neocranio

Οι Καρδιακές Διαταραχές στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια

Η Καρδιά είναι το επίκεντρο στην Νεο-ΚρανιοΙερής θεραπείας

Στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια αφυπνίζουμε με την προσέγγιση του Θεραπευτικού Διαλόγου την Βιοδυναμική της Καρδιάς. Η καρδιά μας είναι το μέρος εκείνο της οντότητας μας στο οποίο δεν μας έχουν μάθει να δίνουμε σημασία και προσοχή. Και εδώ θα πρέπει να εξηγήσουμε και να διευρύνουμε τον ορισμό της καρδιάς. Για μας στην Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία η καρδιά δεν είναι μόνο μια αντλία η οποία κυκλοφορεί το αίμα στο αρτηριακό και φλεβικό μας σύστημα. Για την Νεο-Κρανιοϊερή Θεραπεία η ΚΑΡΔΙΑ μας είναι το πιο αληθινό μας κομμάτι. Αυτό που δεν αλλοιώθηκε μετά την γέννα μας από τους γονείς μας και την κοινωνία. Είναι η ύπαρξη εκείνη μέσα μας η οποία δεν διαμαρτύρεται, δεν παρεμβαίνει να μας αλλάξει πορεία, δεν πληγώνεται από κανέναν άλλον παρά μόνον από εμάς τους ίδιους. Το μοναδικό μέλημα της είναι να μας φέρει σε επαφή με το νοιώθω μας και να μας δώσει το θάρρος να το εκφράζουμε. Αυτή δεν φοβάται να πληγωθεί!
Όταν τώρα όλη η κοινωνία μας είναι φτιαγμένη να μην νοιώθουμε και να είμαστε "Εγκεφαλοκεντρικοί" και να ελέγχουμε τον εαυτό μας και να μην δείχνουμε πως νοιώθουμε, τότε είναι η σειρά της καρδιάς μας σε κάποια στιγμή να μας αφυπνίσει. Και αυτό το κάνει είτε με ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ, είτε με ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ, είτε με Μαρμαρυγή, είτε με διάφορες δυσλειτουργίες οι οποίες όταν εμφανιστούν μας κάνουν να τρέχουμε να κάνουμε εξετάσεις για να βρούμε τι έχουμε. Και τις περισσότερες φορές μετά από τέτοιες εξετάσεις δεν έχουμε τίποτα και η προτροπή του γιατρού είναι "Χαλαρώστε".
Για μας στην Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία με τον τρόπο της η καρδιά χτυπά την πόρτα μας, σαν να λέει "Άφησε με λίγο να αναπνεύσω και να σε πάρω από το χέρι να σου δείξω το νοιώθω σου. Δεν αντέχω άλλο χωρίς να μου επιτρέπεις να σου δείξω ότι έχεις και συναίσθημα". Αν αρχίσουμε να την ακούμε και επιτρέψουμε το νοιώθω μας τότε δεν χρειάζεται να διαμαρτύρεται η καρδιά μας. Αν δεν επιτρέψουμε στον εαυτό μας να ζήσουμε και εμείς για μας και όχι μονό για τους άλλους είτε είναι τα παιδιά μας είτε οι φίλοι μας και είμαστε μόνο ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, τότε η καρδιά θα διαμαρτύρεται. Και αν δεν την ακούσουμε και τότε το φυσικό επακόλουθο είναι να πάθει έμφραγμα που είναι ο πρώτος συναγερμός.

Η Βιοδυναμική της Καρδιάς είναι στο επίκεντρο της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας. Από αυτήν εξαρτώνται όλα τα άλλα συστήματα του σώματος. Την στιγμή που της επιτρέπουμε μέσα από τις συνεδρίες να μας δείξει το δικό της μονοπάτι που είναι το μονοπάτι της ΕΙΡΗΝΗΣ και της ΓΑΛΗΝΗΣ μέσα μας, τότε συντονίζονται όλα τα όργανα και συστήματα του σώματος να λειτουργούν για το υπέρτατο καλό του ΟΛΟΥ που είναι η ΥΓΕΙΑ.
Όταν γευτεί κανείς την ποιότητα της ΚΑΡΔΙΑΣ στην συνεδρία τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μέσα από αυτήν υπάρχει θεραπεία όχι μόνον για τις δυσλειτουργίες της αλλά και για τις δυσλειτουργίες όλου του σώματος.
Κάνοντας συνεδρία/-ες βρίσκει ο θεραπευόμενος τον δρόμο που οδηγεί στην επικοινωνία με την καρδιά του και μαθαίνει να την ακούει. Εκεί κοντά της υπάρχει ησυχία και νηνεμία. Εκεί μπορεί κανείς να ξεκουραστεί.

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ