neocranio

Πονος Μέσης - Οσφυαλγία - Λουμπάγκο

Πόνος στη Μεση, Λουμπάγκο ή οξύα οσφυαλγία και τι κάνουμε με την Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία
Ο πόνος στη μέση είναι ισως ο πιο συχνός πόνος του ανθρώπου σε όλον τον κόσμο. Αυτό που κανουν οι συμβατικές μέθοδοι θεραπείας είναι να "Καταπολεμήσουν" τον πόνο με παυσίπονα, μυοχαλαροτικά, αντιφλεγμονόδη, βελονισμο, φυσιοθεραπεία κτλ. Το κλειδί της προσέγγισης είναι όμως το "Καταπολεμώ". Σαν να είναι ο πόνος ή η φλεγμωνή ένας εχθρός που πρέπει να τον σκοτώσουμε. Ο πόνος όμως δεν είναι ξένος που μας κάνει την ζωή δύσκολη.
Από την εμπειρία μας στις χιλιάδες συνεδρίες Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπειας που κάναμε με ανθρώπους που ήρθαν με πόνο στην μέση ή είχαν συχνά Λουμπάγκο, μπορούμε να πούμε ότι ναι μεν διορθωνεται κάπως η κατάσταση, όταν αλλάξει κανείς την διατροφή του και αρχίσει να προσέχει το σώμα του κάνοντας ασκήσεις κτλ, αλλά η αιτία της πάθησης δεν έχει βρεθεί. Για ποιόν λόγο πονάει το σώμα; Μπορούμε να πούμε ότι ο πόνος στην μέση είναι καθαρά ψυχολογικός και έχει να κάνει με τον τρόπο συμπεριφοράς μας απέναντι στον εαυτό μας.
Με την Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια μπορεί ο Ταξιδιώτης/Θεραπευόμενος να ακούσει το σώμα του, να μάθει από αυτό για ποιό λόγο εμφανίζει τον πόνο και επίσης τι χρειάζεται το σώμα του να κάνει αυτός ο ίδιος. Εάν κάνει σιγά σιγά μέσα στην καθημερινότητά του πράξη αυτό που του ζητά το σώμα τότε το σώμα ανταμοίβει με την απόσυρση του πόνου.


< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ