neocranio

Πως βλεπουμε στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια τον πόνο ή την Ασθένεια

Η Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια και γιατί αρρωσταίνει το σώμα μας;
Η Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία δεν είναι μια θεραπεία η οποία θεραπεύει ασθένειες αλλά περισσότερο φέρνει Φως και Επίγνωση στο να δούμε γιατί αρρωσταίνει το σώμα μας και πόσο εξαρτάται από εμάς τους ίδιους η υγεία ή η ασθένειά μας. Το ότι αρρωσταίνουμε δεν είναι κάτι που μας έρχεται από έξω, αλλά τουναντίον ο τρόπος της ζωής μας συμβάλλει στην δημιουργία μιας ασθένειας μας. Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουμε μάθει να αναζητούμε για τις ασθένειές μας, ακόμη και για ένα κρυολόγημα τον ειδικό, ο οποίος θα μας την αφαιρέσει με οποιονδήποτε τρόπο και αν είναι δυνατόν να γίνει και αμέσως, για να μπορούμε να επιστρέψουμε στις δουλειές μας και στις δραστηριότητές μας άμεσα και φυσικά χωρίς να έχουμε καν μπει στην διαδικασία να μάθουμε γιατί αρρωστήσαμε!!

Θέλουμε να τονίσουμε στο σημείο αυτό ότι η Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεία δεν αμφισβητεί επ' ουδενί λόγο την ιατρική αγωγή ούτε την χρήση των φαρμάκων, όταν δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Αλλά επειδή οι άνθρωποι του "Ανεπτυγμένου Κόσμου" έχουν χάσει την επικοινωνία με το σώμα τους για' αυτό και αρρωσταίνουν. Για μας στην Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία το σώμα είναι Δάσκαλος. Αυτό μας υπηρετεί όσο αντέχει, αλλά κάποια στιγμή δεν μπορεί πλέον. Δεν είναι υπερβολή να πούμε εδώ ότι το 98% των ανθρώπων δεν έχουν επίγνωση αν έχουν σώμα και τι κάνουν με το σώμα τους.

Συνειδητοποιούμε ότι έχουμε σώμα μόνο όταν αυτό εμφανίσει πόνο ή ασθένεια.

Στην Νεο-Κρανιοϊερή Θεραπεία το σώμα και η έμφυτη σοφία της καρδιάς μας αποτελούν μια ενότητα. Το σώμα είναι σημαντικό κάπου κάπου να παίρνει το μήνυμα ότι το αφουγκραζόμαστε, ότι αναγνωρίζουμε το έργο του, την αποστολή του να μας κρατάει σε ισορροπία, να μας υπηρετεί, να μας πηγαίνει όπου θέλουμε, να είναι εκεί για μας συνεχώς, χωρίς διάλειμμα. Ακόμη και στον ύπνο μας αυτό εκτελεί όλες τις βασικές λειτουργίες για να παραμείνουμε ζωντανοί.
Όπως έχουμε συνειδητοποιήσει την αξία της προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, έτσι θα έπρεπε να αφιερώνουμε έστω λίγα λεπτά την ημέρα να αφουγκραζόμαστε το σώμα στο επίπεδο της όλης ύπαρξής του. Το κάνουμε όμως; Σίγουρα ΌΧΙ!

Καλό είναι να καταλάβουμε ότι ο πόνος ή η ασθένεια δεν είναι εχθροί μας. Στην Νεο-Κρανιοϊερή Θεραπεία η ασθένεια είναι η προσπάθεια του σώματος να μας αφυπνίσει, να μας προειδοποιήσει ότι δεν ζούμε με το "είναι" μας και δεν εκφράζουμε αυτό που αληθινά είμαστε ή τα ΘΕΛΩ μας.

Η Νεο-Κρανιοϊερή Θεραπεία  είναι ο τρόπος να  προσεγγίσουμε την αλήθεια του σώματος με απόλυτο σεβασμό έτσι ώστε  να  συναντηθούν όλα τα στοιχεία της ύπαρξής μας σώμα, διάνοια, ψυχή, να φέρουν πίσω την ισορροπία τους, και μόνο τότε  το σώμα έχει την ευκαιρία να απαλλαγεί από την ασθένεια ή τον πόνο.
 

Μέσα από τις συνεδρίες της Νεο-Κρανιοϊερής Θεραπείας αναδύονται όλα όσα κάνουμε εμείς ώστε να επιτρέπουμε την οποιαδήποτε ασθένεια, τον πόνο, την ανισορροπία να εμφανιστούν. Όσο μακρύτερα είμαστε από το σώμα μας και από τις ανάγκες μας τόσο δίνουμε χώρο να εμφανιστούν σε εμάς η ανισορροπία, ο πόνο ή ασθένεια. Με αυτή την ολιστική προσέγγιση της ύπαρξης του ατόμου η Νέο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία συμβάλλει στην εξάλειψη πολλών δυσλειτουργιών  όπως:
Επί πλέον αποτελεί η Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια ιδανική προσέγγιση για

Γονείς  και παιδιά έχουν ωφεληθεί από την Νέο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία  καθώς εμείς τους αντιμετωπίζουμε ως κοινό ζήτημα. Κάθε τι που βασανίζει το παιδί έχει επίπτωση στον γονιό και αντίστροφα, γιατί είναι άρρηκτα δεμένοι μεταξύ τους και το θέμα του ενός συσχετίζεται και αφορά άμεσα και τον άλλο. ( μαθησιακά προβλήματα, αντιδραστικά παιδιά, υπερκινητικά παιδιά, δυσλεκτικά κλπ ).

Τέλος η Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας για κάθε σύγχρονο άνθρωπο που ζει σε πολύ  εντατικούς ρυθμούς και με πολύ άγχος.

Θεωρούμε ότι η Νεο-Κρανιοϊερή Θεραπεία είναι ευεργετική προσφέροντας ισορροπία με την  οποία το σώμα είναι σε θέση να κινητοποιήσει την ικανότητα της θεραπείας εκ των έσω, επομένως όχι μόνο δεν παρεμβαίνει στις θεραπευτικές αγωγές που οι ιατροί εφαρμόζουν στον ασθενή, αλλά είναι ίσως η μόνη μέθοδος που λειτουργεί συμπληρωματικά, ενισχύοντας τους μηχανισμούς του ιδίου του σώματος που θα υποστηρίξουν τις αλλαγές και θα απομακρύνουν την ασθένεια.

ΕΠΑΝΩ