neocranio

Ο Δάσκαλος στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια

Θυμήσου! Το κάθε σώμα είναι ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ σου!

Αυτό είναι γραμμένο με μεγάλα γράμματα στα πτυχία της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας που δίνουμε στους μαθητές μας

Στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεία διδάσκουμε την απόλυτη ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ. Δηλαδή είναι πολύ σημαντικό και ευχής έργο να μπορέσουμε να μεταγγίσουμε στους εκπαιδευόμενους μαθητές μας τις εμπειρίες που έχουμε κάνει τα τελευταία 26 χρόνια δουλεύοντας με τους ανθρώπους και τα σώματα τους. Αυτό που τα σώματα μας δίδαξαν και μας διδάσκουν σε κάθε συνεδρία είναι "Ησύχασε και Μάθε" από μένα.

Λέμε ξανά και ξανά στους μαθητές που εκπαιδεύουμε στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια ότι:
 
Στην διάρκεια της Συνεδρίας συνειδητοποίησε ότι όλη η γνώση είναι εκεί μπροστά σου, ξαπλωμένη στο κρεβάτι μασάζ. Δεν χρειάζεται να παρέμβεις με τον ΕΓΩΙΣΜΟ σου για να "Θεραπεύσεις" τον άνθρωπο αυτόν. Απλά να είσαι εκεί ΠΑΡΩΝ και έτοιμος να ακούς αυτό που σου λέει το σώμα του Ταξιδιώτη και να ακολουθείς τον δρόμο που αυτό χαράζει. Τον δρόμο που οδηγεί στην Λύτρωση του Ταξιδιώτη και φυσικά στην υγεία του.
 
Αν αδειάσεις από τις προσδοκίες και την επιθυμία σου να "ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙΣ", τότε θα συμβεί θεραπεία εκ βαθέων. Και προ πάντων ο Ταξιδιώτης και το σώμα του θα έχουν την βαθιά εμπειρία και αποκάλυψη, ότι αυτοί έκαναν όλη την θεραπεία.
Η θεραπεία στην Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια είναι μια εντελώς προσωπική εμπειρία και υπόθεση του Ταξιδιώτη. Αν συνειδητοποιήσει ο Ταξιδιώτης τι μπορεί να κάνει ο ίδιος για να είναι Υγιής, και συναισθηματικά ζωντανός, τότε μπορεί να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη του με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται το σώμα του να διαμαρτύρεται πλέον με πόνο ή ασθένεια.
Γι' αυτό το μεγαλύτερο και δυσκολότερο μέρος της εκπαίδευσης στην Νεο-Κρανιοϊερή Θεραπεία είναι να κατανοήσουν οι εκπαιδευόμενοι, ότι εμείς δεν θεραπεύουμε, δεν βοηθάμε, δεν παρεμβαίνουμε αλλά ΑΚΟΥΜΕ μόνο πολύ προσεκτικά τα σώματα και ακολουθούμε τον δρόμο που το κάθε σώμα επιλέγει για τον συγκεκριμένο Ταξιδιώτη στην κάθε συνεδρία.
  • Αν δεν θέλει ο Ταξιδιώτης ο ίδιος να θεραπευτεί ή να απαλλαγεί από αυτό που τον βαραίνει τότε, ότι και να κάνει κανείς απ' έξω δεν πρόκειται να τον θεραπεύσει. Γι' αυτόν τον λόγο η Φιλοσοφία μας είναι ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ και το μήνυμα στο κάθε σώμα αλλά και στο δικό μας είναι "Ασπάζομαι την Σοφία σου, ΔΑΣΚΑΛΕ"
ΕΠΑΝΩ