neocranio

Γιατί άραγε επαναστατούν οι Καρδιές των ανθρώπων στις μέρες μας;

23.04.2017
Η καρδιά είναι ο θεραπευτής μέσα μας για εμάς στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια!
Η Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια - τονίζουμε σε κάθε μας αναφορά -, δεν είναι μια ακόμη θεραπευτική μέθοδος αλλά είναι Τρόπος Ζωής. Ετσι δεν παύουμε να βλέπουμε τους ανθρώπους γενικά, τους φίλους μας και τους συγγενείς μας σαν μέρος του ΟΛΟΥ μέσα στο οποίο συνυπάρχουμε και δρούμε όλοι μαζί.
Αναρωτιόμαστε άραγε γιατί τα τελευταί χρόνια, τόσοι πολλοί φίλοι μας, γνωστοί μας, συγγενείς μας και συνάδελφοι, έχουν τόσα "προβλήματα" με την Καρδιά τους; Είναι σχεδόν μια παράξενη ΜΟΔΑ να έχουν πολλοί άνθρωποι ανησυχία για την υγεία τους διότι στα καλά του καθουμένου η καρδιά τους αρχίζει και "τρέχει" ή έχει αρρυθμίες ή λειτουργεί έτσι που μας κάνει να τρέχουμε στον καρδιολόγο και τις περισσότερες φορές να βγαίνει η διάγνωση: "Δεν είναι τίποτα. Ηρεμήστε!".
Το να μας λέει κανείς "Ηρέμησε" ακούγεται πλέον σαν ύβρης. Που να μπορεί να ηρεμήσει κανείς; Αφού ούτε και στον ύπνο του δεν μπορεί πλέον να αφεθεί. Δεν μπορεί να αφήσει πίσω του την ζωή της απερχόμενης ημέρας του! Ακόμη και στον ύπνο που υποτίθεται είναι για να γεμίσουν οι μπαταρίες μας, ακόμη και εκεί υπάρχει ΣΤΡΕΣ. Πολλοί άνθρωποι έχουν Βρουξισμό δηλαδή τρίζουν τα δόντια τους την νύχτα. Αποτέλεσμα είναι να ξυπνούν με πονοκεφάλους ή να μην μπορούν για αρκετή ώρα να ανοίξουν το στόμα τους ή στην χειρότερη περίπτωση να σπάνε τα δόντια τους. Τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων συναντάμε καθημερινά και στις συνεδρίες της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας.
Η ημέρα πολλών ανθρώπων ξεκινάει ήδη με πόνους με κακοκεφιά! Στην δουλειά συνεχίζεται φυσικά το τρέξιμο γιατί πλέον δεν έχεις την πολυτέλεια να "Λουφάρεις", να μην αποδίδεις αυτά που περιμένει ο εργοδότης σου και άλλα τόσα! Και στον λεγόμενο ελεύθερο χρόνο σου τι κάνεις; Φροντίζεις να μην έχεις ησυχία και ηρεμία. Φροντίζεις να είσαι ΑΠΩΝ από το ΕΔΩ και το ΤΩΡΑ σου. Από το τραπέζι που τρως ή εκεί που δεν κάθεσαι πλέον να πιεις τον καφέ σου αλλά τον παίρνεις να τον πιείς στο τροχάδην! Το κινητό στο χέρι σου και τρέχεις και τρέχεις να δεις πόσο άδειος βασικά είσαι αν δεν είχες αυτο το μαραφέτι στα χέρια σου...
  • Πότε θα ξαποστάσεις;
  • Πότε θα αφήσεις το σώμα σου να ξεκουραστεί;
  • Πότε θα αφεθείς απλά να σε νιώσεις;
  • Πότε θα δεις που βρίσκομαι;
  • Πως ζω και τι νιώθω;
Και η ΚΑΡΔΙΑ σου σε περιμένει. Αυτή που είναι εκεί μέσα σου για να σε πάρει από το χέρι και να σε οδηγήσει στο ΝΟΙΩΘΩ σου. Στην συγκίνηση σου, στην Χαρά και στην θλίψη σου, στην Ευγνωμοσύνη σου γιατί έχεις αυτό το δώρο την ζωή σου και στην ΑΓΑΠΗ για αυτό που νομίζεις ότι είσαι και για αυτά τα κομμάτια σου που αγνοείς ότι υπάρχουν και σε περιμένουν υπομονετικά να τους δεις, να τους αναγνωρίσεις και να τους αγκαλιάσεις και να θεραπευτείς. Να γίνεις υγιής και μπορεί και Ευτυχής! Αυτή είναι στο επίκεντρο της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας είτε στις συνεδρίες είτε στα σεμινάριά μας.
Αφού λοιπόν δεν έχεις χρόνο για το πιο σημαντικό μέρος της Αλήθειας σου τότε πόσο να κάνει υπομονή η ΚΑΡΔΙΑ σου; Την καθησυχάζεις συνεχώς αναβάλλοντας την επαφή με εσένα στο μέλλον. Γι' αυτό και η καρδιά σου όταν νιώθει ότι δεν νιώθεις τίποτα πλέον από εσένα και δεν ζεις εσένα αρχίζει να σου χτυπά την πόρτα. Οχι για να σε τιμωρήσει, αλλά για να σου υπενθυμίσει ότι υπάρχει και ένα άλλο  μέρος της οντότητάς σου το οποίο έχεις ξεχάσει! Τρέχει ή κλωτσάει ή χτυπά με αρρυθμίες. Και δεν παίζει ρόλο ότι είσαι νέος ή νέα. Δεν παίζει ρόλο ότι ακολουθείς κάποια υγιεινή διατροφή!
Αυτή σου λέει έλα πιο κάτω! κατέβα από το Ρετιρέ των προσδοκιών σου, των σκέψεών σου, των στόχων σου, των φόβων σου και της ανησυχίας σου. "Έλα κοντά μου και θα ησυχάσεις".
Και μόνο που θα την σκεφτείς ότι υπάρχει και αυτός ο εαυτός σου, ο εαυτός της ΚΑΡΔΙΑΣ σου κάτι γαληνεύει μέσα σου. Και μόνον που στρέφεις έστω για λίγο τον προβολέα της προσοχής σου προς την ΚΑΡΔΙΑ σου της αρκεί. Ησυχάζει γιατί αυτή την στιγμή ο λόγος της ύπαρξής της εκπληρώνεται. Είναι σαν να σου λέει: "Κάλως ήρθες Σπίτι σου"! Και στο σπίτι σου αυτό ξεκουράζεσαι, αφήνεσαι και δεν σε μέλει τίποτα πλέον.
Στην Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία μαθαίνουμε αυτόν τον δρόμο. Τον δρόμο της επαφής με την ΚΑΡΔΙΑ μας. Τον δρόμο του δεν τρέχω μόνο αλλά κάνω και ΣΤΟΠ. Για να μην είμαι το θύμα αλλά ο ίδιος ο δημιουργός της ζωής μου.
  1. maro kokkoni02 Μαΐου 2017 04:19

    πολύ όμορφα λόγια ... όταν όμως βίωσα την επαφή με την καρδιά μου στα σεμινάρια της νεοκρανιοιερής μεθόδου , τότε άρχισα να αντιλαμβάνομαι αυτό που μόλις διάβασα σ αυτο το άρθρο ... ευχαριστώ από καρδιάς Άρη κ Νατάσα γι αυτήν την 'ευκαιρία ' που μου προσφέρατε να έρχομαι σε επαφή με το σώμα μου κ την καρδιά μου στην οποία βρίσκω μια απέραντη γαλήνη όταν πηγαίνω ... εύχομαι από καρδιάς ο κάθε άνθρωπος να έρχεται σε επαφή με αυτόν τον ειρηνοποιό που υπάρχει μέσα του και λέγεται καρδιά !!η νεοκρανιοερή μέθοδος είναι ένα ' εργαλείο ' γι αυτό και το αντιλαμβάνεται μόνο όταν κάποιος το βιώσει ...μεγάλη κ ζεστή αγκαλιά καρδιά με καρδιά!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας




ΕΠΑΝΩ