neocranio

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια - Θερινά Σεμινάρια 2023

Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια - Θερινή Ακαδημία ή τα Θερινά Retreat


Άποψη από τα δωμάτια

Το Ινστιτούτο Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας προσφέρει κάθε καλοκαίρι στους ενδιαφερόμενους της Νεο-Κρανιοϊερής Θεραπείας εντατικά Σεμινάρια όλων των LEVELS. Το κάθε LEVEL της εκπαίδευσης της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας διαρκεί 9-10 ημέρες και είναι εντατικό και βιωματικό συγχρόνως. Εκεί έχουν οι μαθητές της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας την ευκαιρία να αφιερώσουν όλο τους τον χρόνο στον εαυτόν τους στην προσωπική τους εξέλιξη και στην Μαθητεία.
Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια είναι όπως ποικιλοτρόπως έχουμε αναφέρει στα κείμενά μας εδώ στο site μας δεν είναι μόνο μια εναλλακτική θεραπεία, την οποία μαθαίνει κανείς για να την ασκήσει αλλά είναι και τρόπος ζωής. Έτσι στα σεμινάρια της Θερινής Ακαδημίας είναι σχεδόν όλος ο χρόνος μας, χρόνος ΜΑΘΗΣΗΣ. Ένα διαρκές σεμινάριο κατά κάποιον τρόπο. Μένουμε όλοι μαζί σε έναν χώρο σεμιναρίων σε δίκλινα δωμάτια, κάνουμε τα μαθήματα μαζί, παίρνουμε τα γεύματά μας όλοι μαζί και έτσι δημιουργούμε το υπόβαθρο εκείνο που χρειάζονται οι μαθητές για να απελευθερωθούν από τα βάρη της καθημερινότητας και να αφοσιωθούν σ' αυτό για το οποίο έρχονται να κάνουν. Να μάθουν δηλαδή όσο γίνεται πιο βιωματικά τι είναι η Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια και προ πάντων τι τους αρρωσταίνει.

Τα θερινά Σεμινάρια της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπείας είναι βιώματα για όλη την ζωή

Νεο-Κρανιοϊερή Θεραπεία είναι φροντίδα και Αγάπη στον εαυτό μας. Γι' αυτό φροντίζουμε εκεί που θα γίνουν τα σεμινάρια μας να είναι ένας χώρος ο οποίος θα μας προσφέρει την δυνατότητα να είμαστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά που κάνουμε, να μην μας ενοχλούν αδιάκριτοι γείτονες και φυσικά να μην ενοχλούμε και εμείς κανέναν. Επιλέγουμε διάφορα μέρη κατά καιρούς ανα την Ελλάδα και φροντίζουμε να μην είναι ακριβή η διαμονή και η διατροφή μας.

Συνδυάζουμε τα μαθήματα με τις θερινές μας διακοπές

Τα μαθήματα της θερινής Ακαδημίας της Νεο-ΚρανιοΙερής Θεραπείας είναι φυσικά εντελώς διαφορετικά από εκείνα τα οποία θα μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη. Ούτως ή άλλως εκτός από το LEVEL 1 και 2, τα οποία προσφέρουμε και στις πόλεις κατά την διάρκεια του χειμώνα όλα τα άλλα σεμινάρια της εκπαίδευσης γίνονται κατά την διάρκεια της Θερινής μας Ακαδημίας στην εξοχή και σε συνδυασμό με τις διακοπές των μαθητών μας. Τις περισσότερες φορές τέλη Ιουλίου με τέλη Αυγούστου.
Νεο-ΚρανιοΙερη Θεραπεια είναι εκπαίδευση στο να βρει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος την δική του υγεία. Έτσι λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουν οι μαθητές μας να αποβάλλουν από πάνω τους τα βάρη εκείνα που μπορεί να τους αρρωστήσουν. Όσο πιο πολύ εμβαθύνει ο καθένας στις Αλήθειες του, οι οποίες είναι κρυμμένες βαθιά μέσα μας, τόσο πιο απελευθερωμένος και υγιείς μπορεί να είναι. 
Σημείωση: Στην θερινή Ακαδημία δίνουμε την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν αν θέλουν και έχουν τον χρόνο δυο και τρία LEVEL στην σειρά μαζί. Έτσι μπορούν να αποκομίσουν τα μέγιστα από την φιλοσοφία της Νεο-ΚρανιοΙερης Θεραπειας και να είναι γεμάτοι Σεβασμό προς τον ίδιο τους τον εαυτό και Αγάπη για την μοναδικότητα του καθενός που αργότερα θα αγγίξουν.
Της ημερομηνίες των διαφόρων LEVELS στην διάρκεια της Θερινής Ακαδημίας μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

 
ΕΠΑΝΩ