neocranio

Τι κάνουμε στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια όταν υπάρχουν Ορμονικές Διαταραχές

Η Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία όταν υπάρχου Ορμονικές Διαταραχές

Η Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια αντικρίζει τον άνθρωπο σαν ΟΛΟΝ. Αυτό σημαίνει ότι βλέπουμε π.χ. τις ορμονικές διαταραχές που εμφανίζονται σαν σύμπτωμα σε κάποια περίοδο της ζωής του ανθρώπου, σαν κάτι μεμονωμένο. Δεν βλέπουμε στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια το Σύμπτωμα ξεχωριστά αλλά μας ενδιαφέρει ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ που υποφέρει με ότι ιστορία κουβαλάει στην ζωή του μέχρι σήμερα. Μας ενδιαφέρει να μάθει ο άνθρωπος για ποιόν λόγο αποφάσισε το σώμα του να βγάλει το συγκεκριμένο Σύμπτωμα δηλαδή την πραγματική και προσωπική αλήθεια του, η οποία είναι αλλιώτικη από την αλήθεια κάποιου άλλου με το ίδιο σύμπτωμα π.χ. της ορμονικής διαταραχής.
Δεν σημαίνει για μας ότι όταν εμφανιστεί μια ορμονική διαταραχή είναι ένα τυχαίο γεγονός. Απλά το ποτήρι ξεχείλισε σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής του. Το ποτήρι όμως άρχισε να γεμίζει κάποτε στο παρελθόν. Η πρώτη σταγόνα μπήκε είτε στην εμβρυακή του ηλικία είτε στα πρώιμα χρόνια της ζωής του εξ' ανάγκης. Και λέμε εξ' ανάγκης διότι σαν παιδιά παίρνουμε αποφάσεις για να επιβιώσουμε στην μικρή μας οικογένεια για να δεχτούμε αγάπη και προσοχή.
Με την Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία το σώμα που είναι αυτό που εισπράττει τις επιβαρύνσεις των τοτινών αποφάσεών μας μπορεί να μας οδηγήσει στην στιγμή όπου πάρθηκε η απόφαση μας ΤΟΤΕ, σαν μικρές υπάρξεις που ήμασταν. Στην συνεδρία ή τις συνεδρίες μπορούμε να δούμε και άλλα πράγματα στο σκηνικό τότε στο παρελθόν, όπου πήραμε μια πολύ σημαντική για μας απόφαση. Η απόφαση όμως του τότε να συμπεριφερόμαστε κάπως για να πάρουμε αγάπη μας κάνει σήμερα να υποφέρουμε γιατί σήμερα δεν ισχύουν οι ίδιες συνθήκες του τότε. Με τον Θεραπευτικό Διάλογο μπορεί να εκφράσει το σώμα τι χρειάζεται να κάνουμε από δω και στο εξής για να είμαστε πιο αληθινοί. Αν αρχίσουμε να κάνουμε πράξη αυτό που το σώμα μας μας προτρέπει να κάνουμε στη ζωή μας τότε το σώμα και πάλι θα μας ανταμείψει με την απόσυρση της Ορμονικής Διαταραχής, χωρίς να είμαστε στην συνεδρία εστιασμένοι στο συγκεκριμένο Σύμπτωμα.
Εάν προσεγγίσει κανείς το Σύμπτωμα με την Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία θα βρει πολύ γρήγορα την αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτό που το σώμα θέλει να μας πει μέσω της Ορμονικής Διαταραχής.


 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ