neocranio

Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας - Webinar - Ενα Workshop βιωματικής Αυτογνωσιας Κυρ. 23.5,'21 18:30 - 22:00

Κυριακή 23 Μαΐου
Ώρες 18:30 - 22:00


Το σεμινάριο θα γίνει στην Πλατφόρμα ΖΟΟΜ


Προσοχή: Το σεμινάριο αυτό δεν είναι σεμινάριο Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπείας αλλά είναι σεμιναριο Αυτογνωσίας. Είναι ενα είδος Light Encounter.


Ο ΚΑΘΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΝΟ. ΤΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΣΕΝΑ!
Όπου και αν βρισκόμαστε αυτόν τον καιρό συνειδητοποιούμε ότι η άνοιξη που μυρίζει καλοκαιράκι απλώθνεται αργα αργα ήδη γύρο μας. Εδώ που μένουμε τα χωράφια γύρο μας και όλα τα σπαρτά αρχίζουν να αποχαιρετούν δειλά δειλά το πράσινο χρώμα τους και υποδέχονται σιγά σιγά την κίτρινη και ΩΡΙΜΗ ταυτότητα τους. Αυτή που θα ολοκληρώσει την ύπαρξη τους!
Αυτή η πορεία στην φύσης είναι τόσο χειροπιαστή, τόσο απλή και τόσο φυσιολογική!  Όλος αυτός ο κύκλος της ζωής και το θέμα ΤΟΥ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ από κάτι που υπήρχε πριν και τώρα υπάρχει κάτι άλλο το ίδιο ζωντανό και αξιαγάπητο το βλέπουμε ξανά και ξανά να μας το αποδεικνύει η φύση μπροστά στα μάτια μας.
Εμείς όμως οι άνθρωποι  κουβαλάμε μέσα μας, π.χ. συνήθειες, πεποιθήσεις, αρχές και πολλές προσδοκίες πως δηλαδή πρέπει να είναι οι άλλοι για να είμαστε εμείς καλα κτλ. Κουβαλάμε ακόμη μετά από πολλά χρόνια τις περασμένες μας σχέσεις ή ανθρώπους αγαπημένους μας που δεν είναι πια κοντά μας. Που ή έφυγαν από την ζωή ή πήραμε εμείς άλλον δρόμο. Κολλάμε και δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε και υποφέρουμε παααρα πολύ!
Επειδή το θέμα αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που κάνει πολλούς ανθρώπους να υποφέρουν σωματικά και προ πάντων ψυχικά και να μην μπορούν να δουν τι έχουν σήμερα, πόσος πλούτο απλόχερα είναι ΕΔΩ αποφασίσαμε να σ
ας προσφέρουμε λοιπόν ένα ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ WEBINAR με θέμα: "Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΈΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΑΣ. ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ". Από εμάς τους ίδιους εξαρτάται.
Το σεμινάριο είναι Online και θα γίνει 18:30 - 22:00 την Κυριακή 23 ΜΑΙΟΥ. Το σεμινάριο είναι βιωματικό και ανοιχτό για όλους που θέλουν να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ και να χαρούν την ομορφιά της ζωής ΤΏΡΑ. 
Για πληροφορίες και για το κόστος του σεμναρίου επικοινωνήστε μαζί μας στο 6945703890. Επίσης μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας ΕΔΩ ή να μας στείλετε ενα email στο email μας. Με αγάπη σας αγκαλιάζουμε και θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας σ' αυτό το ΤΑΞΙΔΙ.
Natasha και ΑρηςΓια ποιόν λόγο να κάνω αυτό το Workshop
  • Γιατί το σώμα σου και ΕΣΥ υποφέρετε και δεν απολαμβάνεις την ζωή που ΖΕΙΣ ΤΩΡΑ.
  • Γιατί οι προσδοκίες σου και οι αρχές σου που κουβαλάς μαζί σου σε εμποδίζουν να δεις τι πραγματικά έχεις στο ΕΔΩ και στο ΤΩΡα σου. 
  • Διότι θέλεις να βρεις Ειρήνη και Γαλήνη μέσα σου και να ζήσεις
  • Γιατί οι ενοχές σου ότι δεν πήρες τις σωστές αποφάσεις, σε κάνουν να ζεις μια συνεχή δυστυχία
  • Γιατί θέλεις να είσαι ελεύθερη/ελεύθερος...

ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜIΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΌ ΤΟ WEBINAR
  • Θα συνειδητοποιήσεις πόσο υποφέρει το σώμα σου να κουβαλάει το βάρος των ενοχών και της αυτοκριτικής σου. Και πόση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ υπάρχει για σένα αν πάρεις το θάρρος να κάνεις το βήμα να απαλλαγείς και να ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ εσένα.
  • Θα δοκιμάσεις και θα γευτείς πως μέσα σου έχεις όλα τα εφόδια για να αλλάξεις ΡΟΤΑ, διαφορετική διαδρομή από την πεπατημένη της κάθε μέρας σου
  • Θα βιώσεις ότι αν θέλεις υπάρχει διέξοδος και η αμοιβή σου είναι η ΑΓΑΠΗ για σένα έτσι όπως είσαι ΤΩΡΑ
  • Θα βιώσεις πως εσύ και μόνο ΕΣΥ είσαι αυτός που μπορείς να αλλάξεις την στάση σου και ότι έχεις όλα τα εφόδια να δεις ότι δεν αξίζει να κλαις για την απώλεια κάποιας πεποίθησης σου ή για κάποια απώλεια σημαντική την οποία έκλαψες και θρήνησες και με αυτόν τον τρόπο την τίμησες. ΤΩΡΑ όμως υπάρχει καποια ή κάποιος μέσα σου που περιμένει να ζησεις. ΘΕΛΕΙΣ; Αν ναι τότε υπάρχει τρόπος.
Για το κόστος του ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ επικοινωνήστε μαζί μας!
 
Για να μπορείτε να συμμετάσχετε στο Webinar αυτό απαντήστε μας με ένα email, ή μας παίρνετε τηλέφωνο και μας δηλώνετε ότι θέλετε να συμμετάσχετε - πράγμα που είναι δεσμευτικό - και εμείς θα σας στείλουμε το αργότερο το Σάββατο μέχρι το μεσημέρι τον κωδικό με τον οποίον θα μπορείτε να έχετε είσοδο στο σεμινάριο αυτό.
 
Κυριακή 23 Μαΐου και Ωρες: 18:30 με 22:00 +.
 

Το σεμινάριο θα γίνει στην πλατφόρμα ZOOM και είναι απαραίτητο να έχετε ή ένα Smart Phone ή Tablet ή Lap top ή Desk Top κομπιούτερ.

Σας στέλνουμε την αγκαλιά μας και θα χαρούμε να συναντηθούμε έστω και Διαδικτυακά!
 
Natasha και Άρις


 
Διαβάστε εδώ μερικές εμπειρίες συμμετεχόντων στο σεμινάριο στις 5 Ιουλίου:
 
... Αγαπητοί Άρι & Natasha και συνοδοιπόροι, 
Συμμετείχα στο Σεμινάριο Αυτογνωσίας της Κυριακής 5 Ιουλίου με τον τίτλο "Αγαπά αυτό που έχεις και άλλαξε αυτό που μπορείς", πολύ ενδιαφέροντα αλλά κοινότυπο πλέον. Δεν υπερβάλλω ούτε και προκαλώ: Δεν μπορούσα να φανταστώ τον πλούτο και την γνώση που αποκόμισα τελικά. Η προσέγγιση και ανάλυση είναι μοναδική και ασυναγώνιστη. Είναι πραγματικά μια εμπειρία ζωής. Δάσκαλοι συγχαρητήρια!!!
Θα παρακαλούσα να το επαναλάβετε, όχι μία αλλά πολλές φορές. 
Μεγάλη αγκαλιά. Λευτέρης
... 
Καλησπέρα σε όλους μας . Tι ωραίο που ήταν το webinar την Κυριακή!! Διαφορετικό αλλά πολύ ωραίο  !!!χαχαχα για να αλλάζουμε συνήθειες! Ακόμη νιώθω την γαλήνη και την αποδοχή για εμένα μέσα μου. Ωραιες συνειδητοποιήσεις όσον αναφορά τις συνήθειες και τις εμμονές. Ευχαριστώ Αρι Νατάσα και όλη την ομάδα. Χάρηκα που βρεθήκαμε. Μεγααααλη Αγκαλιά  Σε όλους μας.
Μαργαρίτα

...

Είναι πολύ συγκινητικό να συνειδητοποιώ πως το σώμα μου και το νιώθω μου, με οδήγησαν στο μάθημα "από το άγχος στην Καρδιοσύνη", μία εκπληκτική βιωματική εμπειρία και διαπίστωση ότι ναί, μπορεί το κάθε πρόβλημα (τώρα το stress) να φέρει κι ένα δώρο, την Ευγνωμοσύνη, με την επίδραση της Καρδιάς μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στούς δασκάλους που οργάνωσαν, συντόνισαν και μας οδήγησαν στην βουτιά μέσα μας, να δούμε τα προγράμματα, που χωρίς κάν να το αντιλαμβανόμαστε τρέχουν και μας τρέχουν, μας βάζουν στην μπρίζα. Αναγνώρισα ότι πίσω από τους περιορισμούς, τις δυσκολίες στην καθημερινότητά μου, στην ζωή μου, είναι κάποιο πρόγραμμα που δουλεύει... Το κρυφό έγινε φανερό και ένιωσα απελευθέρωση κι ότι μέσα από τις συνειδητοποιήσεις, την επίγνωση και  την   φωτεινή παρουσία της Καρδιάς, μπορούμε να υπερβούμε τα όποια προγράμματα και να απολαύσουμε την χαρά και την πληρότητα, της Καρδιοσύνης!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ομάδα για την από Καρδιάς επικοινωνία και τα μοιράσματα...
Κατερίνα Δ.

....
Τι ωραία που είναι τα διαδικτυακά σεμινάρια "από το άγχος στην καρδιοσυνη"!!!Νιώθω ότι τίποτα δεν μένει στατικό ..όλα κυλούν....Και αυτό είναι υπέροχο!!! Και εκεί που δεν μπορούσα να αποδεχθώ το άγχος μου και ήθελα να φύγει ..χαχα τώρα σιγά σιγά το αποδέχομαι .Και βλέπω ότι πολλές φορές είναι και δημιουργικό. 
Και αυτο το Σαββατοκύριακο ήταν τόσο γεμάτο από συνειδητοποιήσεις για τις Μαργαρίτες μέσα μου 
που νιώθω ευλογημένη. 
Και ευχαριστώ εμένα Τον Αρη την Νατάσα και όλους τους συνοδοιπόρους μου σ αυτό το υπέροχο ταξίδι. 
Και ένιωσα περήφανη για όλα αυτά που έχω καταφέρει στην ζωή μου για όλες τις δυσκολίες, τους πόνους και τις κρίσεις. Νιώθω ότι αξίζω. Και με αγκαλιάζω με αγάπη.
Μεγάλη αγκαλιά σε όλους μας .
  Εύχομαι να βρεθούμε πάλι σύντομα... Το περιμένω με χαρά.
Μαργαρίτα

...
Στρες και προγράμματα !!!Τι φοβερό ζευγάρι ❤️❤️❤️.Όσο περισσότερο τα υπηρετώ τόσο αυξάνω την πίεση στη ζωή μου και απομακρύνομαι απ αυτό που πραγματικά είμαι. Σ αυτό το δρόμο της καρδιάς που τόσο απλόχερα μας προσκαλούν ξανά και ξανά οι δάσκαλοι μας έχω το χώρο, την ελευθερία και την αποδοχή να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου, να κάνω μικρά, μεγαλύτερα ή και καθόλου βήματα . Ξαποσταίνω σ αυτά τα τρίωρα σεμινάρια ,ξαναβρίσκω πορεία και συνεχίζω . Ευχαριστώ από καρδιάς Νατασα και Αρη και η λοιπή συμμορία !!!
❤️❤️❤️. Κανενα χορό ρε παιδιά πότε θα ρίξουμε
Ζ.

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ