neocranio

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια - Εναλλακτικες Διακοπες 2017

Εναλλακτικές Διακοπές Καλοκαιρινό Πρόγραμμα με Νέο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια
  1. Σαβ. 10 – Σαβ.17 Ιουνίου
  2. Σαβ. 17 – Σαβ. 24 Ιουνίου
  3. Σαβ. 23 – Σαβ. 30 Σεπτεμβρίου
Τα καλοκαίρια προσφέρουμε τις Εναλλακτικές Διακοπές και σε όλους εκείνους τους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να ξεφύγουν από την πόλη και να δοκιμάσουν έναν εναλλακτικό τρόπο «διακοπών» για να ξεκουραστούν. Συμμετέχοντας σ’ αυτό το εβδομαδιαίο χαλαρό πρόγραμμα μας θα ξεκουράσετε το μυαλό σας και το σώμα σας από το Στρες και το Αγχος της πόλης και της καθημερινότητάς σας  θα πάρετε και εφόδια μαζί σας για να χαλαρώνετε και όταν γυρίσετε πίσω στην πόλη ή την οποιαδήποτε καθημερινότητά σας.
Οι Διακοπές που σας προσφέρουμε είναι σίγουρα διαφορετικές από ότι κάνατε μέχρι τώρα. Δεν είναι απλά να ξαπλώσετε σε μια ξαπλώστρα στην παραλία και να κάνετε τα μπάνια σας, πράγμα που θα έχετε την ευκαιρία ούτως ή άλλως να απολαύσετε, αλλά σας προσφέρουμε και ένα πρόγραμμα όπου θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε θησαυρούς κρυμμένους μέσα σας και προ πάντων την ποιότητα της ΚΑΡΔΙΑΣ σας.
Η ημέρα μας ξεκινάει με Διαλογισμό ή Ται Τσι ή Γιόγκα και μετά παίρνουμε το πλούσιο πρωινό μας από το μπουφέ.
Στις 10:45 θα συγκεντρωθούμε στη αίθουσα και θα έχουμε δυόμιση ώρες για χορό και στην συνέχεια να ανταλλάξουμε συνεδρίες Νέο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας. Μαθαίνουμε αρκετά βασικά στοιχεία από την Μέθοδο και την προσέγγιση της Νέο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας.  Εκείνο όμως που πραγματικά μαθαίνουμε είναι να απολαμβάνουμε την εμπειρία της ΗΣΥΧΙΑΣ, της ΓΑΛΗΝΗΣ της ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΙΣΗΣ μέσα από τα αγγίγματα της Νέο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας. Ανταλλάσουμε συνεδρίες και μαθαίνουμε τον Σεβασμό στο σώμα μας και στο σώμα του άλλου.
Μετά είστε ελεύθεροι για να πάτε στις πολλές παραλίες που βρίσκονται κοντά και είναι προσβάσιμες και με τα πόδια ή να πάτε για έναν καφέ στο πανέμορφο Γαλαξείδι και να το συνδυάσετε με μια βουτιά στην θάλασσα. Για τους λάτρεις των ερημικών παραλιών υπάρχει η «παραλία μας» που είναι σχεδόν δική μας και σε 10 λεπτά με τα πόδια από τον χώρο μας.
Μαζευόμαστε στις 6 το απόγευμα για να ξανακάνουμε «βουτιά» στις εμπειρίες με το σώμα μας ανταλλάσοντας συνεδρίες για δυο ώρες μέχρι τις 20:15. Στις 20:45 μας περιμένει το πλούσιο VEGETERIAN βραδινό μας δείπνο όπου βρισκόμαστε όλοι μαζί και έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε τις εμπειρίες της ημέρας μας, να τραγουδήσουμε ή να χορέψουμε ή αν θέλουμε μπορούμε και να έχουμε και την ησυχία μας.  
Αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορούμε να επισκεφτούμε μια από τις ημέρες και τους ΔΕΛΦΟΥΣ, τον ομφαλό της γης και τον αρχαιολογικό χώρο, να νοιώσουμε σαν σε Διαλογισμό την πολύ ωραία και δυνατή ενέργεια αυτού του τόπου και να επικοινωνήσουμε με την ΚΑΡΔΙΑ μας. Αν οι συμμετέχοντες ενδιαφέρονται μπορούμε να επιστρέψουμε περπατώντας το αρχαίο Μονοπάτι των προσκυνητών του μαντείου των ΔΕΛΦΩΝ ακολουθώντας το αντίστροφα κατηφορίζοντας από τους Δελφούς μέχρι το αρχαίο λιμάνι της Κύρρας.
Ο χώρος των διακοπών μας είναι το κέντρο «Ο Μίτος της Αριάδνης» ο οποίος είναι ιδανικός για να ξεκουραστούμε μακριά από την φασαρία του κόσμου αλλά αρκετά κοντά στο Γαλαξείδι έναν πολύ παραδοσιακό οικισμό με πλούσια ιστορία και πολύ φιλόξενους ανθρώπους. Μένουμε σε δίκλινα Studio’s τα οποία διαθέτουν μικρή κουζίνα το καθένα με ψυγείο και μια ωραία περιτοιχισμένη αυλίτσα όπου μπορείτε να αποσυρθείτε για να απολαύσετε την ησυχία και στιγμές που θέλετε να αφιερώσετε αποκλειστικά στον εαυτό σας.
Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να συνεχίσουν την διαμονή τους μένοντας ακόμη μια εβδομάδα μαζί μας. Σ’ αυτήν την περίπτωση θα έχετε μια έκπτωση 15% για όλο το πακέτο δηλαδή τις δραστηριότητες και την διαμονή/διατροφή σας.

Το πρόγραμμα της ημέρας όπως το περιγράψαμε παραπάνω (χωρίς να είναι αναγκαστικό για να συμμετέχει κανείς!):
7:45 – 9:15 Yoga ή Τάι Τσι
9:15 – 10:15 Πρωινό
15’ Διάλειμα
10:30 – 13:00 Χορός και Συνεδρίες Νέο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας
13:00 – 18:00 Ελεύθερος πρόγραμμα για μπάνιο κτλ.
18:00 – 20:15 Συνεδρίες Νέο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας
20:45 – 22:30 Βραδινή Συνάντηση με όλη την ομάδα για το Δείπνο


 
ΕΠΑΝΩ

Ακολουθήστε μας