neocranio

Σημαντική Επισήμανση για την εκπαίδευση της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ που αφορούν την εκπαίδευση της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας

Η εκμάθηση των τεχνικών της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας αποτελεί ένα μόνον μέρος της εκπαίδευσης. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης της Νεο-Κρανιοϊερης Θεραπειας είναι πολύ σημαντικό οι μαθητές μας να βιώσουν όσο γίνεται περισσότερο το βάθος στο οποίο δουλεύει η Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια. Τι σημαίνει αυτό;
Να βιώσουν δηλαδή οι ίδιοι αυτό που στην Νεο-ΚρανιοΪερή Θεραπεία λέγεται «Σωματο-Συναισθηματική-Απελευθέρωση». Μόνο όταν βιώσουν οι ίδιοι το βάθος της αλήθειας, που μπορεί να είναι καλά κρυμμένη μέσα τους και γευτούν βιωματικά στο ίδιο τους το σώμα το Θεραπευτικό ΔΥΝΑΜΙΚΟ που κρύβεται μέσα του, τότε μόνον μπορεί να υπάρξει Κατανόηση και Αποδοχή ότι αυτό που θα συμβεί σε οποιαδήποτε συνεδρία στο μέλλον -όταν δηλαδή θα προσφέρουν συνεδρίες στον κοσμο- είναι αληθές και μοναδικό για τον κάθε άνθρωπο.

Η Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια είναι Διαλογισμός και Επίγνωση του σώματος
  • Επειδή η πλειονότητα των ανθρώπων σήμερα δεν έχει την αναγκαία συνειδητότητα του σώματός τους, στα σεμινάρια χρησιμοποιούμε τον χορό, επειδή ο χορός είναι ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος να νιώσουμε το σώμα μας.
  • Ένα άλλο στοιχείο που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας είναι ο Διαλογισμός, ο οποίος δημιουργεί το υπόβαθρο της γαλήνης και ηρεμίας μέσα μας, ώστε να δημιουργηθεί ο χώρος εκείνος μέσα στον οποίον θα εισέλθει η θεραπεία. Άλλωστε η Νεο-ΚρανιοΪερή Θεραπεία από την φύση της και μόνο είναι Διαλογισμός. Δηλαδή είναι "κλείνω τα μάτια μου, αγγίζω το σώμα και είμαι παρών". Δεν κάνω, δεν επεμβαίνω, δεν κρίνω, αλλά τουναντίον με κάθε συνεδρία και σ' όλη τη διάρκειά της είμαι ΕΔΩ παρών και μαθαίνω. Στην Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία αυτό είναι το μήνυμά μας προς το σώμα του θεραπευόμενου.
 
Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης στην Νεο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία ο μαθητής βιώνει το πόσο λυτρωτικό είναι γι' αυτόν και για όλους μας η δυνατότητα ελεύθερης συναισθηματικής έκφρασης, μέσα από τον χώρο και τον χρόνο που δίνεται σε όλους να μοιραστούν δηλαδή στους άλλους αυτό που αισθάνονται, χωρίς φυσικά αυτό να είναι πρέπει ή καταναγκασμός. Εκεί προσφέρονται όλες εκείνες οι προϋποθέσεις για να μπορέσει κάποιος να νικήσει όλους τους ανασταλτικούς παράγοντες, που ο καθένας μας έχει και να εκφραστεί ελεύθερα.
 
  • Έτσι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επισκέπτονται τα εκπαιδευτικά σεμινάριά μας μόνο για την προσωπική τους εξέλιξη, ανάπτυξη και βιωματική Αυτογνωσία. Η Νεο-ΚρανιοΪερη Θεραπεια είναι ίσως ο πιο ήπιος και άμεσος δρόμος, που οδηγεί στην Αυθεντικότητα, την Αυτοεκτίμηση, την Ψυχολογική Ισορροπία και φυσικά στην αλήθεια του σώματός και συνεπώς στην Ελευθερία και την Υγεία μας.
ΕΠΑΝΩ