neocranio

Αϋπνιες και Νεο-Κρανιοϊερή Θεραπεία

Αϋπνίες και πως μπορούν να θεραπευτούν με την Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια

Οι Αϋπνίες για μας στην Νεο-ΚρανιοΙερή προσέγγιση είναι ένα συχνό φαινόμενο των ανθρώπων της σύγχρονης δυτικής κοινωνίας. Οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι συνεχώς με καινούριες προκλήσεις τις οποίες "πρέπει" να υπερβούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν δεν μπορεί κανείς να χαλαρώσει και να αφήσει π.χ. αυτό που τον απασχολεί στην δουλειά του έξω από την ιδιωτική του σφαίρα τότε είναι σίγουρο ότι θα τον κυνηγά και στο κρεβάτι του. Ο νους είναι αυτός που θέλει εδώ και τώρα λύσεις ή την λύση και όταν αρχίσουν οι σκέψεις δεν υπάρχει ύπνος.
Το ίδιο συμβαίνει και σε προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων, τα οποία ο νους τα μεγεθύνει τόσο ώστε να φαίνονται ανυπέρβλητα και στροβιλίζουν συνεχώς σε έναν αέναο κύκλο. 
Πολλές φορές όμως υπάρχει το εξής σύνδρομο ότι δηλαδή την στιγμή που είναι να βυθιστεί κανείς στον βαθύ ύπνο ξυπνάει για αδιευκρίνιστους λόγους και αυτό συνεχίζεται όλες τις νύχτες. Είναι σημαντικό να βρεθεί διέξοδος από αυτόν τον φαύλο κύκλο.
Στο σώμα αυτού που υποφέρει από αϋπνίες είναι καταγεγραμμένο το πρόγραμμα που αφυπνίζεται την ώρα που είναι να χαλαρώσει και να κοιμηθεί. Αυτό που γίνεται στις συνεδρίες της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας, είναι να δώσει χώρο ο θεραπευόμενους/Ταξιδιώτης στην Εμπιστοσύνη του και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την επαφή με την καρδιά του. Όσο πιο πολύ επικεντρώνεται στην καρδιά του την πηγή της εμπιστοσύνης του τόσο περισσότερο αφαιρείται η τάση του νου να "μην του ξεφύγει ο έλεγχος". Το Βιοδυναμική Σύστημα της Καρδιάς στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια επιτρέπει την χαλάρωση και τον ύπνο. Μαθαίνει ο θεραπευόμενους να εστιάζεται στην ΟΑΣΗ της Καρδιάς του και να επιτρέπει ο ίδιος την ξεκούραση. Και αυτό είναι το κλειδί που πλέον έχει στο χέρι του!!!

 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ