neocranio

Τι κάνει η Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια με την Αλωπεκία

Πως αντικρύζουμε το θέμα της Απωπεκίας στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια

Γιατί πέφτουν τα μαλιά ενός ανθρώπου και μάλιστα όταν είναι νέος; Αυτό είναι το ερώτημα του οποίου την απάντηση μπορεί να βρει κανείς μέσα από την προσέγγιση της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας. Σίγουρα είνα καταστάσεις Στρες και άγχους που υπάρχουν πίσω από το σοβαρό αυτό πρόβλημα. Αλλά ποιό στρες και τι άγχος; Υπάρχουν άνθρωποι που μας λένε: "Μα άλλαξα την δουλειά μου και την διατροφή μου και δεν έγινε τίποτα, τι άλλο να κάνω;" Έχουν κάνει και άπειρες δοκιμές θαυματουργών φαρμάκων, χωρίς αποτέλεσμα όμως!
Πολλές φορές είναι πολύ πιο βαθιά οι παράγοντες εκείνοι που κάνουν τον άνθρωπο να μην μπορεί να ησυχάσει παρόλο που φαινομενικά είναι καλά. Είναι φοβοι και φοβίες π.χ. του είδους να μην μπορεί να εμπιστευτεί κανείς από καρδιάς αυτο που νοιώθει και να ζει μέσα σε μια τέτοια κατάσταση εμπιστοσύνης. Να προσοπαθεί να αντέξει καταστάσεις στις οποίες ζει απειδή το προστάζει η ανατροφή του. Να ζει στα όρια των αντοχών του όσον αφορά τα πρέπει μεσα στα οποία έχει ανατραφεί και δεν μπορεί να βάλει όρια και να αναλάβει την ευθύνη να υπερασπιστεί τα θέλω του στην οικογένεια, την σχέση και στον εργασιακό χώρο καθώς και στους φίλους του. Ολα αυτά είναι παραδείγματα που συναντάμε στις περιπτώσεις ανθρώπων που έρχονται να κάνουν συνεδρίες Νεο-Κρανιοϊερής Θεραπείας με το θεμα της Αλωπεκίας.
Όταν, μέσα από τις συνεδρίες της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας, το σώμα πάρει έστω και λίγο το μήνυμα ότι ο θεραπευόμενος (για μας Ταξιδιώτης) αρχίζει και κάνει βήματα για να αλλάξει πράγματα στην καθημερινότητά του και να ενσωματώσει αυτά που ζητά το σώμα του τότε πυροδοτείται και πάλι η τριχοφυία. Είναι σαν να γίνεται ένα μικρό θαύμα. Είμαστε πεπεισμένοι μέσα από τις εμπειρίες 30 περίπου ετών ότι το σώμα μας έχει όλη την ικανότητα να μας αρρωστήσει για να ξυπνίσουμε επιτέλους αλλά έχει και όλη την ικανότητα να επαναφέρει την προτέρα υγιή κατάσταση του εάν αφαιρέσουμε το αίτιο από πάνω μας. Αυτό το αίτιο δεν είναι άλλο από την συμπεριφορά του ίδιου του θεραπευόμενου απέναντι στον εαυτό του.

 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ