neocranio

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

09.01.2022
Νέο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία και ΤΟ  ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ!

Στο πλαίσιο των ιντερνετικών Εργαστηρίων που είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε μιας και η Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, σας παρουσιάζουμε εδώ έναν δρόμο ώστε να βρει ο καθένας την ΚΑΡΔΙΑ του. Η συμμετοχή σας είναι δωρεάν αρκει να μας γράψετε ένα email ή να συμπληρώσετε στην φόρμα ότι θέλετε να πάρετε μέρος στο ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ και εμείς θα σας στείλουμε τον Συνδεσμο, ωστε να μπορείτε να συμμετάσχετε!
Στην Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία "Το μονοπάτι της καρδιάς" είναι ένας δρόμος να βρεις την πραγματική σου ΑΛΗΘΕΙΑ και κατ' ακολουθίαν την υγεία και την ψυχική γαλήνη και ισορροπία σου. Γιατί αν αποκαταστήσεις την επαφή με την καρδιά σου έχεις επαφή με την αλήθεια μέσα σου, διότι η ΚΑΡΔΙΑ είναι ο αυθεντικός σου εαυτός. Αυτός ο εαυτός σου ο οποίος ποτέ δεν αλλοιώθηκε. Είναι αυτό που φέραμε μαζί μας σ’ αυτή εδώ την ζωή. Ατόφιο και μάλιστα άμεσα προσβάσιμο. Αν φυσικά το θέλεις! Διότι η ΚΑΡΔΙΑ μας δεν απαιτεί να έχουμε επαφή μαζί της, απλά είναι εκεί και σε αναμονή να μας μοιράσει τα δώρα της που είναι η ΑΓΑΠΗ για μας τους ίδιους, που είναι η εμπιστοσύνη για μας, που είναι η απόλυτη ΑΠΟΔΟΧΗ για ότι είμαστε και για ότι και αν κάνουμε. Δεν είναι καθησυχαστικό αυτό; Δεν σε κάνει να χαμογελάς μέσα σου;
Να ξέρεις δηλαδή ότι:

«Ότι και να συμβεί, όπως και αν είμαι, υπάρχει ένα μέρος μέσα μου, μια ΕΣΤΙΑ, μια φωλιά, ένα λιμάνι, όπου οποιανδήποτε στιγμή και να πάω εκεί θα βρω την γαλήνη, την ηρεμία και την ξεκούραση από την φασαρία την οποία ζω μέσα στην καθημερινότητά μου».

Η ΚΑΡΔΙΑ, όπως είπαμε και παραπάνω δεν αυτοπροβάλλεται, δεν απαιτεί την συνεχή προσοχή μου, δεν κάνει φασαρία. Είναι καρτερική και ανθίζει μόλις αισθανθώ την επιθυμία και μόνον να την ακούσω και να την αφουγκραστώ. Και αν της δώσεις λίγα δευτερόλεπτα την προσοχή σου, τότε αμείβεσαι με την αλήθεια αυτής ΕΔΩ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Και σ’ αυτή ΕΔΩ την ΣΤΙΓΜΗ, δεν χρειάζεσαι να νοιάζεσαι για κάτι ή για κάποιον! Και αυτό είναι πολύ σημαντικό να μπορέσεις να το βιώσεις έστω και μια φορά για να δεις ότι έχεις και μια άλλη ποιότητα μέσα σου, αυτήν της ΚΑΡΔΙΑΣ σου. Όταν είσαι με την ΚΑΡΔΙΑ σου δεν σε κρίνει κανείς.

Η ΚΑΡΔΙΑ σου δεν ζυγίζει αυτό που κάνεις ή που βιώνεις αν είναι καλό ή κακό και δεν κρίνει αν είσαι σωστός ή λάθος. Τι είναι η ΚΑΡΔΙΑ σου λοιπόν; Η ΚΑΡΔΙΑ σου είναι πάντα μια τεράστια ανοιχτή αγκαλιά για σένα όπου εκεί μπορείς να κουρνιάσεις έστω για μερικές στιγμές και να ξεκουραστείς από τα βάσανα των σκέψεών σου.


Αν έχεις βιώσει ταχυκαρδίες ή αρρυθμίες ή σφίξιμο στο στήθος ή ιλίγγους ή ανεβαίνει η πίεσή σου…ή..., τότε μην πανικοβάλλεσαι! Και φυσικά το πρώτο που κάνουμε είναι ο πανικός - και ευτυχώς που συμβαίνει και αυτό -, να κάνουμε εξετάσεις και καρδιογραφήματα και αιματολογικές κτλ., όπου τις περισσοτερες φορές δεν υπάρχει καμία διάγνωση. Τότε και όχι μόνον τότε, εναλλακτικά μπορείς να το δεις και σαν ένα σημάδι που σου στέλνει η ΚΑΡΔΙΑ σου.
Σαν να σου λέει: «ΞΕΧΑΣΤΗΚΕΣ! ΞΕΧΑΣΕΣ ΌΤΙ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ; ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ, ΕΛΑ! ΚΑΤΕΒΑ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ;»
Και να είσαι σίγουρος πως αν αρχίσεις και το κάνεις σιγά σιγά να έρχεσαι κοντά της, τότε δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει, γιατί απλά ξαναβρήκες την ΑΛΗΘΕΙΑ σου, την ΚΑΡΔΙΑ σου. Και αυτό κάνουμε σ’ αυτά τα ταξίδια να βρούμε το μονοπάτι της καρδιάς μας. Σε προσκαλούμε να έρθεις! Είναι πολύ λιγότερα βήματα απ’ ότι νομίζεις…

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, μπορείτε να μας στείλτε ένα mail με τα στοιχεία σας ΕΔΩ. Υπ' 'οψην ότι κάθε εβδομάδα υπάρχει ενας διαφορετικός κωδικός για να συμμετάσχει κανείς.

Σχόλια

 1. ThomasNem17 Μαΐου 2022 01:07

  Профессиональный выкуп авто солнечный в Алтайском крае, который осуществляет наш сайт, позволяет минимизировать проблемы, связанные с продажей транспортных средств.

 2. iodise15 Μαΐου 2022 03:21

  доставка сборных грузов из китая в москву

 3. LouisRiz14 Μαΐου 2022 05:32

  Ciao everyone. I am excited we came across the like minds here. I’ve been scouring for this info for hours and I will be imploring my sisters to drop by. The other evening I was bouncing around through the net trying to find the right solution to my revolving questions. Now I am entrusted to take great care in whatever way I can. We are getting all blurred out on the revelations we are observing. Moreover, I just came back to thank you from the bottom of my heart for such excellent assistance. This has opened me out of my comfort zone. Many fabulous things are seeding in my world. Its really a safe forum to make new friendships. I must say also that I am developing. Here is my new hobby, visit my new Blog:lauxmont farms japanese gardens

 4. vselediwef30 Απριλίου 2022 03:03

  Есть только тогда, когда чувствуется голод, а не от скуки. как подобрать противозачаточные таблетки тест Ужин должен быть более легким и не позже чем за 3 часа до сна.Снизить или полностью исключить из рациона жареную и копченую еду. Если очень хочется, то лучше небольшой кусочек жареного мяса съесть утром, но не на ужин.Навсегда отказаться от чипсов, сухариков и газировки это пустые калории, которые обязательно отложатся в виде жира. эрозивный гастрит лечение отзывы Поддерживать водный баланс организма.Полезно выпивать стакан воды натощак после пробуждения. Есть 5-6 раз в день маленькими порциями.Если постоянно придерживаться таких несложных правил, то лишний вес вскоре начнет уходить, а тело будет более легким, прибавится энергии и хорошего настроения.

 5. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ12 Απριλίου 2022 13:41

  Καλησπέρα σας Θα ήθελα να παρακολουθήσω το σεμινάριο της Τετάρτης " Το μονοπάτι της καρδιάς " Ευχαριστώ εκ των προτέρων

 6. dsds05 Απριλίου 2022 12:38

  dsds

 7. Ματούλα02 Φεβρουαρίου 2022 17:05

  Θα ήθελα να παρακολουθήσω αυτό το ταξίδι της καρδιάς

Αφήστε το σχόλιό σας
ΕΠΑΝΩ

Ακολουθήστε μας