neocranio

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια στην Καλαμάτα-Θεραπευτές - Μαρία Λάγιου

Θεραπευτές που προσφέρουν την Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια στην Καλαμάτα.

Μαρία Λάγιου, τηλέφωνο 6945464098, email: lagiou@enternet.gr


Είμαι η Μαρία Λάγιου και ασκώ την Νέο-Κρανιοϊερή Θεραπεία στην Καλαμάτα όπου και ζω τα τελευταία χρόνια. Είμαι Συνεργάτης στο Κέντρο Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ»

Λίγα λόγια για μένα.

Ανακάλυψα την Νεο-Κρανιοϊερή Θεραπεία και τα τεράστια οφέλη της, εξαιτίας του παιδιού μου που παρουσίασε στον πρώτο χρόνο της ζωής του συμπτώματα εγκεφαλομυοπάθειας. Μην έχοντας διάγνωση, η κλασσική ιατρική δεν μπορούσε να προσφέρει πολλά πράγματα. Έτσι άρχισα να ψάχνω για μια θεραπεία που να επιδρά κατευθείαν στο μυοσκελετικό και νευρικό σύστημα. Αρχικά με τράβηξαν οι εκλεπτυσμένες κινήσεις και το διακριτικό απαλό άγγιγμα ( πραγματικό άγγιγμα ψυχής!). Τα σώματα διαισθάνονται ότι κατακλύζονται από σεβασμό και αποδοχή και αρχίζουν να «ξετυλίγονται». Η Νεο-Κρανιοϊερή σε πηγαίνει τόσο βαθιά όσο χρειάζεται για να επουλώσει το τραύμα που την δεδομένη στιγμή πρέπει να απελευθερωθεί από το σώμα για να μπορέσει να αποκατασταθεί και πάλι η ισορροπία .

Η διαφορετική προσέγγιση της Νέο-Κρανιοϊερής για την υγεία, βασίζεται σε μια φιλοσοφία ζωής ή οποία εμένα προσωπικά με ορίζει ουσιαστικά συνυπεύθυνη για ότι συμβαίνει μέσα και έξω από το σώμα μου .

Κάπως έτσι ξεκίνησε και το δικό μου ταξίδι στην Νεο-Κρανιοϊερή. Η Μέθοδος αυτή μου έδωσε την πρόσβαση να εξερευνώ μέσα στο σώμα μου, επώδυνα συναισθηματικά ζητήματα, αποθηκευμένες εμπειρίες και μνήμες που με καθορίζουν στην ζωή μου μέσα στην ακθημερινότητά μου, χωρίς να το αντιλαμβάνομαι. Άρχισα να συνειδητοποιώ ποια είμαι … να μαθαίνω τι υπάρχει κρυμμένο μέσα μου. Φέρνοντας στην επιφάνεια πράγματα που παρέμεναν μέσα μου και επαναπροσδιορίζοντας την λειτουργικότητα και την χρησιμότητα τους δημιουργήθηκε μέσα μου τεράστιος χώρος . Όση κατανόηση μου χάριζα τόση και παραπάνω διαθέσιμη ενέργεια μου ανταπέδιδε το σώμα μου!

Χωρίς καμία διάθεση κριτικής ή βελτίωσης άρχισα απλά να είμαι …και να απολαμβάνω ότι μου φέρνει η ζωή.

Δουλεύω με ένα διαισθητικό τρόπο ανταποκρινόμενη με ευαισθησία στις ιστορίες της ζωής των ανθρώπων που με εμπιστεύονται. Πλησιάζω τα συστήματα έκφρασης του σώματος με σαφή επίγνωση των λεπτών ορίων, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να αισθανθούν ασφάλεια και συμπαράσταση που θα τους διευκολύνει να κάνουν την αλλαγή στη ζωή τους και να κατανοήσουν τον εαυτό τους.

Θα είναι τιμή μου να σας συντροφεύσω στο ταξίδι προς την αλήθεια σας με μοναδικό οδηγό το ΣΩΜΑ.


 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ