neocranio

Ξέρεις πόσο εύκολα γυρνάς την πλάτη στην ΚΑΡΔΙΑ σου και υποφέρεις ή αρρωσταίνεις;

26.07.2017
Η Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία είναι η ποιο άμεση μέθοδος για να βρεις την αλήθεια σου μέσα από την Καρδιά σου και να γίνεις υγιής!
Αφορμή για το άρθρο αυτό ήταν το πρόσφατο σεμινάριο μας της Καρδιο-Βιοδυναμικης Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας, με κύριο θέμα "Άγγιξε με την Καρδιά σου εσένα και τον Ταξιδιώτη". Όταν είσαι με την ΚΑΡΔΙΑ σου σε επαφή είσαι αυτομάτως σε επαφή με το συναίσθημά σου από το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πλέον αποκομμένοι. Και το Συναίσθημά σου είναι εκείνο το οποίο σε κάνει να νοιώθεις ζωντανός και γεμάτος ενέργεια.
 
Εμείς στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια δεν ξεχωρίζουμε τα Συναισθήματά μας σε  αρνητικά και θετικά. Όταν είμαι θλιμμένος και κλαίω είμαι στην ροή της ενέργειάς μου και επιτρέπω να εκφραστεί κάτι πολύ βαθύ δικό μου. Πως μπορεί λοιπόν να είναι η θλίψη αρνητικό συναίσθημα; Γιατί βάζοντας ταμπέλες στα Συναισθήματά μου φεύγω από την ΚΑΡΔΙΑ μου και ΚΡΙΝΩ. Και ο κριτής μου σίγουρα δεν είναι στην ΚΑΡΔΙΑ μου αλλά είναι στρογγυλοκαθισμένος στο κεφάλι μου.
Όταν λοιπόν στις συνεδρίες της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας έρθουμε σε επαφή με την ΚΑΡΔΙΑ μας και δούμε εμάς μέσα από αυτήν, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο απλά, ακόμη και αυτά που νομίζουμε ότι είναι μεγάλα προβλήματα. Η ΚΑΡΔΙΑ σου είναι εκεί για να μπορείς να δεις οτι, ότι και αν συμβαίνει τώρα είναι για να μάθεις και να κάνεις εμπειρίες. Και μέσα από τις εμπειρίες μας γινόμαστε πιο σοφοί. Ο νους μας βλέπει συνεχώς προβλήματα, βλέπει αγκάθια, ακόμη και σε στιγμές ευτυχίας. Γιατί ο νους δεν μένει ποτέ στο ΕΔΩ και στο ΤΩΡΑ. Δεν μένει στο τι υπάρχει αυτήν εδώ την στιγμή.
 
Η ΚΑΡΔΙΑ μας δείχνει πως δεν είμαστε τέλειοι και είναι εντελώς εντάξει που δεν είμαστε. Αποδοχή! και όταν αποδέχεσαι ότι π.χ. δεν είσαι τέλειος τότε σιγά σιγά εξαφανίζεται το άγχος σου να προσπαθείς συνεχώς να γίνεις τέλειος. Πόσες φορές στις συνεδρίες της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας συμβαίνει ο Ταξιδιώτης να μην έχει επαφή με το Συναίσθημά του και να κρίνει τον εαυτό του και την επόμενη στιγμή που ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ότι αυτή την στιγμή είμαι και αυτός που δεν έχω πρόσβαση στο ή στα Συναισθήματά μου να γεμίζει ΓΑΛΗΝΗ. Φεύγει το άγχος. Έτσι αφήνει χώρο στην ΚΑΡΔΙΑ του γιατί αυτή η ΚΑΡΔΙΑ του δεν έχει καμία προσδοκία. Τον αποδέχεται έτσι όπως είναι.
 
Και Ω! του θαύματος το σώμα αντιδρά άμεσα και μας γεμίζει σε τέτοιες στιγμές με ευφορία, χαλάρωση, ησυχία και υγεία. Ξαφνικά δεν πονά τίποτα. Γιατί το σώμα είναι ο δείκτης εκείνος που μας δείχνει που βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή.

Το σώμα σου δείχνει πάντα πως συμπεριφέρεσαι ΕΣΥ ο ίδιος στον εαυτό σου. Δεν κάνει τίποτα άλλο.
  • Άρα όταν το νιώθεις γεμάτο εντάσεις, πόνους και αρρώστιες τότε ζεις πολύ μακριά από την αλήθεια σου και
  • Όταν είναι ήσυχο και χωρίς καμία διαμαρτυρία τότε αυτό που ζεις εκείνη την στιγμή είναι η αληθινό και εντελώς δικό σου.
Και όμως όντας σε επαφή με μια τέτοια εμπειρία της Αποδοχής του εαυτού σου και σε επαφή με την ΚΑΡΔΙΑ σου, τότε συμβαίνει κάτι πολύ επουσιώδες και αμέσως το χάνεις, μπαίνεις στον νου σου, κοιτάς τι δεν έχεις ή με ποιον παράξενο τρόπο σε κοίταξε ο διπλανός σου ή ο αγαπημένος σου και φεύγεις και μπαίνεις ξανά στην δυστυχία σου. Γεμίζεις αγκάθια και αυτά σε τσιμπάνε και θυμώνεις και μπορεί και να αρρωσταίνεις. Και πως σε βλέπει σε τέτοιες στιγμές η ΚΑΡΔΙΑ σου; Αναρωτήθηκες ποτέ;
 
Η ΚΑΡΔΙΑ σου περιμένει, δεν βγαίνει στο προσκήνιο να απαιτήσει την προσοχή σου. Απλά είναι εκεί και αν θέλεις ΕΛΑ! Και όταν στραφείς να την δεις έχει πάντα μια αγκαλιά για σένα, να αγκαλιάσει αυτόν που θύμωσε και δεν είναι τέλειος. Και τώρα έχεις εσύ ο ίδιος την επιλογή να δεχθείς αυτόν τον εαυτό σου τον "μη τέλειο", αυτόν που μπήκε στον νου του και γέμισε με θυμό. Όσο συχνότερα το κάνεις τόσο καλύτερα αισθάνεσαι και γίνεσαι ήσυχος και γεμίζεις με ενέργεια, την δική σου ενέργεια για ζωή. Και όλα γίνονται πιο απλά και εύκολα.
 
Το τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι από σένα και μόνον εξαρτάται αν είσαι ευτυχισμένος και υγιής ή δυστυχισμένος και υποφέρεις. Ο δρόμος μας της Νεο-ΚρανιοΙερης Αυτο-Θεραπειας είναι πολύ άμεσος στο να το κατανοήσουμε και να το κάνουμε πράξη ζωής!

 
  1. pyboara18 Νοεμβρίου 2023 16:42

    The relationship between testosterone and prostate cancer appears to follow a saturation curve, present in many biological systems, in which growth corresponds with a concentration of a key nutrient until a concentration is reached in which an excess of the nutrient is achieved 203 Figure 2 chinese viagra

  2. Panos27 Ιουνίου 2018 17:07

    Πολλα Μπραβο ! Για το συστημα σας. Αν υπαρχει καποιο βιβλιο ελληνικα παρακαλω ενημερωστε με. Ευχαριστω πολυ.

Αφήστε το σχόλιό σας




ΕΠΑΝΩ