neocranio

Σεμινάρια Αρχαρίων της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας και ΟΛΑ τα Νέα μας!

Τα ΝΕΑ μας από τα Σεμινάριά μας και οι νέες ημερομηνίες των Σεμιναρίων της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας καθώς και νέα άρθρα


Μετά το Σεμινάριο zENCOUNTER της Νέο-ΚΡΑΝΙΟΙΕΡΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ στο Γαλαξείδι

Το Σεμινάριο zENCOUNTER το οποίο έγινε στο Γαλαξίδι ήταν και πάλι μια πολύ βαθιά εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Ήταν συγκινητικό να βλέπουμε σιγά σιγά πως ο καθένας "άνοιγε" για να συναντήσει κομμάτια του ίδιου του του εαυτού, τα οποία μέχρι τότε φοβόταν να τα αγγίξει ή να τα αντικρίσει γιατί έτσι έμαθε στην ζωή του δηλαδή ότι δεν αρέσει στους γονείς μου είναι απαγορευτικό και άρα το απαγορεύω και εγώ και το αποκόπτω από  την ζωή μου. Μέσα μας όμως κατοικούν 14999 χαρακτήρες μας από τους οποίους έχουμε μάθει να βγάζουμε βόλτα στην καθημερινότητά μας μόνο του 5-10 και ανάλογα με το που ή σε ποιο περιβάλλον βρισκόμαστε να επιτρέπουμε τον έναν ή τον άλλον από αυτούς τους 5-10 να εμφανίζονται. Έτσι όλοι οι κρυμμένοι εαυτοί μας κάνουν όμως επανάσταση και μας δημιουργούν προβλήματα υγείας και καλό είναι να τους αναγνωρίσουμε και να τους καλωσορίσουμε πλέον στην ζωή μας δίνοντάς τους την ΑΓΑΠΗ μας και την αγκαλιά μας. Και όσο πιο πολλοί από αυτούς τους 14999 εαυτούς μας ενσωματώνονται στην ζωή και έχουν την ΑΠΟΔΟΧΗ και την ΑΓΑΠΗ μας, τόσο λιγότεροι λόγοι υπάρχουν για να αρρωσταίνουμε.
Η δουλειά επίσης που κάναμε με τον ΚΡΙΤΗ μέσα μας βοήθησε όλους και τον καθένα ξεχωριστά να κατανοήσει πόσο η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ και ο συνεχής βομβαρδισμός από μέσα μας μας κάνει να μην μπορούμε να χαρούμε την στιγμή και το ΤΩΡΑ μας και πως αυτό συνδέεται άμεσα με τις ΕΝΟΧΕΣ μας οι οποίες μας κάνουν δυστυχισμένους και δεν μπορούμε να απολαύσουμε την ζωή μας και τον πλούτο που έχουμε στην διάθεσή μας.
Όλοι έφυγαν με πολλά εφόδια στις βαλίτσες τους, εφόδια και "ΕΡΓΑΛΕΙΑ", τα οποία μπορούν πλέον να τα χρησιμοποιήσουν στην καθημερινότητά τους για να απελευθερωθούν από την σκλαβιά του ΚΡΙΤΗ, των ΕΝΟΧΩΝ της ΓΚΡΙΝΙΑΣ, του ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ και ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ και ΔΕΝ Μ' ΑΓΓΙΖΕΙ και να δουν με ανοιχτά μάτια - τα μέσα και τα έξω - και προ πάντων πόση ευτυχία υπάρχει μέσα τους.

Νέες ημερομηνίες των Σεμιναρίων της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας για Αρχάριους στην ΑΘήνα και την Θεσσαλονίκη

Οι νέες ημερομηνίες των σεμιναρίων μας για αρχάριους αναρτήθηκαν ήδη στην σελίδα μας εδώ και μπορείτε να πληροφορηθείτε ΕΔΩ για την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα

ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΛΙΓΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΑΛΑΔΕΣ

Επίσης μπορείτε να διαβάστε ΕΔΩ το νέο μας άρθρο πως μέσω των συνεδριών της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας μπορεί να κατανοήσει κανείς - αν θέλει! - το πόσο άμεσα συνδεδεμένη είναι μια δυσλειτουργία του σώματος με την δική μας συμπεριφορά απέναντι στον εαυτό μας στο παράδειγμα των ανυπόφορων ιλίγγων μιας "Ταξιδιώτισσας"  που έκανε Ταξίδι στο σώμα της και από εκεί στην ιστορία της ζωής και έτσι μπόρεσε να ξεκλειδώσει το μυστικό που κρυβόταν πίσω από τους ιλίγγους της.

Επίσης νέα Ανάρτησή μας στις Ασθένειες που αφορά την απώλεια της Όσφρησης και της Γεύσης


Συμβαίνει πολλές φορές σε μερικούς ανθρώπους να χαθεί ξαφνικά ή βαθμιαία μια ή περισσότερες από τις αισθήσεις τους. Τις περισσότερες φορές είναι η ακοή και ακολουθούν η όσφρηση και η γεύση, οι οποίες αυτές αποσύρονται μαζί. Αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την απώλεια ή επιδείνωση της όρασής μας. Διαβάστε αυτό το άρθρο μας. Διαβάστε ΕΔΩ

Μαρτυρία ενός "Ταξιδιώτη" της καθημερινότητας, με την εμπειρία που έκανε όντας άρρωστος και γριπομένος!

Επίσης ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε την Μαρτυρία ενός φίλου και μαθητού μας που έκανε με την Γρίπη που είχε και είναι μια Εμπειρία και βίωμα που αντανακλά την Φιλοσοφία της Νεο-ΚΡΑΝΙΟΙΕΡΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ η οποία μας διδάσκει: τι κάνω εγώ με μένα και το σώμα μου γίνεται ευάλωτο και με αρρωσταίνει και προ πάντων τι νοιώθω εγω τώρα που πονάω ή είμαι άρρωστος με αυτή την ασθένεια..


 

< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ