neocranio

Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία και το Σύνδρομο Κόπωσης ή Burn Out συνδρομο

Τι μπορεί να κάνει η Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία στην Υπερ-κόπωση και το "Burn Out"

Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι αναγκασμένος να "λειτουργεί" στην καθημερινότητά του, δηλαδή δεν δίνει στον εαυτό του την ευκαιρία ή αν το κάνει το κάνει σπασμωδικά για λίγο, να ξεκουραστεί και να νοιώσει. Δεν καταλαβαίνει ότι τα αποθέματα της ζωτικής του Ενέργειας δεν είναι ανεξάντλητα. Οι ρυθμοί στον εργασιακό τομέα είναι εξαντλητικοί. Πρέπει να δείξει ότι αξίζει να έχει δουλειά και μάλιστα αυτή την συγκεκριμένη δουλειά. Ετσι εργάζεται πάρα πολλές ώρες και είναι συνεχώς αγχομένη/-ος και δεν έχει σχεδόν καθόλου χρόνο να ασχοληθεί με τον εαυτό του και με τις σχέσεις του, πράγμα που την/τον αγχόνουν περισσότερο. Αποτέλεσμα είναι να πιέζεται εσωτερικά και αν δεν είναι άνθρωπος που μοιράζεται το τι του συμβαίνει με τους ανθρώπους του στην οικογένεια έχει σαν αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή να "ΚΑΕΙ" στην κυριολεξία.
Με την προσέγκιση της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας μπορεί να μάθει ο άνθρωπος να δει τι κάνει ο ίδιος και επιτρέπει π.χ. να υποκύπτει σε όποιες απαιτήσεις έρχεται αντιμέτωπος. Στις συνεδρίες μπορεί να κατανοήσει ότι ο ίδιος μπορεί να βρει διέξοδο από αυτό που τον "ΚΑΙΕΙ". Μαθαίνει ότι το να μοιράζεται να μιλάει δηλαδή και να διεκδικεί είναι ο δικός του δρόμος και το σώμα του θα τον επιβραβεύει με απόσυρση των όποιων συμπτωμάτων. Αυτό συγκεκριμένα μπορεί να το δοκιμάσει ήδη στην συνεδρία του και να "πιστεί" ότι από τον ίδιο εξαρτάται ο δρόμος που οδηγεί στην αποσυμφόριση της κατάστασης υγείας που υποφέρει.
Μόνο από το σώμα του μπορεί ο άνθρωπος να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να είναι ένας άλλος από αυτό που αληθινά είναι. Η Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία φέρνει άμεση Επίγνωση στον άνθρωπο να δει και να κατανοήσει τον δικό του δρόμο που οδηγεί στην υγεία του. Βασικά ένα από τα κύρια θέματα που απασχολούν τον σημερινό άνθρωπο είναι ότι έχει σχεδόν εξ'ολοκλήρου απομακρυνθεί από το συναίσθημά του και αυτό αρρωσταίνει αργά ή γρήγορα.
Μαθαίνει να σέβεται τον εαυτό του κατα κύριο λόγο. Το τι θα κάνει αφού κατανοήσει τον δρομο που δείχνει την διέξοδό του, εξαρτάται πάντα από τον ίδιο και όχι από κάποια θεραπεία ή κάποια φάρμακα.

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ