neocranio

Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία στην Πάτρα - Θεραπευτές - Μαρία Θεοδωράτου


Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία στην Πάτρα - Θεραπευτές
Μαρία Θεοδωράτου τηλ. 6984036809, email:


Γεννήθηκα στην Πάτρα όπου και ζω. Είμαι μητέρα δύο αγοριών κι ενός κοριτσιού. 
Η Συνάντηση μου με τη Νέο Κρανιερή Θεραπεία έγινε  όταν πια είχα σωματοποιήσει όλους τους πόνους, τους θυμούς και τους φόβους μου. Είχα ξεχάσει τα όνειρά μου, τις επιθυμίες, τις βαθύτερες μου ανάγκες, την προσωπική μου αλήθεια κι ακολουθούσα μια ζωή που δεν ήταν δική μου. 
Τότε συναντήθηκα με την Νέο-Κρανιερή Θεραπεία, με τον Άρη και τη Νατάσσα, που υπήρξαν οι δάσκαλοί μου μέχρι σήμερα. 
Σήμερα μετά από την εκπαίδευση και την πορεία μου στην Νέο-Κρανιερή Θεραπεία είμαι πια ο εαυτός μου, όσο μπορώ να τον γνωρίζω, καθώς η αυτογνωσία είναι ταξίδι ατέρμονο και διαδικασία ζωής. 
Δεν υποχρεούμαι πια να ζω με την εικόνα κάποιας άλλης, ξέρω πως αυτό που έχω να κάνω είναι να είμαι εγώ.
 Όταν έβγαλα στο φως αυτά που με βάραιναν έχασαν τη δύναμη τους πάνω μου. 
Τα συναισθήματα δεν είναι σωστά ούτε λάθος είναι σημαντικά επειδή είναι δικά μου.  Έμαθα να τα ακούω  να τα αγκαλιάζω, να έχω συνειδητότητα και υγεία.
Στην Νεο-Κρανιοιερή Θεραπεία ένας πόνος, μια αρρώστια δεν είναι μια τιμωρία που έρχεται από έξω, αλλά κάτι που εμείς δημιουργούμε με τον τρόπο ή τη συμπεριφορά μας απέναντι στον εαυτό μας .
Με σεβασμό και ταπεινότητα αποφάσισα να συμμετέχω ως Συνοδοιπόρος σε συνεδρίες Νέο-Κρανιοιερής Θεραπείας, στο ταξίδι της αλήθειας άλλων ανθρώπων ώστε να δουν οτι  οι απαντήσεις που αναζητούν βρίσκονται μέσα τους, στη σοφία του δικού τους σώματος. Το φως που αναζητά ο κάθε άνθρωπος βρίσκεται στο δικό του κέντρο. 
Η ζωή μου μοιράζεται στις ατομικές συνεδρίες της Νέο-Κρανιοιερής Θεραπείας που δίνω, στο μεγάλωμα της κόρης μου (τα αγόρια μου μεγάλωσαν πια αλλά είμαι κοντά τους όταν με χρειάζονται) και σε ομάδες αυτογνωσίας.
Με αγάπη 
και αγκαλιά 
Μαρία Θεοδωράτου 

 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ