neocranio

Μείνε στην ΡΟΗ και η ζωή σου θα γίνει πολύ εύκολη!

02.10.2018
Η Νεο-Κρανιοιερη Θεραπεια είναι η επαφή με την ΡΟΗ της ζωής

Ακολούθα τη ΡΟΗ για να είναι η ζωή σου πιο απλή και εύκολη!

Πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι σε καταστάσεις τις οποίες δεν είχαμε προβλέψει και ούτε κατά διάνοια μας πέρασε από το μυαλό μας ότι μπορεί να συμβεί; Σίγουρα σε όλους μας έχουν συμβεί τέτοια συμβάντα. Συνήθως η αντίδρασή μας είναι να θυμώσουμε ή να παραλύσουμε ή να παραιτηθούμε, και να αφεθούμε στην ενέργεια την οποία εμείς αφυπνίσαμε μέσα μας σαν αντίδραση για αυτό που αναπάντεχα μας συναίβει!

Σε τέτοιες στιγμές μπαίνει για όλους μας το ερώτημα αν θέλουμε να κολλήσουμε σ’ αυτό που θέλαμε και είχαμε σχεδιάσει ότι θα έχουμε ή να προχωρήσουμε αποδεχόμενοι τα καινούρια δεδομένα – δηλαδή αυτό που δεν περιμέναμε –. Στην πρώτη περίπτωση αισθανόμαστε συνήθως σαν το μικρό παιδί που θέλει κάτι και δεν το παίρνει και μπαίνει στην ενέργεια αυτή και τσατίζεται και κλαίει και πολλές φορές του είναι και δύσκολο να βγει από αυτή την κατάσταση. Ανακυκλώνουμε την επιθυμία μας δηλαδή πως θα θέλαμε να συμβούν τα πράγματα αλλά δεν αλλάζει και τίποτα. Γεγονός είναι ότι ΤΩΡΑ αυτήν την στιγμή ή εδώ που είμαστε είναι όλα αλλιώς… Το να κολλάμε σε κάτι είναι το πιο εύκολο γιατί ο ΝΟΥΣ μας το θέλει αλλιώς! Και όντας κολλημένοι σε κάτι που δεν υπάρχει το μόνο που αισθανόμαστε είναι απογοήτευση, απόγνωση, θυμό ή και πικρία.
Ευτυχώς όμως υπάρχει και η άλλη εκδοχή! Να ακολουθήσεις την ΡΟΗ των πραγμάτων και να μείνεις ζωντανός. Γιατί αυτό είναι η ΖΩΗ. Μια αλληλουχία στιγμών που η καθεμία είναι μοναδική και είναι η πρόκληση να την αποδεχτούμε σαν το γεγονός ή την πραγματικότητα αυτής εδώ της στιγμής. Άλλωστε το άλλο που περιγράψαμε προηγουμένως είναι ούτως ή άλλως μια ΙΔΕΑ ή όπως το λέμε στην Νέο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια, είναι ΑΕΡΑΣ που δεν έχει καμιά μα καμιά σχέση με την αλήθεια και με αυτό που υπάρχει ΤΩΡΑ αυτήν εδώ την στιγμή! Αν αφεθείς στην καινούρια κατάσταση στο ΓΕΓΟΝΟΣ δηλαδή και στα δεδομένα που έχεις τώρα, τότε ανοίγει ο ορίζοντάς σου και δεν συρρικνώνεται στο πως θα ήθελες να είναι. Τότε ξαφνικά μπορεί να κάνεις την εμπειρία ότι υπάρχουν και άλλες ΑΛΗΘΕΙΕΣ που είναι αν όχι το ίδιο όμορφες τουλάχιστον μοναδικές και γεμάτες συναισθήματα.

Στην Νέο-Κρανιοιερη Θεραπεια βρισκόμαστε πολύ συχνά αντιμέτωποι με καταστάσεις που ούτε στην φαντασία μας δεν μπορούσαμε να δούμε. Και εκεί το μόνο που υπάρχει είναι η εμπιστοσύνη μας ότι προχωράμε με αυτό που το σώμα δείχνει. Γι’ αυτό δεν έχουμε πλάνο ή σχέδιο πως δηλαδή θα γίνει μια συνεδρία με τον άνθρωπο που έρχεται και ξαπλώνει! Όλα είναι ανοιχτά και ας πάει το Ταξίδι όπου το σώμα αποφασίζει να μας οδηγήσει. Και τότε συμβαίνουν ΘΑΥΜΑΤΑ! Αποκαλύπτονται αλήθειες του Ταξιδιώτη/Θεραπευόμενού μας που δεν τις είχε αυτός αλλά ούτε και εμείς οι Συνοδοιπόροι του φανταστεί. Και οι αλήθειες αυτές οδηγούν στην θεραπεία του. Αν δεν είμαστε ανοιχτοί για το αναπάντεχο τότε στενεύουμε τον ορίζοντα του Ταξιδιώτη μας και κατ’ ακολουθία και τον δικό μας. Για μας ισχύει το λαϊκό φθεύγμα “Αφού μπήκες στον χορό, χόρεψε”! Και ο χορός στην προκειμένη περίπτωση είναι η συνεδρία και η αλήθεια του Ταξιδιώτη ή πιο απλά η ΖΩΗ η ίδια.
 

  1. LSxCcCVAM27 Νοεμβρίου 2023 14:05

    buy cheap cialis online irbesartan kan kamagra met alcohol As long as these hackers target victims abroad, experts say, the Russian authorities are willing to sit back and let them develop tools to burrow into computer vulnerabilities, which they can in turn use for their own cyber espionage

  2. Στέφανος12 Οκτωβρίου 2018 18:04

    Πολύ με βοήθησε αυτό που διάβασα στο άρθρο σας! Παρ΄όλο που νομίζω ότι το ήξερα αν δεν το ξανα και ξανά-συνειδητοποιήσω το ξεχνώ και μπαίνω στην γκρίνια και στο μοιρολόη και στην μιζέρια. Σας ευχαριστώ για την πολύ αναγκαία για μένα υπενθύμιση! Να είστε καλά γι ατο έργο που επιτελείτε και μας βοηθάται να ανοίξουμε και εμείς τα μάτια και την καρδιά μας. Στέφανος

Αφήστε το σχόλιό σας




ΕΠΑΝΩ