neocranio

Ησύχασε για να μπορέσεις να ακούσεις

Η Ησυχία και η Σιωπή είναι οι σημαντικότεροι Συνοδοιπόροι σε κάθε συνεδρία της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας

Από την στιγμή που αγγίζουμε ένα σώμα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ησυχία για να μπορούμε να "ακούσουμε" αυτό που μας ψιθυρίζει το σώμα. Αλλά πως είναι δυνατόν να είμαστε ήσυχοι και στην ΣΙΩΠΗ όταν όλη η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη με ΦΑΣΑΡΙΑ. Αν μπεις μόνο για λίγο στην διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πόσο φασαρία κουβαλάς μαζί σου και μέσα σου τότε θα καταλάβεις για ποιόν λόγο διαλέξαμε αυτό το θέμα σήμερα.
Η ζωή αν την θεωρήσει κανείς ζωή είναι γεμάτη με πληροφορίες, τηλεόραση, ραδιόφωνο και φυσικά το ίντερνετ. Οι άνθρωποι είναι τόσο εξαρτημένοι πλέον από την φασαρία και τους βολεύει κιόλας για να μην υπάρχει στιγμή να κινδυνέψουν να ακούσουν τον χτύπο π.χ. της καρδιάς τους, τον χτύπο της ζωής. Δεν υπάρχει στιγμή πλέον περισυλλογής και αφουγκράσματος στους περισσότερους ανθρώπους γύρο μας. Δεν υπάρχει χρόνος να κάνουμε έστω και στιγμιαία ένα ΣΤΟΠ και να αφουγκραστούμε "Πως νοιώθω άραγε τώρα;". Τα κινητά διευθύνουν την ροή της κάθε στιγμής μας. Απόλυτη εξάρτηση! θαρρείς και ο κόσμος μας θα καταρρεύσει αν δεν είμαστε παντού και πάντοτε έτοιμη να μας βρει κάποιος ξένος ή φίλος!
Πως λοιπόν μπορείς να αγγίξεις ένα σώμα ενός ανθρώπου που έρχεται σε σένα για να βρει την υγεία του, αν δεν έχεις μάθει να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου για ανάσες ΣΙΩΠΗΣ και ΗΣΥΧΙΑΣ; Πως μπορείς να αγγίξεις το σώμα του "Θεραπευόμενου" όταν το κεφάλι σου είναι γεμάτο με το πρόγραμμα που πρέπει να διεκπεραιώσεις σήμερα και πως μπορείς να αγγίξεις ένα σώμα έχοντας μέσα σου την φασαρία της δανεισμένης γνώσης σου. Όταν νομίζεις ότι εσύ ξέρεις τι θα κάνεις για να γίνει καλά ο οποιοσδήποτε άνθρωπος επιλέξει εσένα για "Θεραπευτή" του.
Το σώμα του κάθε ανθρώπου όταν το αγγίζεις θέλει σαν πρώτο να το ακούσεις. Και όταν μάθεις να ακούς μαθαίνεις να ΣΕΒΕΣΑΙ τον άλλον στη δική του αλήθεια. Άκου λοιπόν χωρίς τα παράσιτα του εγώ σου και των εξαρτήσεων σου από τις πληροφορίες του τηλεφώνου σου. Μάθε πρώτα τι θα πει  ΗΣΥΧΙΑ και ΣΙΩΠΗ, βίωσε την ποιότητά της κάνε την εμπειρία της και μετά άγγιξε για να ακούσεις. Αν δεν κάνεις χώρο εσύ μέσα σου δεν πρόκειται να ακούσεις.
Γιαυτό στην εκπαίδευση της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας μαθαίνουν οι μαθητές να βρουν την σιωπή μέσα τους. Είναι ένα είδος καινούριας μάθησης γιατί ξέμαθαν οι άνθρωποι να ακούν την ησυχία μέσα τους. Μαθαίνουν στην εκπαίδευσή τους στην Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία ποσό γαλήνη φέρνει αυτή η ΣΙΩΠΗ. Και για να την βρουν γίνεται μόνο μέσα από την Βιοδυναμική της Καρδιάς μας


< Επιστροφή
ΕΠΑΝΩ