neocranio

Τα ΝΕΑ μας του Οκτωβρίου / Νοεμβρίου 2019!

Από εμάς και την Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία σας ευχόμαστε:

Ευγνωμοσύνη για το ότι ζούμε αυτήν εδώ την στιγμή... 


Φεύγει και αυτό το καλοκαίρι και αργά αλλά σταθερά έρχεται το φθινόπωρο που και αυτό έχει την μοναδική του ομορφιά. Είμαστε ευγνώμονες για ότι μας φέρνει η ύπαρξη άσχετα αν τα σχέδιά μας είναι πολύ διαφορετικά και οι επιθυμίες μας και οι προσδοκίες μας αλλού θα θέλανε να μας πάνε. Ξέρουμε όμως αν θα ήταν καλύτερα;

Ο νους μας λέει αμέσως “σίγουρα θα ήταν καλύτερα αφού ήταν και το σχέδιό μας”. Επειδή όμως η ζωή μας δίνεται πάντα σε μικρές μερίδες και βιώνουμε μικρά βιώματα της, δεν μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας από ένα και μόνον γεγονός για ολόκληρη την ζωή. Είναι σαν να έχουμε πάρει ένα βιβλίο στα χέρια μας, αρχίζουμε να το διαβάζουμε και μετά την πρώτη σελίδα έχουμε βγάλει το συμπέρασμά μας πως θα είναι η πλοκή της ιστορίας του βιβλίου. Διαβάζοντας όμως βλέπουμε ότι αλλιώς είναι η πραγματικότητα. Και είναι ΕΝΤΑΞΕΙ έτσι!

Ένα πραγματικά πλέον θλιβερό καθημερινό γεγονός – για μας - είναι στις μέρες μας η όλο και πιο μεγάλη ανικανότητα των ανθρώπων να είναι μαζί με ανθρώπους καθώς και η ανικανότητά τους να επικοινωνήσουν και να βρίσκονται πραγματικά στο ΕΔΩ και στο ΤΩΡΑ τους. Και όταν λέμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ εννοούμε αυτό που έλεγε ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ που έψαχνε με το φανάρι μέρα μεσημέρι να βρει ανθρώπους στην πόλη. Βιώνουμε και βλέπουμε ανθρώπους ακόμα και στα σεμινάρια να έχουν ανθρώπους χειροπιαστούς δίπλα τους και να ασχολούνται με οτιδήποτε συμβαίνει αλλού και μακριά από ΕΔΩ αλλά δεν τους απασχολεί με ποιόν κάθονται και που βρίσκονται; Τόση πολύ ΜΟΝΑΞΙΑ Θεέ μου!

Πάρε το είδηση ότι όταν είσαι με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μαζί, εννοούμε ανθρώπους από σώμα φτιαγμένους, που αναπνέουν δίπλα σου, που κλαίνε δίπλα σου, που γελάνε δίπλα σου, που θέλουν να μοιραστούν τις συγκινήσεις τους, που ενδιαφέρονται να σ’ ακούσουν, τότε είναι η μεγαλύτερη αγένεια να ασχολείσαι με το μαραφέτι που το λένε SMART PHONE σου και να φεύγεις από εκεί που βρίσκεσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και να πηγαίνεις στον κόσμο του facebook που είναι αέρας κοπανιστός.

Γι’ αυτό γέμισε ο χώρος και ο τόπος από Zombie οι οποίοι χωρίς το κινητό τους είναι σαν να μην υπάρχουν. Ανθρώπους που δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν αισθάνονται και ανθρώπους που αρρωσταίνουν. Ανθρώπους που η πραγματικότητα τους είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Αναρωτήθηκες και εσύ μήπως και εσύ δεν υπάρχεις; Τώρα είναι η ευκαιρία! Είναι μια απόφαση να συνειδητοποιηθείς και να μην είσαι πρόβατο στο κοπάδι που πηγαίνει όπου ο μη υπαρκτός αρχηγός σε οδηγεί και εσένα.

Αν είσαι με φίλους αφοσιώσου σ’ αυτό “ότι είσαι με φίλους”, ξέχασε - αν θέλεις- τι κάνει ο δίνα και ο τάδε στην άλλη άκρη του κόσμου. Ξύπνα και δες που βρίσκεσαι και αφοσιώσου έστω για λίγα λεπτά στο τι νoιώθεις τώρα που είσαι μαζί με κάποιον που μπορείς να τον αγγίξει ή να σε αγγίξει, να τον αγκαλιάσεις και να σ’ αγκαλιάσει και να νοιώσεις σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ και όχι σαν μια μούμια που είναι ζωντανή και άδεια από ζωή. Η απόφαση είναι δική σου…

- Στις ιδέες μας είναι να προσφέρουμε μέσα στο φθινόπωρο ένα σεμινάριο ΑΠΟΤΟΞΙΝΟΣΗΣ από τον κόσμο του διαδικτύου.

Θέλουμε τώρα να σας ανακοινώσουμε το πρόγραμμα των σεμιναρίων μας που θα ξεκινήσουν στις 19-20 Οκτωβρίου στην Αθήνα και στις 9-10 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη. Θα χαρούμε να σας δούμε σε ένα από τα επόμενα σεμινάριά μας.

Και φυσικά το high Light του φθινοπώρου το επόμενο σεμινάριο ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ zENCOUNTER το οποίο θα γίνει 26 Οκτωβρίου με 3 Νοεμβρίου στο Πήλιο στα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ.

Διαβάστε και το πιο πρόσφατο άρθρο μας στο blog, το οποίο γράψαμε και αφορά την καρδιά στις συνεδρίες της Νέο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας, το οποίο άρθρο θα κυκλοφορήσει στα μέσα Οκτωβρίου μαζί με άλλα άρθρα με κεντρικό θέμα «Διάλογος με την καρδιά» στην Κυριακάτικη έκδοση γνωστής εφημερίδας. Το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ.< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ