neocranio

Αν έχεις Αρχές και Πεποιθήσεις, τότε είναι καιρός να μετα-κινηθείς!

19.10.2017
Αν έχεις Αρχές και Πεποιθήσεις, τότε είναι καιρός να μετα-κινηθείς!
Στις συνεδρίες της Νέο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας και στα βιωματικά σεμινάρια της εκπαίδευσης, συμβαίνει πολλές φορές οι άνθρωποι που ξαπλώνουν για να λυτρωθούν από κάτι που υποφέρουν –και γι’ αυτό έρχονται άλλωστε – και να βρίσκουν μπροστά τους εμπόδια τα οποία τους εμποδίζουν να κάνουν το βήμα εκείνο που χρειάζεται για να ησυχάσουν και να θεραπευτούν.
Οι Αρχές και οι πεποιθήσεις μας είναι κάτι που μας κάνει δύσκαμπτους, μας στενεύουν τον χώρο της ζωής μας και πολλές φορές δεν μας ωφελούν. Αυτές τις Αρχές μας τις ενσωματώσαμε και τις κάναμε δικές μας για να μπορούμε να επιζήσουμε μέσα στην οικογένειά μας και στην κοινωνία μέσα στην οποία μεγαλώναμε. Μας στερούν όμως οποιαδήποτε ελευθερία να δούμε και πέρα από τον δικό μας Μικρόκοσμο και προπάντων να αισθανθούμε πόσο μας πονάει αυτός ο στενός κορσές που έχουμε επιβάλει στον εαυτό μας. Όταν πάμε βόλτα τις Αρχές μας εκεί έξω στον έξω κόσμο βλέπουμε τον ΚΟΣΜΟ στατικό, χωρίς ζωή και ζωντάνια. Το Συναίσθημα μας  το οποίο παρουσιάζεται στο ΕΔΩ και στο ΤΩΡΑ μας και είναι πολύ ζωντανό δεν έχει καθόλου μα καθόλου χώρο να εκφρασθεί. Το τι νοιώθω ΤΩΡΑ αυτή την στιγμή δεν υπάρχει. Αν π.χ. έχω την πεποίθηση ότι η γυναίκα μου η οποία δεν εργάζεται θα πρέπει να έχει το σπίτι μου καθαρό και τακτοποιημένο και το βρίσκω συχνά πυκνά όταν γυρίζω από την δουλειά ακατάστατο γιατί υπάρχουν και δυο παιδιά τα οποία όσο και να βάζεις τάξη αυτά παίζουν και δημιουργούν χάος, τότε εξοργίζομαι, ξεσπώ ή κλείνομαι και ταμπουρώνομαι και σιγά σιγά αποσύρομαι από την σύντροφό μου. Κρίνω και κατακρίνω και δεν βλέπω τι υπάρχει εκεί που ζω. Δεν είμαι στην ΡΟΗ γιατί είμαι προσκολλημένος στις ΑΡΧΕΣ μου. Και μέσα μου θεριεύει ένας θυμός που δεν τον εκφράζω γιατί μια άλλη πεποίθησή μου μου λέει ότι δεν είναι σωστό να μαλώνεις μπροστά στα παιδιά σου με την γυναίκα σου και αργά αλλά σταθερά δημιουργείται το υπόβαθρο για να αρρωστήσω. Όχι γιατί δεν συμβαίνει αυτό που οι ΑΡΧΕΣ μου θέλουν αλλά γιατί δεν είμαι ανοιχτός να δω κάθε μέρα εκ νέου τι νοιώθω ΕΔΩ στο σπίτι μου.
Ή μια άλλη εκδοχή στην διάρκεια των συνεδριών της Νέο-ΚρανιοΙερης Θεραπείας με Θεραπευτικό Διάλογο εμφανίζει το σώμα στην πορεία της συνεδρίας ή των συνεδριών την λύση για να λυτρωθεί ο Ταξιδιώτης από έναν πόνο ή κάποια σωματική δυσλειτουργία και ο Ταξιδιώτης να βρίσκει την δικαιολογία - που φυσικά είναι η Αλήθεια του -, ότι αυτό που μου ζητάει το σώμα μου δεν μπορώ να το κάνω γιατί τι θα πουν η οικογένειά μου ή οι συγγενείς μου ή οι φίλοι μου κτλ.
Αν σε νοιάζει τι θα πουν και πως θα συμπεριφερθούν όλοι αυτοί που είναι γύρο σου, τότε δεν σε νοιάζει η υγεία σου και θέλεις ηθελημένα να αρρωσταίνεις ή να υποφέρεις. Οι άνθρωποι που κουβαλάνε τις ΑΡΧΕΣ τους και τις ανατροφοδοτούνε με την κριτική τους προς τους άλλους και τον εαυτό τους, αυτοί οι άνθρωποι αρρωσταίνουν. Και το σώμα τους το δείχνει απλόχερα ότι είναι δική σου Επιλογή να είσαι άρρωστος.
Και πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτές; Θα ρωτήσει ο καθένας που υποφέρει και βλέπει ότι δεν νοιώθει καλά.
Η απάντηση είναι απλή: Δώσε χώρο στην ΚΑΡΔΙΑ σου να δεις τα πράγματα όπως είναι κάθε στιγμή και όχι όπως θα ήθελες να είναι για να είσαι βολεμένος. Η ΚΑΡΔΙΑ σου σε φέρνει σε επαφή με αυτό που συμβαίνει αυτήν εδώ την στιγμή ενώ οι ΑΡΧΕΣ σου και οι ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ σου σε συνδέουν συνεχώς με το παρελθόν! Πάει αυτό έφυγε καιρός να τους πεις ΑΝΤΙΟ με ΑΓΑΠΗ που έκαναν την δουλειά τους.
Και τότε βλέπουν οι άνθρωποι μέσα στην συνεδρία ή στο βίωμά τους με την Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια, πόσος πλούτος υπάρχει εκεί στο σπίτι του δηλαδή ζωντανά παιδιά γεμάτα ενέργεια για ζωή και ΧΑΡΑ που ήρθες ΕΣΥ ο πατέρας τους σπίτι σου για να πάρεις μέρος στην ΧΑΡΑ τους και να γίνει και δική σου ΧΑΡΑ. Και αν το επιτρέψεις και το βιώσεις τότε το σώμα σου γίνεται «ΑΛΟΙΦΗ» και λιώνει και φεύγουν οι πόνοι και οι οποιαδήποτε ασθαίνειά σου.
Η Ζωή σου λέει συνεχώς «ΠΑΙΞΕ» μην είσαι προσκολημένος στις ΑΡΧΕΣ σου. Και είναι στο χέρι σου να ΠΑΙΞΕΙΣ ή να πονάς. Η επιλογή είναι πάντα δική σου.
Γι’ αυτό λέμε στην Νέο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία ότι δεν θεραπεύουμε γιατί η επιλογή για υγεία είναι στα χέρια πλέον του Ταξιδιώτη και όσες τεχνικές και να εφαρμόσεις φίλε μου της κλασσικής ΚρανιοΙερής Θεραπείας θα κολυμπάς σε πολύ ρηχά νερά και άκρη δεν θα βρίσκεις ούτε εσύ αλλά ούτε και οι θεραπευόμενοί σου. Και ξέρεις ότι τον κοροϊδεύεις τον άλλον!!!


 

Αφήστε το σχόλιό σας




ΕΠΑΝΩ