.
Θα μπορούσα να πω ότι οδηγήθηκα σε αυτό «τυχαία», τώρα όμως ξέρω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, ένα κομμάτι μου ασυνείδητα έψαχνε κάτι άλλο πέρα από την καθημερινότητα που ζουσα. Η αλήθεια ειναι ότι δεν το αντιλήφθηκα αμέσως, πέρασε κάποιο διάστημα.
 Η αποδοχή των δάσκαλων μου γι’ αυτό που ήμουν, καθώς και η δική μου συνέπεια και εμπιστοσύνη σε αυτό που μου έδιναν, θεωρώ ότι για εμένα ήταν τα κλειδιά που με οδήγησαν στην αλλαγή  χωρίς να το καταλάβω.
Βλέποντας τώρα τα πράγματα από απόσταση, μάλλον η Υδροχοϊκή εποχή ζητούσε να γίνει ‘αναβάθμιση’ σε αυτό που ήμουν και αυτό συνεχίζεται ακόμα.
Αυτός ήταν και ο λόγος που με ώθησε να κάνω στροφή στα επαγγελματικά μου και να ασχοληθώ με την Νέο-Κρανιοϊερή θεραπεία.
Πιστεύω ακράδαντα ότι η Νέο-Κρανιοϊερή θεραπεία είναι ένα  κατάλληλο  για τη σημερινή εποχή όχημα, αν κάποιος θέλει να ακούσει το σώμα του ή να έλθει πιο κοντά στην αλήθεια του και να αλλάξει την ποιότητα της ζωής του και να βρει την ισορροπία και την υγεία του.



 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ