neocranio

Θα με θεραπεύσει η Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια;

Μπορείτε να με θεραπεύσετε ή θα με θεραπεύσει η Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια;
Ερωτήσεις βασανιστικές! Κατανοητές από την μια πλευρά γιατί ο άνθρωπος υποφέρει και βασανίζεται αλλά και την αγωνία του καθενός δεν μπορεί να την λύση η Νέο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία. Αφορμή για το άρθρο αυτό στάθηκε ένα πρόσφατο σεμινάριό μας για αρχάριους, όπου υπήρχαν και “επαγγελματίες του θεραπευτικού χώρου” με την δίψα που τους διακατέχει να “θεραπεύσουν” καθώς τις ίδιες μέρες και ένα τηλεφώνημα με μια κυρία η οποία υποφέρει από την δική της πάθηση και “θέλει να την θεραπεύσουν”.

Δεν φταίνε οι άνθρωποι που σκέφτονται με τον συγκεκριμένο τρόπο να πάνε δηλαδή σε κάποιον, ο οποίος ξέρει να θεραπεύει, και να τους πάρει τον πόνο ή την πάθηση. Απλά δεν μας έχει μάθει κανείς να αναλάβουμε εμείς την ευθύνη για την υγεία ή τον πόνο μας. Και παρ’ όλο που με πολύ απλό τρόπο εξηγούμε το πως βλέπουμε εμείς στην Νέο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια τον άνθρωπο και τις παθήσεις του  η επόμενη ερώτηση είναι πολύ συχνά: “και έχετε θεραπεύσει ανθρώπους με την πάθησή μου; Είχε αποτελέσματα”; Σαν να μην ακούστηκαν τα λόγια μας πριν λίγο!
Πρώτον με τις ερωτήσεις αυτές και με τον τρόπο που εκφράζονται είναι σαν να μας λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος πάρε μου την ασθένεια μου από μένα για να τελειώνω και να ξαλαφρώσω και να συνεχίσω στην ζωή μου έτσι όπως έκανα μέχρι τώρα. Τι σημαίνει “έτσι όπως μέχρι τώρα”; Δεν σε οδήγησε η πορεία σου και η συμπεριφορά σου απέναντι στον εαυτό σου στην συγκεκριμένη ασθένεια; Ήσουν εσύ αμέτοχος στην πάθησή σου; Νομίζεις ότι η ασθένεια ή κάποιος πόνος σου είναι κάτι που σου ήρθε εξ ουρανού; Με τον δικό μας τρόπο ζωής τις περισσότερες φορές ασυνείδητα, επιτρέπουμε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες με την πάροδο του χρόνου φέρνουν το σώμα στο σημείο να πει «δεν αντέχω άλλο» και να εμφανίσει συμπτώματα. Εάν εσύ αρχίσεις τρέχοντας δεξιά και αριστερά για να σε θεραπεύσουν τότε μπορεί ΙΣΩΣ να συμβεί αυτό, να γίνεις καλά δηλαδή, αλλά το σώμα σου παραμένει με το παράπονο ότι “δεν με άκουσες”! Ένας πόνος ή μια ασθένεια είναι μήνυμα από το σώμα σου ότι δεν αντέχω άλλο να μην ζεις ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ, αλλά την ζωή άλλων! Τι σημαίνει αυτό άραγε; Σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου ορίζεται από τα πρέπει σου και τα μην τυχών και ενοχληθεί κάποιος από κάτι που έχεις κάνει! Αν για ότι κάνεις έχεις κατά νου τους άλλους τότε δεν ζεις την δική σου ζωή αλλά την ζωή των άλλων!

Αναρωτήθηκες ποτέ π.χ. πόσα πράγματα που έχουν να κάνουν με την χαρά σου, την ευχαρίστησή σου, την απόλαυσή σου τα αναβάλεις για αργότερα; Για το μέλλον;
Ότι αναβάλεις για μετά ή για αργότερα είναι σαν να λες στο σώμα σου “σώμα μου θα μας φροντίσω (εμένα και εσένα) όταν θα έχω χρόνο, γιατί τώρα δεν έχω χρόνο”. Και αυτός ο χρόνος δεν έρχεται σχεδόν ποτέ.
Το ερώτημα δεν είναι αν μπορεί η Νέο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια να σε θεραπεύσει αλλά αν ΕΣΥ θέλεις να θεραπευτείς με οποιαδήποτε πάθηση έχεις. Και η απάντηση όλων σχεδόν είναι: “Μα και φυσικά θέλω να γίνω καλά”, αλλά (ΛΕΜΕ εμείς τώρα) χωρίς να αλλάξω τίποτα από την βολεμένη ζωή μου. Δεν έχουμε καταλάβει ότι η βολεμένη ζωή μου είναι η αιτία που αρρώστησα. Για να γίνεις καλά και να θεραπευτείς είναι σημαντικό να ξεβολευτείς από αυτό που έμαθες να ζεις μέχρι τώρα. Βόλεμα σημαίνει ρουτίνα δηλαδή η μια ημέρα είναι καρμπόν όλων των προηγούμενων. Καμία ζωντάνια κανένα απρόοπτο κανένα σκίρτησμα και πεταλούδισμα χαράς και ευφορίας στην κοιλιά σου και στην καρδιά σου. Αυτό είναι η αιτία της πάθησής σου.


  Και το σώμα σου στις συνεδρίες της Νέο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας θα σου δείξει τι από την συμπεριφορά σου το αρρωσταίνει και τι μπορείς να κάνεις εσύ για να επαναφέρει την πρότερη υγιή του κατάσταση. Αλλιώς μπορεί ΙΣΩΣ ο οποιοσδήποτε θεραπευτής να σε θεραπεύσει αλλά εσύ δεν έμαθες ακόμη γιατί το σώμα σου το ανάγκασες να σου βγάλει μια πάθηση για να σε ξυπνήσει. Και επειδή δεν το άκουσες αλλά του βούλωσες τη μιλιά του, πηγαίνοντας στον θεραπευτή, θα σου βγάλει κάτι πιο επώδυνο αργότερα μήπως και σε ξυπνήσει και βγεις από το βόλεμά σου.
Σε εμάς στην Νέο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια έρχονται άνθρωποι που δοκίμασαν πολλούς τρόπους να τους θεραπεύσουν και τα Συμπτώματα συνέχισαν να υπάρχουν. Η απάντησή μας στην ερώτηση στην αρχή αυτού του άρθρου, αν μπορεί η Νέο-ΚρανιοΙερη να σε θεραπεύσεις είναι πάντα μια και μοναδική. Τι θέλεις να κάνεις εσύ ο ίδιος για να θεραπεύσεις εσύ εσένα και να αποσύρει το σώμα σου την ασθένεια ή την πάθηση απ΄ την οποία ταλαιπωρείσαι;
Και για να μάθεις τι μπορείς να κάνεις εσύ ο ίδιος από το σώμα σου, το οποίο λέει πάντα την αλήθεια, έλα να κάνεις συνεδρία ή συνεδρίες Νέο-ΚρανιοΙερης. Γιατί εμείς είμαστε πολύ καλά εκπαιδευμένοι να ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ και μαζί με εμάς θα τα ακούσετε και εσείς που έρχεστε να κάνετε συνεδρία ή συνεδρίες. Το τι θα κάνεις εσύ όταν πάρεις την πληροφορία από το σώμα σου, είναι πλέον δική σου απόφαση να θεραπευτείς ή να υποφέρεις. Γιατί το σώμα σου λέει εντελώς ξεκάθαρα: Αν κάνεις αυτό που μας κάνει καλό τότε ΕΓΩ (το σώμα σου) θα σε ανταμείψω με ΥΓΕΙΑ. Θα αποσύρω τον πόνο ή την πάθηση σου. Και τις περισσότερες φορές τα σώματα δεν ζητούν κάτι εξωπραγματικό και αδύνατο.
Το σώμα μπορεί να σε αρρωστήσει αλλά μπορεί και να σε θεραπεύσει εντελώς!
Και τα σώματά μας έχουν μεν όλη την δυνατότητα να μας αρρωστήσουν αλλά έχουν και όλη την ικανότητα να επαναφέρουν την προτέρα υγιή κατάστασή μας. Γιατί στο σώμα μας υπάρχει ένα πρωτογενές πρόγραμμα! Και αυτό είναι ΥΓΕΙΑ. Και εμπειρίες τέτοιες όπου το σώμα πυροδοτεί αυτόν τον μηχανισμό της αποκατάστασης της υγείας ξέρουμε όλοι μας από την καθημερινότητά μας. Πόσες φορές δεν χτυπήσαμε και άνοιξε μια πληγή ή μια εκδορά και πόσο γρήγορα το σώμα αποκατέστησε το τραύμα μέσα σε μερικές ημέρες; Έτσι και με οποιαδήποτε πάθηση ή δυσλειτουργία μπορεί το σώμα να αποκαταστήσει αυτό που είχαμε πάντα, την υγεία μας.
Αν θέλεις να θεραπευτείς θεραπεύοντας την πηγή της ασθένειας σου τότε έλα να κάνεις Νέο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια.
Και στην, ερώτηση πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ για να μάθω τι τρέχει με εμένα και τι κάνω εγώ με εμένα; Η απάντηση είναι ότι ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πόσο συνειδητότητα έχει ο καθένας για το σώμα του. Εκεί μπορεί να χρειαστεί μια ή δύο συνεδρίες για να αποκτήσει επαφή με το σώμα του να καταλάβει κανείς ότι έχει σώμα, γιατί οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε καμία επίγνωση ότι έχουμε ένα σώμα το οποίο χρειάζεται κάπου κάπου την προσοχή και την αγάπη μας. Αφού λοιπόν αποκατασταθεί η επικοινωνία με το σώμα μας, μετά ίσως σε μια με τρεις συνεδρίες ακόμη μπορεί να βρει κανείς και την αλήθεια που κρύβετε πίσω από την πάθησή του. Και όλες αυτές οι συνεδρίες σε ένα διάστημα 3 με 4 μήνες. Εδώ θέλουμε όμως να πούμε ότι αν έρθει κανείς και έχει την προσδοκία, αφού γύρισε όλους τους «ειδικούς» εναλλακτικούς και μη, να βρει την λύτρωσή του με μια συνεδρία τότε καλύτερα είναι να μην έρθει καν. Αλλά μπορεί να συμβεί και αυτό. Δεν είναι όμως ο κανόνας.
Μέλημα μας είναι αν γίνεται και σε μια συνεδρία να βρει ο άνθρωπος που έρχεται για συνεδρία την αλήθεια από το σώμα του και να μην χρειάζεται να ξαναέρθει πια.
Τώρα ο Θεραπευτής που λέει ότι εγώ θα σε θεραπεύσω βασικά γνωρίζει ότι αυτός δεν θεραπεύει αλλά όλη η θεραπεία εξαρτάται από τον άνθρωπο τον ίδιο και μόνον. Τι να το κάνεις όταν διώξεις σαν θεραπευτής τον πόνο ή την ασθένεια του ανθρώπου; Ξέρεις ότι αυτή θα ξαναέρθει με πιο επώδυνο τρόπο με άλλο πρόσωπο και με περισσότερη επιμονή για να καταλάβει ο άνθρωπος αυτός ότι κάτι κάνει αυτός και το σώμα του βγάζει δυσλειτουργίες. Αν δεν μάθει ο ίδιος ο άνθρωπος να δει το δικό του κομμάτι στην ασθένειά του θα έρχεται και θα ξαναέρχεται και θα εισπράττει ο θεραπευτής τον οβολό του ασθενούς του.

 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ